Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deep web

Artariel

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

Noyzura ağır heteroyum dedin. Adam neden korksun senden? Yoksa?

ya korku değil işte o şaşkınlık süper olurdu . hiç beklenmedik bir durum ve yerde beklenmedik biriyle karşılaşma anı.

bu esnada cidden bisexuel falan değilim ki iyiki değilim. Hetero bir libidonun yükü bu kadar ağırken homoseksüel bir libidoyu asla istemezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

boyunlarina im with noyan xD diye tabela asmiyorlarsa nasil anlasilacak peki

bunlar kesin noyanın arkadaşları diye görülmez bir tabela var ya. hatta bazen yolda hiç tanımadığım insanlar görüyorum ama üzerlerinde bu görülmez tabeladan oluyor. acaba ne zaman arkadaşım olacaklar diye merak ediyorum ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o değilde şimdi olayı Deep web ten deep life a çekmeyelim bence... yoksa bende ne line partyleri oluyor ofofofoff Ne kızın tekini alip ortamıza neler neler undground isleri birakalim şimdi bir yana...

Deep web dediğimiz şey VPN ağından oluşuyor aslında birazda deep life ile bağlantılı.

Parayı yatırıyorsun şunu istiyorum diyorsun...
neyse bosverin siz deep web i
Sosyal ağlarda paylaş

tor'a girdim, ölüm lazeri yokedicisi reaktörü buldum!!!

amma cosmussunuz yahu, insanlar o kadarda fantastik seyler deiller. vpn'lerde bulabiliceğini herseyin zaten sagda solda benzerini bulabilirtsiniz. böle kanlı vahsetli filmlerde sayko hikayelerde ne yazıyosa aynen ordada onlar var işte.

elbetteki dünyada cok kaka seyler oluyyo bunların bır kısmınında kaydı kuytdu var. onların bır kısmıda etrafta deil deepwebte dolanıyo ama o kadar işte.

cecenlerin rus askerinin kafasına basıp boğazını kestiği giflerin sabah cay+simit yanı dolastığı bir internet var önümüzde.

bomba yapımı? bomba yapımına wikipedia'nın referans linklerindede bakarsınız, anachists cook book 71'de cıkmıs bi kitap, her türlü file serverda pdfleri mevcut.
76'da amerikada bi üniiversiteli sadece topluma acık yayınları derl.iyerek atom bombası planları kurdu. yine 70'lerde gazetelerde dergilerde baya detaylı planlar yayınlandı.

her türlü uyusturucu maddenin detaylı bir şekilde, sentezlenme, hazırlanma methodları internette mevcut.

yasa dısı mal alım satımı, ve gizli data veya hızlı data transferi depepwebin olayı
Sosyal ağlarda paylaş

bir dostumun dedigi gibi C.Nolan Batman i tasarlarken gercekten dusunerek kurgu yapti demisti hak veriyorum cunku gercekten yasadigimiz century gotham century ve ne yazik ki bunu durdurabilecek batman yok ve benim bildigimin disinda bugun sizin paylastiklariniz beni bir kez daha insanlardan sogumama yol acti. gercekten cok uzucu ve caresiz bir century (-.-)
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

bir dostumun dedigi gibi C.Nolan Batman i tasarlarken gercekten dusunerek kurgu yapti demisti hak veriyorum cunku gercekten yasadigimiz century gotham century ve ne yazik ki bunu durdurabilecek batman yok ve benim bildigimin disinda bugun sizin paylastiklariniz beni bir kez daha insanlardan sogumama yol acti. gercekten cok uzucu ve caresiz bir century (-.-)

dostun yeni dogmus sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

ay kıyamam
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
19 sayfa okudum geldim, ilgincti baya.
Tor sayesinde millet atis serbest cani ne isterse koymus ortaya.
Katman dedikleri de disari daha kapali gruplar hatta Tor benzeri farkli programlar.
Normalde Dns saglayicilar ve Hosting firmalari en ufak sorunda cart diye siliveriyor siteni.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...