Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bundan hiç içtiniz mi? acı sevenler için (ki ben) harika bişiy. http://www.lazbombasi.com/ tadın, tadtırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sitedeki yazıları okuyabilmek için laz mı olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 İçindekiler Kırmızı lahana, Kırmızı süs biber(kurutularak ve toz haline getirilerek), Sarımsak,limon, tuz ve birazda sevgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi hayatımda içtiğim en kötü şey diyebilirim. daha doğrusu yudumladığım. reyonda görüp belki şalgam gibi bi şey çıkar ümidiyle aldım bi de Uşakların ulaşamayacağu yerlere koyunuz. uşakları yakmayinuz yazısına tav oldum. yudum aldım yutamadım dahi. acı desen saçma bi acısı var sanki toz biberi burnundan çekiyosun da genzini yakıyor. öyle bi acı. tat desen tattan yoksun. bozuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi genelde ilk başta sevmediğin şeyler sonradan seni tiryakisi yapabiliyor you never know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Lazların acı şeylere karşı bir sempatisi mi vardı da ben bilmiyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 çok itici yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kaz uçarda ,Laz uçamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 LAZ BOMBASI EN SEVDİĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 reflüye iyi geliyormuşta bunu içsem ölürüm herhalde kulaklarımdan gelir artık safra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Site ve ambalaj tasarımını 13 yaşındaki yeğenlerine yaptırmışlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Aket-Atum said: Lazların acı şeylere karşı bir sempatisi mi vardı da ben bilmiyordum?erdali falan koysalarmıs ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hamsili baklava yanında süper gidiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 laz ziya yakalanmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bu adamların köfteci dükkanı var orda içmiştik, ikran geliyor zaten, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 acı içemeyenler konuşmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aci aci osurtur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 egeliler acı yemeye çalışınca çok komik oluyor lan bulursam içireyim şunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 zeytinyağıyla karıştırıp içir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_hakan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Abi yok böyle bir tat herhalde acı sevmeyenler içmiş bunu. denenmesi gerekir muhakkak.(tabi acı sevenler) adamlar bide köfte yapıyorki.(tabi yine köfte sevenler için) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 merak ettirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Eskişehir'de sümer mahallesi taraflarında güzel bi dönerci vardı, orda görmüştüm ben bunu canım döner çekti acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 adam gelmis ilk postu reklam fdbkmdfbdf. muhtemelen igrenc biseydir zaten o tasarimla nereye kadar adamlarin ciddiyeti belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 salgam suyuna rakip yapmaya calismislar becerememisler zaten les gibi bir sey merak edip denemeyin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 DoruK said: sitedeki yazıları okuyabilmek için laz mı olmak lazım? aynı şeyi düşündüm, lazcryptic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar