ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura ağır heteroyum dedin. Adam neden korksun senden? Yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 boyunlarina im with noyan xD diye tabela asmiyorlarsa nasil anlasilacak peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ahmedinejad said: Noyzura ağır heteroyum dedin. Adam neden korksun senden? Yoksa? ya korku değil işte o şaşkınlık süper olurdu . hiç beklenmedik bir durum ve yerde beklenmedik biriyle karşılaşma anı. bu esnada cidden bisexuel falan değilim ki iyiki değilim. Hetero bir libidonun yükü bu kadar ağırken homoseksüel bir libidoyu asla istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Fly said: boyunlarina im with noyan xD diye tabela asmiyorlarsa nasil anlasilacak peki bunlar kesin noyanın arkadaşları diye görülmez bir tabela var ya. hatta bazen yolda hiç tanımadığım insanlar görüyorum ama üzerlerinde bu görülmez tabeladan oluyor. acaba ne zaman arkadaşım olacaklar diye merak ediyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Usenet gibi iste, hizli sunucularda. Baska bir olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: Fly said: ay ben utanirim ;) diyenleri kastediyor. gitti bobrek diyen cikmadi mi hic noyan eve yoldan random insan alan kızlar , erkekler benim arkadaşım ve hiç birinin de organ mafyası ile alakası yok. Yoldan random insan alan kızlar ? Hangi yol o ? bijii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 O yol bayır aşağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ya o değilde şimdi olayı Deep web ten deep life a çekmeyelim bence... yoksa bende ne line partyleri oluyor ofofofoff Ne kızın tekini alip ortamıza neler neler undground isleri birakalim şimdi bir yana... Deep web dediğimiz şey VPN ağından oluşuyor aslında birazda deep life ile bağlantılı. Parayı yatırıyorsun şunu istiyorum diyorsun... neyse bosverin siz deep web i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yaw o yolda güzel kızlar hoş ama gümbürtüde yoldan alınan kişi de evrilip çevriliyor. Deep web'de bulmayasın sonra videolarını. Turkish boy cantug reverse banged than banged in taksim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 sadece poğoca balık şeyleri var dw başka bişiy bulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 güzel pişirme teknikleri buldum daha da arşiv yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 tor'a girdim, ölüm lazeri yokedicisi reaktörü buldum!!! amma cosmussunuz yahu, insanlar o kadarda fantastik seyler deiller. vpn'lerde bulabiliceğini herseyin zaten sagda solda benzerini bulabilirtsiniz. böle kanlı vahsetli filmlerde sayko hikayelerde ne yazıyosa aynen ordada onlar var işte. elbetteki dünyada cok kaka seyler oluyyo bunların bır kısmınında kaydı kuytdu var. onların bır kısmıda etrafta deil deepwebte dolanıyo ama o kadar işte. cecenlerin rus askerinin kafasına basıp boğazını kestiği giflerin sabah cay+simit yanı dolastığı bir internet var önümüzde. bomba yapımı? bomba yapımına wikipedia'nın referans linklerindede bakarsınız, anachists cook book 71'de cıkmıs bi kitap, her türlü file serverda pdfleri mevcut. 76'da amerikada bi üniiversiteli sadece topluma acık yayınları derl.iyerek atom bombası planları kurdu. yine 70'lerde gazetelerde dergilerde baya detaylı planlar yayınlandı. her türlü uyusturucu maddenin detaylı bir şekilde, sentezlenme, hazırlanma methodları internette mevcut. yasa dısı mal alım satımı, ve gizli data veya hızlı data transferi depepwebin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bir dostumun dedigi gibi C.Nolan Batman i tasarlarken gercekten dusunerek kurgu yapti demisti hak veriyorum cunku gercekten yasadigimiz century gotham century ve ne yazik ki bunu durdurabilecek batman yok ve benim bildigimin disinda bugun sizin paylastiklariniz beni bir kez daha insanlardan sogumama yol acti. gercekten cok uzucu ve caresiz bir century (-.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 did you century your century's century on the century's century, century? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Deep web'de hiçbir halt yok :P, o hikayelerin çoğu uydurmaca. Gerçekten kafayı sıyırmak için o kadar derine inmeye gerek yok. Buyrun www.documentingreality.com 'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kiri said: bir dostumun dedigi gibi C.Nolan Batman i tasarlarken gercekten dusunerek kurgu yapti demisti hak veriyorum cunku gercekten yasadigimiz century gotham century ve ne yazik ki bunu durdurabilecek batman yok ve benim bildigimin disinda bugun sizin paylastiklariniz beni bir kez daha insanlardan sogumama yol acti. gercekten cok uzucu ve caresiz bir century (-.-) dostun yeni dogmus sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bu ara herkes trollin yapiyor. Fenomen oldu. Yeni trend ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Keep trollin trollin trollin trollin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hidden wiki'nin politik kismindaki ilk link: said: Political Advocacy Men of Action - Volunteer who fights the good side of revolutions and wars. Currently in Turkey, taking the fight to Al-Assad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 down o site girilmiyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kiri said: bir dostumun dedigi gibi C.Nolan Batman i tasarlarken gercekten dusunerek kurgu yapti demisti hak veriyorum cunku gercekten yasadigimiz century gotham century ve ne yazik ki bunu durdurabilecek batman yok ve benim bildigimin disinda bugun sizin paylastiklariniz beni bir kez daha insanlardan sogumama yol acti. gercekten cok uzucu ve caresiz bir century (-.-) ay kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 protected tweet gösterebilecek amcalara ulaşabiliyor muyuz burayı deşersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 haydaa kim o kız lovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 19 sayfa okudum geldim, ilgincti baya. Tor sayesinde millet atis serbest cani ne isterse koymus ortaya. Katman dedikleri de disari daha kapali gruplar hatta Tor benzeri farkli programlar. Normalde Dns saglayicilar ve Hosting firmalari en ufak sorunda cart diye siliveriyor siteni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 http://www.darpa.mil/OpenCatalog/MEMEX.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar