inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Aket-Atum said: Türk'ün voyeur ile imtihanı THIS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Patice said: imamizer said: Patice said: http://galeri7.uludagsozluk.com/238/nereye-s%C4%B1%C3%A7acaklar_360450.jpg anırdım resmen ya haha hayır bekledimde araya mesaj girsinde gönül rahatlığıyla alıntılayım diye. Çok boktan muhabbet yae :p bu çok gerçek ama. başka bişey düşünemezsin o an hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ahuahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 erkekler neden bu kadar midesiz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sende anlayamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bugün umumi tuvalet de bu konu aklıma geldi,yanımda taşıdığım altintop çantasından terliğimi çıkararak fayanslara vurdumki,kamera v.s varsa çıkan ses ve titreşimlerden bozularak totomu çekmez de,aleme madara olmayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 umumi tuvalete mi giriyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok ağaç dibine yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 belediyenin önüne gidecek halim yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Cipetpet said: belediyenin önüne gidecek halim yok ya? bunu yapmanı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sonrada bokunu yiyen deli diye bakırköye götürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SekerPembe said: erkekler neden bu kadar midesiz anlamıyorum şu sapıklığı genellemek erkeklerin midesine laf etmek falan kadınlarkulübü.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yalan mı erkekler midesiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 erkekler şöyle böyle diye genelleme yapmak kezbanlığın 9 şartından biri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SekerPembe said: yalan mı erkekler midesiz işte erkekler değil adam midesiz scat fantezisi olan binlerce kadın olduğu da ortada sizin kulüpte yok diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SekerPembe said: yalan mı erkekler midesiz işte bu kadar kesin konuşunca sen korktum bi an ama baktım yerinde çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 milliyet ya da hürriyet linki görünce basmazsanız gününüz daha iyi geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 şekerpembe bi foto koy bakalım midesiz miyiz değil miyiz anlarsın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sekerpembe den fotograf istedigine göre migdesizsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar