liberal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 adam üzüyor yapacak bişey yok gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Yarın iş var, uykumdan kestim ama değdi. Ağlattı resmen çocuk ya, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 escape... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 zerg hala kanser. Minelar zergling bile kesemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bebe haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Çok iyi oynadı Life. Flash da bütün turnuva boyunca gayet iyi oynadı, ikisi de kısa sürede kendi ırklarının en iyi oyuncuları oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aquila said: escape... ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 çok güzel maclar oldu arada bomberın 80 dklık maçı cok enteresandı :) final maçlarının cok daha cekismeli olmasını beklerdim her ikisi de aşırı iyi oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 widow minelar çok tırt geldi gözüme daha oyunu çok test etmemiş biri olarak, bi bane değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isualin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bir terran oyuncusu olarak kazananın life olması sevindirdi. MVPnin zamanında terrana yaptığı gibi diğer zerglerin hepsi sıkıntı çekerken önüne geleni katletti Life. Biz de rahat rahat "abi yapan yapıyor :S 400 apm oynayıp lingleri teker teker microlasanız Z OP" bile diyebiliriz. Hatta bi kaç turnuva daha yenerse speedivaclar mayınlar nerflenmeden bile idare edebiliriz belki bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 o speedli medivacleri gördükçe gözüme uyku girmiyo abi mineral fieldin arkasında mayın arıcaz işi gücü bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sızmısmı ama life hakkını vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 final maçlarını hiç beğenmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Hellbat>flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hangi maçlar über şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 life in çeyrek final maçlkarı baya güzel bide hots ve build orderların değişmesi açısından MC nin özellikle MC vs Bomber güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 life vs mc götüm gibi ama sırf cheese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isualin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 MCnin 5 oracle, mothership core ve gateway unitleriyle yanlış hatırlamıyorsam innovationa karşı uyguladığı push çok güçlü göründü gözüme. Widow minelar da hiç bir işe yaramadı oraclelar sayesinde. Son combatta da inanılmaz yüksek dpsleri olduğu için baya marine öldürdüler. Replayları dağıtırlarsa kesinlikle bakacağım. Benzer bi buildi white-ra bi şov maçında yaptığında(Proxy stargate atıp oracle harrastan sonra gatewayler ile önden girmişti 2 oyunda) da çok güçlü gözükmüştü ama rakibi bir innovation değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 final bayik geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Lopeth said: hangi maçlar über şimdi ? LifeFlash vs innovation maçlari güzeldi bi tane dropshow olan vardı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 _Spartacus_ said: 2 tane baneling gömülüp 20 tane marine alabiliyor. Terran nasıl scan ederek ilerliyorsa Zerg de birkaç üniteyi önden göndermeyi öğrenecek. Life gayet iyi yaptı bunu ilk oyunda, kazandı. İkinci oyunda yapamadı Flash çok güzel tuzak kurdu, Flash kazandı. İyi oynayan kazanıyor işte. o baneler kendi kendine patlamiyor ama fark orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Evet, o açıdan banelingler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 team gamelerde widowmine abuse yapan çok şu aralar, başka unite basmıyo adamlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Mayınlar için, overseer'ı yolladıktan sonra overseerın ölmesi = Mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 o degil o kadar bekledım bekledim final macini izlerken uyuyup kaldım ya la :D bir ara nba maci izlerken böyle oluyordu all-star'ı final serisini kaciriyordum :D nasıl gecti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar