Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saints Row 4

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
said:
The Thank You Pack, all new content for Saints Row IV is Now Available for free to all Saints Row IV owners on Steam!

As a thank you for your support of Saints Row IV, checkout this free outfit pack which should be construed in no way as an attempt to get back into your good graces following a prematurely-released game patch.

ahah adamlar 10 numara ya. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Sonunda oynayıp bitirebildim. O kadar çok referans vardı ki zevkten bayılcak gibi oldum xD Ana görevlerin çoğu diyalog bakımından çok iyi düşülmüş şeyler.

O kadar oyun kolay dediler. Oyunun sonunda full upgradelerle kolay evet. En zor seviyede oyunun başında canın en dibe oldukça kolay inebiliyor ama. Öyle kurşunların ortasında tanrı gibi dolanmak yok. Sonda can çekmeyi falan arttırınca biraz daha rahatlıyor ama sr3'de son upgradeler arasında "ZARAR ALMAMA" falan olduğunu düşünürsek bu iyi yine.

Sonra companionlar işe yaramıyor dediler. Efenim bu adamlar yanına ışınlanıyor ve zin askerlerine karşı sen ne kadar silahla ateş ediyorsan o kadar onlarda ateş ediyor. Asıl karakterlerin süper güç kullanmasına hızlı koşmasına tankları telekineziyle fırlatmasına girmiyorum bile. Bu noktada bariz yalan söylenmiş.

İlk oyundaki gibi tonla yan görev var ama bu sefer yan görevlerden bir set yapınca hediye bir şey alıyorsun. Bu iyi düşünülmüş. Manasız işleri nedensiz yere yapıyormuş gibi hissetmedim bu sayede.

Sonra dlclere baktım. Sadece iki hikaye dlcsi olması hoşuma gitmedi. Önceki oyunda daha fazla vardı. Uzay falan konseptiyle tonla hikaye yazabilirlermiş. Santa'lı olanı twitch'ten izlemiştim. O yüzden dominatrix'i aldım. Uzun süre "SR3'e neden dominatrix gelmiyor, dominatrix'i yeni oyun yaptılar" diye söylenen biri olduğumdan benim için en ideal dlc falan olmuş herhalde. Gazoz kapağı köpürürken nihehe diye gülüyordum xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...