Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bence 6 bu sene çıkar 2-3 sene sonrada 7 çıkar gerçi şişko ölcek gibi ya ölmeden bitirse bari, bide öyle 2 kitapta bitcek gibi durmuyor hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Adam ölürüm mölürüm diye anlatmış producerlara yazmadığı kitaplarda olacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bana da anlatsın lan söylemem kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ölürse ahirette yakasına yapışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hoş dizide kitapta teori olark kalan şeyleri falan söylediler çatır çatır, kitabın en büyük bikaç sırrı daha açıklanır heralde dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bana anlatsa ben buraya yazarim spoiler kullanmadan sonra atarlanirim insan gibi uyaranlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 6 2015te cikar, 7 2017 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hangi bölümü tartışıyorsunuz siz ? kitapta aryanın yanlışlıkla ormanda sansayı okla vurarak öldürdüğü bölümmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sen git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Dizi bir sezon ara verirse Martin'in son kitabı tamamlaması için, o senede Robert's Rebellion'dan güzel bir film yapılabilir gayet. İyi de hasılat yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ATTACK, ATTACK !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Suark said: öfff amma qq dönmüş sayfalarca abi bi öğrenemediniz şunu, bakın şimdi, haksız haklı önemli değil. diziyi/filmi/bişeyi deneyimlemeden ( izlemeden okumadan vs ) onunla alakalı bişiler okursanız, %100 spoiler yersiniz. fragmanlar genelde spo doludur ama izlersiniz. ben izlemem merak ettiğim bi filmse genelde. dizi pazar çıkmış, bugün forumda topikin uplandığını gördüm, ha dedim konuşuolar. girmedim bile. herkes spoda konuşsa ne göreceksiniz? hiçbişe. kendi iradesizliğinizi moral faggotrye dönüştürmenin manası yok. hayır yani ne göreceksiniz o durumda sölim "AAHAHAH ÇOK İİDİ YAA "OFF ÇOK KÖTÜYDÜ" bunun için topiğe girmeye gerek yok ki, bunun çıktısını alın duvara yapıştırın tamam işte Şunu anlatıyorum 20 posttur falan da gerçekten anlamıyorlar. Adam sigara metaforu yaptı ya, burası sigara içenlerin topigi, ne garipsiniz anasını satayım. Hayır daha da kötüsünüz, casualsınız. Filthy, filthy casuals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 /pleb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 I'm mlg bitch. 420 get blazed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gençler kırmayın birbirinizi cüceler elfler için falan haftaya da siz spoiler verirsiniz ödeşir anlaşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 olm neden sevmiyorsunuz. ne güzel ak yazan gibi bişey. tıklıyorsun açılıyor. açılmadan önce bir iki saniye ne yazdı acaba heyecanı oluyor. serseri misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 cok verimli bi tartisma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tartisma inanilmaz 3some sahnelerini geriplana itmis yaziklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 adama yapılan işkenceden psikolojim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu arada 7 saat oldu hala izlemeyen var mı diyen arkadaş hayatsız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 izlemeyen topiğine girmesin argümanının mantıklı bazı tarafları olduğunu kabul etmeden edemeyeceğim fakat alın abicim spoilera. yani HERYERDE spoiler alert ibareleri konulur. mantıklı birşey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ula koca stark soyunda firstman kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/543/135/765.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 izlemiyorsanız da saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar