Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 aquila said: her sezon dizi adinin degismesinin sacma olucak olmasindan olabilir, ama fakat neden a song of ice and fire degil mesela. entrika daha cok satıyoda ondan. dizi olarak cok iyi bi isim değil, a song of ice and fire. ilk sezonun patlamasının sebbeiydi entrikalar falan. o atmosferede game of thrones uyuyo işte. değişmemesinin sebebide acık zaten demişssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 5. kitap oldu hala song of fire and ice lık bi olay olmadı game of thrones daha çok yakışıyo o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Baya bir hastasıydım bu dizinin.Şu an sadece Jon Snow için izliyorum.Duvarın öteki tarafındaki olaylar hepsinden daha heyecanlı.Kralın şehrinde dönen dolaplar hep aynı. Kitaptan bir satır bile okumadım.Benim tahminim bu Targaryen dragonlarıyla gelecek ne varsa yakıp yıkacak en sonunda da bütün bu kurduna geyiğine aslanına balığına diz çöktürecek.Bu kız çok adaletli çok merhametli triplerinde.İzleyiciye bu kız tahtı hakediyo duygusunu vermeye çalışıyolar sanki. Oyunculuk olarakta Robb Stark çok zayıf.Kuzeyin kralı rolüne olmamış,zayıf kalıyor.İmp ve Jaime Lannister i izlerken zevk alıyorum.Adamlar cidden çok iyi oyuncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dizinin adı spartacus gibi olsa örneğin asoiaf game of thrones, asoiaf clash of kings falan olsa güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Cuce said: khal drago ölmese hersey yolunda gidicekti la.. O zaman ejderler hic dogmayacakti muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kalisi dul kalmasa iyyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bence 1000 tane khal drogo 10000 tane ejdarhayı yok eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Jaegerjaquez said: bence 1000 tane khal drogo 10000 tane ejdarhayı yok eder ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 drogo ölmeyeydi her bölüm kütürdetirdi khaleesi'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://25.media.tumblr.com/c75a1a45195b522bc9197602919edcb8/tumblr_mewma0hJP71rwuu5so1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hayır benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 marksman said: Subzero değil Subzer0 hayır suBzer0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 5. bölüm çooook iyidi. şaka lan izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tywin ozelikle cersei verdigi emir LMAO gulmekten gerebiriyordum bolumun sonu cok iyidi. tywin bir bagirisiyla,alayini hazir ola gecerebilecek tek adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 5 beriç köktendinci regenerator çıktı iyi mi http://www.bladeandsouldojo.com/uploads/1290473105/med_gallery_616_85_22636.jpg ceymi ile biryan birbirlerine varmak için flag açmışlardı, göndere çektiler gibi. can kar dizideki en zayıf halka ya, "doesn't matter had sex" deyip yıktırmasa duvarı bari. kandırdı onları gibi ama foya çıkar meydana. robb da tam babasının oğlu, lawful sonuna kadar. karstark da manyadı, hakkı oydu. hep ketlin yüzünden, hem savaşı çıkardı, hem savaşı kaybettirecek. içlerindeki lannister resmen kadın. beyliş nasıl bir plan yapıyor anlamadım öyle, cidden samimi miydi acaba. nihayetinde iki evlilik birden yapamaz. o üşütük kadını evlenip zehirleyecek miydi acaba. cora sen de asabını bozma barristan paşa'nın, kek gibi dilimlettirme kendini. barristan paşa'ya bir storm of swords sahnesi lazım yakında, sussun cora. sardaukar gomtanı da zeki çıktı, tak tak güzel konuştu. "annemle biz danaryos'u çok seviyoruz" dedi, aferin. stannis azıcık insanlık kırıntısı sergiler gibi oldu ama kadın "ben bilmem beyim bilir" modunda çıktı, gene manyar. düzelme şansı kalmadı gibi. yalnız anane tayrel de büyük kukla oynatıcısı, ama işte loras dangozu da bu çürük neslin üyesi resmen. hepsi ya sapık ya manyak ya birşey. ebeveynlerinin canına takdedirtiyorlar. tayvin başgan da ck2 oynar gibi tam ama ha, çat çat marriage alliance arka arkaya. makyavel gurur duyardı. da bozulacak o işler belli heh, her yandan ordular geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bölümü izlemedim şunu koyup kaçıyorum :D https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/482402_640682799279483_1606462100_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dat duel, daha iyilerini bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 pipisiz john snow http://oi43.tinypic.com/34orjpf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 birisi loras ın neden kingsguard olmadığını açıklayabilir mi hayır lorasın 2 kardeşi daha var erkek üstelik cast etmelerine de gerek olmayan. Beyinsizlikte çığır açıyolar ısrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bi sürü proper versiyon var ya hangisi düzgün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 immerse proper duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 5 Jamieli küvet sahnesi ve son sahne harici çöp bölümdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sparkcaster said: birisi loras ın neden kingsguard olmadığını açıklayabilir mi hayır lorasın 2 kardeşi daha var erkek üstelik cast etmelerine de gerek olmayan. Beyinsizlikte çığır açıyolar ısrarla. Belli ki karakter fazlalığı olmasın diye diziye diğer kardeşleri eklememişler. Loras'ın kingsguard olması ise sanırım evlilikten kurtulmak için Cersei'nin aklına gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 blackwater da mandon moore öldü, hound gidiyo boros blount görevden alınıyo aerys dorne da şu an 2 kingsguard var KL de, hedeflenen seyirci kitlesi bunun anlamsızlığının farkına varabilecek iqya sahip değil ama ortalam üstü iq sahiplerine de saygıları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Boros Blount dizide görevden alındı mı? Hatta sanırım hiçbir zaman ismi söylenmedi. Boşalan yerlere, bize söylenmeden yeni kingsguardlar alındığını varsayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar