Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

4. bölüm

Ahah cidden o abuse'u yapacağını kabullenememiştim, bu atropos mudur nedir bunca yıl nasıl ayakta kalmış. Bütün orduyu verdiler, savunmasız kaldı acemiler. Aptalın hakkı ölümdür öyle bir dünyada.

Teyyon kurtuldu diye üzülüyordum oley!

Tirel süper babane, seni çok seviyoruz! Tütütü maaşallah, nazar değmez inşaalah!

Biryan ile ceymi birbirlerine varsa ne enteresan olur heh

Varis de cidden tehlikeli adam, tiriyın hayrını görür ileride.

Tayvin başgan cofri'ye iki patpat hadi bakalım. Marge da köpeği yapsın.

Yalnız sancaksız broslar da taliban çıktı iyi mi, delikanlılık katsayıları düştü bir anda. Cadı onlara gelirse kötü olacak.

Lord kumendıra cidden yazık oldu, itin köpeğin elinde harcandı. Öbür avusturya sapığı herif çok güzel öldü ama, biraz daha kıvranabilseydi keşke.

sam demiş işte olum.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum kesinlikle 2. kitabı aldım ben de kütüphaneden yeni gelmiş tüm seri..=) böyle iç düşünceleri de yazıyor ya arada, hele ki Sansa'nınkiler..onu daha iyi anlayabilmem için gerekliydi bu=)

Lectre said:

Llama said:

kitap kitap demeyin artık arkadaşlar tamam
aldık kitabı okucaz ale ale

oku gerçekten, sakin bir kafayla, atlamadan her karakteri oku, ben sansanın kısımlarını vs okumayı pek sevmiyordum başlarda, ya da caitlyni, o hataya düşme çok güzel detaylar var :)
Sosyal ağlarda paylaş

4

aynı dili biliyor olması çok şaşırttı beni, tamam tahmin edioduk böle bi hareket yapacağınıda , aynı dili konuşması muhteşem comeback.
anadiliymiş lan bide!

hayır o kadar orospu kaltak vs dedi tınlamadı bizimki.

cok ııdı ya, ejderin dırek komuta uyması, askerlerin özgür kalması falan of of of o marş süper.

valla bana kalırsa starklardan bi arya kalıcak bide brann. onlarında olayı farklı yani.

hemen tahmin yapayım
bizim ejder hatun basıcak adayı, talan ederken sağı solu karşısına bu alev tanrısı vs çıkacak.
dragonlarla bunların kapışmasını izlicez yani bide whitewalkerlar. onun dışında ayıymış kurtmuş aslanmış resmen piyon.

Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

türkçe çeviri olarak okuyan var mı kitabı? kötü diyor herkes. çeviriye. jon kar diye çeviri mi olurak. küfürleri falan çok yumuşatmışlar, otosansür var çeviride diyorlar

gerçi epsilon kazıkcılarına para kazandırmak iyi olmaz

bu dönemde sansüre uğramayan hiç bir kitap yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...