Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa evet yanlış duydum o zaman teşekkürler.
Jaegerjaquez said:

yanlış duymuş olmayasın, valar dohaeris(all men must serve) ve valar morghulis(all men must die) den başka öyle çok kullanılan high valyrian cümle yok diye hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
Cuce said:

uşa hanı bu adam cok super kılıccıydı? dırek azını burnun kırmı kadın bunun.
neyse hak etmişti serefsiz.

sonunda önünü actılar gibi dizinin, adam gibi girdi fantazi öğeleri işin içine. sanki yokmus gibi yapmaktan kasım kasın olmsulardı

hacıt herif lükse ve komfora alışkın ama aylardır kafeste yaşıyor olsun o kadar. kancık tamam ama hakkını yememek lazım iyi kılışcı
Mesaj tarihi:
abi bahane mahane üretmeye gerek yok. biri hapisse, öbürü bilmemkac aydır yolda cartta curtta, öldürmedne dövüşmeye calısıyo, vs vs. hanı kapıstılar diyebilcek kadar bi durum olsa neysede, bildiğin ezdi hatun kancığı. gg no re dedi
Mesaj tarihi:
abi tamam da brienne de barristan-tier olmasa da bir altı. yoksa ceymi dandik olduğundan değil. tam tersine bu dövüş brienne'in becerisini tekrar gösterdi.
Mesaj tarihi:
brienne'de yoldan geçen köylü sanki. o da hayvani betimleniyor kılıç konusunda. normaldir bence. izlememiş olsam da dövüşü =)
Mesaj tarihi:

3. bölüm son sahne

Orada çalan "The Bear and the Maiden Fair" iyi mi olmuş kötü mü karar veremedim. Bir taraftan mükemmel olmuş gibi, diğer taraftan da gayet dramatik bir sahnenin içine etmiş gibi geliyor.

Mesaj tarihi:
bende yeni gordum o olayi muzik falan caliyormus son dk konusmalar duyulmuyormus.

Zamundadan butun game of thrones torrentleri gitmis yanliz ya yalan oldum resmen.
Mesaj tarihi:
Hayır, o müzik bilerek konulmuş bir şey.

Edit: Belki de yanılıyorum, bir hata da olabilir.

Edit 2: Evet, sorun seyrettiğim versiyondaymış. Bir önceki mesajımı dikkate almayın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...