DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Haa bende bu salak ne mesajimi alintiladi ki acaba diye foruma bakiyodum simdi anladim. Öm den spoiler demek, Patenti bende lan o hareketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 om atarsa uye sayfasini koyuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Frowg du galiba bana mesaj atan da hangi issizse bana bosuna kasmasin ben spoilerlari merak edince vikiden bakip yiyorum zaten. Burda bi dügün spoileri geyigi olmustu baya bile bile yedim rahatim o konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 DoruK said: kitapta mesela daha iyiydi kılınç savurmaları felan çok değiştirmişler Brienne dizideki kadar rahat savuşturamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kitapta Jaime'nin ne kadar iyi bir dövüşçü olduğunu daha bi iyi anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 frowg kim lan buulup dövelim adam özelden herşeyi anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 GwindonSurion said: NE BİÇİM DİZİ LAN BU SANSA HALA SOYUNMADI hodoru bile gördük arkadas bi sansayı göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 lol frowg bir seyler anlatmis anlatmaya calismis ama anlamadim :D sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 SKDLFJ frowg bana da atmış bütün spoilerları da yanlış hedef, ben 5. kitaba geçtim geçicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kral Coffri arya'yı hangi sezonda idam ettiriyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 allah belanı versin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Cercei'nin littlefinger ı hadım edip varysin yerine master of whispers yaptığı sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 allah belanı versin cofri, tipine tükürdüğüm. bu arada, bence cofri iyi oynamıyor. tipi iyi seçmişler. yerine sabri'yi koysalar, çok şey değişmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ohooo cofriye şimdi kızıyorsanız ilerde dedesi Tywinle birlikte Dany'nin ejderhalarını avlamaya başladığı sahnelerde delirirsiniz. Cofri net son kitapta bütün dünyaya diz çöktürecek bi karakter. Sayko, korkak ve GRR Martin in onurlu karakterlere ne yaptığı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Cofri'yi siz 5. kitapta görün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hwF-D5wEEmk&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Oha be spoiler vermeyin yazıyor eşşek kadar topikde ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bazı ergen ruhlu arkadaşlar dikkat çekmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kojiroh said: SKDLFJ frowg bana da atmış bütün spoilerları da yanlış hedef, ben 5. kitaba geçtim geçicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 valla bende GAİ SENSEE'nin anti-şaringan muharebe tekniğini spoiler versiyonu var. spoiler'ı tespit ettim mi hemen refleks olarak gözlerimi yuvarlıyorum yere doğru. kısa süreli hafızamı da resetliyorum direkt. yıllarca internet kullanarak insan evrimini aynı nesilde geliştirmeyi başardım. ayrıca düelloyu beğenmeyenlere bir, anlamayanlara iki. braavos eskrimi mi beklediniz yani lol, kabaymış.. jaime'in yorgun olduğu tamam da o öldürmeye, brienne disarm'a uğraşıyor. bambaşka yani sınırlamaları. brienne loras'ı filan tokatlamış zaten, ned'den filan iyidir rahat dövüşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 brienne of tarth lvl 90 retri paladin borumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 la olm inadına m yapıyorsunuz? çok sağlam bir küfür sallıcam şimdi buradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 souldarkorn said: 2.Bölüm İkinci bölümün sonunda ki kılıç düellosu heralde hayatımda gördüğüm en rezil performanstı. abi olayi anlamiyorsunuz bence. jamienin eli bagli kadin da jamieye zarar vermeye calismiyor. jamie elleri bagli bir sekilde dengesiz dengesiz kilici savuruyor kadin da blokluyor sadece. amac zaten o combatin "lousy" gozukmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 su son iki sayfadan net 3-4 ban gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Herkes uyduruyor bir seyler, isimin gucumun ortasinda ugrasmak istemiyorum ama abusing the system diyip ban isterim devam ederseniz. Arada bir olur, oluyor ama 3-4 sayfa sahte spoiler verip mesaj kutumu sikayet doldurursaniz hic acimam, islerin yurumesine zarardan ceza gelir. Understaffed zaten moderasyon genel olarak... Gecenim ucunde de moderasyon beklemek biraz abarti ama, gece girdiginizde daha bir dikkatli olun, is gucu belli buradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar