Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

her sezon dizi adinin degismesinin sacma olucak olmasindan olabilir, ama fakat neden a song of ice and fire degil mesela.

entrika daha cok satıyoda ondan.
dizi olarak cok iyi bi isim değil, a song of ice and fire. ilk sezonun patlamasının sebbeiydi entrikalar falan. o atmosferede game of thrones uyuyo işte.

değişmemesinin sebebide acık zaten demişssin.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bir hastasıydım bu dizinin.Şu an sadece Jon Snow için izliyorum.Duvarın öteki tarafındaki olaylar hepsinden daha heyecanlı.Kralın şehrinde dönen dolaplar hep aynı.

Kitaptan bir satır bile okumadım.Benim tahminim bu Targaryen dragonlarıyla gelecek ne varsa yakıp yıkacak en sonunda da bütün bu kurduna geyiğine aslanına balığına diz çöktürecek.Bu kız çok adaletli çok merhametli triplerinde.İzleyiciye bu kız tahtı hakediyo duygusunu vermeye çalışıyolar sanki.

Oyunculuk olarakta Robb Stark çok zayıf.Kuzeyin kralı rolüne olmamış,zayıf kalıyor.İmp ve Jaime Lannister i izlerken zevk alıyorum.Adamlar cidden çok iyi oyuncu...
Sosyal ağlarda paylaş

5

beriç köktendinci regenerator çıktı iyi mi
http://www.bladeandsouldojo.com/uploads/1290473105/med_gallery_616_85_22636.jpg
ceymi ile biryan birbirlerine varmak için flag açmışlardı, göndere çektiler gibi.

can kar dizideki en zayıf halka ya, "doesn't matter had sex" deyip yıktırmasa duvarı bari. kandırdı onları gibi ama foya çıkar meydana.

robb da tam babasının oğlu, lawful sonuna kadar. karstark da manyadı, hakkı oydu. hep ketlin yüzünden, hem savaşı çıkardı, hem savaşı kaybettirecek. içlerindeki lannister resmen kadın.

beyliş nasıl bir plan yapıyor anlamadım öyle, cidden samimi miydi acaba. nihayetinde iki evlilik birden yapamaz. o üşütük kadını evlenip zehirleyecek miydi acaba.

cora sen de asabını bozma barristan paşa'nın, kek gibi dilimlettirme kendini. barristan paşa'ya bir storm of swords sahnesi lazım yakında, sussun cora.

sardaukar gomtanı da zeki çıktı, tak tak güzel konuştu. "annemle biz danaryos'u çok seviyoruz" dedi, aferin.

stannis azıcık insanlık kırıntısı sergiler gibi oldu ama kadın "ben bilmem beyim bilir" modunda çıktı, gene manyar. düzelme şansı kalmadı gibi.

yalnız anane tayrel de büyük kukla oynatıcısı, ama işte loras dangozu da bu çürük neslin üyesi resmen. hepsi ya sapık ya manyak ya birşey. ebeveynlerinin canına takdedirtiyorlar.

tayvin başgan da ck2 oynar gibi tam ama ha, çat çat marriage alliance arka arkaya. makyavel gurur duyardı. da bozulacak o işler belli heh, her yandan ordular geliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

birisi loras ın neden kingsguard olmadığını açıklayabilir mi

hayır lorasın 2 kardeşi daha var erkek üstelik cast etmelerine de gerek olmayan. Beyinsizlikte çığır açıyolar ısrarla.

Belli ki karakter fazlalığı olmasın diye diziye diğer kardeşleri eklememişler. Loras'ın kingsguard olması ise sanırım evlilikten kurtulmak için Cersei'nin aklına gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...