moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kesin yine dünyanın en iyi oyunudur ya hala oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ulan illa indirteceksiniz fakir edisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hDJOeCUYIqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 3 ü çok sevmiştim ama bu pek sarmadı ya. bi de gerçekten dlc havası var, ayrı bir oyundan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bu oyunun grafikleri coook mu kötü yoksa benim ekran kartı mı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://store.steampowered.com/app/247295/ "Want to buy GAT V on PC? Too bad! Because we made the GAT V pack FREE on Steam for today only!*" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAH (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oyunun bukadar eğlenceli ve güzel olabileceğini tahmin etmiyordum. Göndermeler, görevler, şehirdeki yan görevler bile çok zevkli upgradeler karakter geliştirme vs baya oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 3'ü de oyna, o da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 amazon'da 30$a inmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 dlc: http://image.noelshack.com/fichiers/2013/41/1381422816-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Senelerdir bu dlc'yi çıkartacak adamlar sdf. Oyun değişti dlc aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yo Dawg! We heard you liked DLC... so made a game out of DLC, and now we're are giving it DLC, so you can DLC your DLC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çıktı dlc: http://www.youtube.com/watch?v=lWctB_hSLD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Enter The Dominatrix'i de Saints Row 5 adıyla 40 dolara satsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dlc fena diil, cerezlik tam ama season pass yoksa degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 said: The Thank You Pack, all new content for Saints Row IV is Now Available for free to all Saints Row IV owners on Steam! As a thank you for your support of Saints Row IV, checkout this free outfit pack which should be construed in no way as an attempt to get back into your good graces following a prematurely-released game patch. ahah adamlar 10 numara ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oyun yine guzel ama 3 o kadar guzeldi ki, tamamen ayni oldugundan heralde ayni derecede icine almadi beni (ohs...) gerci gondermeler falan cok iyi yine de. su an baslarindayim oyunun heralde bi 4 saat fln oynamisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 3'un yanina pek yaklasamamis bence yaw. 3'u bitirdikten sonra bayagi hosuma gitmisti, tum challenge vs ne varsa ypamistim. bunda hic o istek olusmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bu haftasonu boyunca steamde free to play. Çok yaşa gaben paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ilk oyunun dlc ler iyiydi, bu cok tirt olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sonunda oynayıp bitirebildim. O kadar çok referans vardı ki zevkten bayılcak gibi oldum xD Ana görevlerin çoğu diyalog bakımından çok iyi düşülmüş şeyler. O kadar oyun kolay dediler. Oyunun sonunda full upgradelerle kolay evet. En zor seviyede oyunun başında canın en dibe oldukça kolay inebiliyor ama. Öyle kurşunların ortasında tanrı gibi dolanmak yok. Sonda can çekmeyi falan arttırınca biraz daha rahatlıyor ama sr3'de son upgradeler arasında "ZARAR ALMAMA" falan olduğunu düşünürsek bu iyi yine. Sonra companionlar işe yaramıyor dediler. Efenim bu adamlar yanına ışınlanıyor ve zin askerlerine karşı sen ne kadar silahla ateş ediyorsan o kadar onlarda ateş ediyor. Asıl karakterlerin süper güç kullanmasına hızlı koşmasına tankları telekineziyle fırlatmasına girmiyorum bile. Bu noktada bariz yalan söylenmiş. İlk oyundaki gibi tonla yan görev var ama bu sefer yan görevlerden bir set yapınca hediye bir şey alıyorsun. Bu iyi düşünülmüş. Manasız işleri nedensiz yere yapıyormuş gibi hissetmedim bu sayede. Sonra dlclere baktım. Sadece iki hikaye dlcsi olması hoşuma gitmedi. Önceki oyunda daha fazla vardı. Uzay falan konseptiyle tonla hikaye yazabilirlermiş. Santa'lı olanı twitch'ten izlemiştim. O yüzden dominatrix'i aldım. Uzun süre "SR3'e neden dominatrix gelmiyor, dominatrix'i yeni oyun yaptılar" diye söylenen biri olduğumdan benim için en ideal dlc falan olmuş herhalde. Gazoz kapağı köpürürken nihehe diye gülüyordum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 %20 lik kısmını bitirdim sayılır. fena değil, questleri sıkıcı değil ve hepsi farklı dizayn edilmiş. eğer oyunun sonuna kadar bu şekilde devam ederse dlcleri almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Oyun açılmamaya başladı ya, ses kartı için kurduğum driver'larla çakışıyomuş, lan şimdiye kadar nası çalıştı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya cok almak istedim free weekendden sonra ama 40$ fazla bu oyuna :( 15$ olsa anında alınır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar