zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 uzay savaşı modu inanılmaz zevkli ya. İleride Farklı modlaır da gelir onun ımyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ama cok az fighter class var beta diye mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 mouse-keyboard un yetebilecegi max dogfight zevkini veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 FPS oyunu degil. ilk oyun daha iyiydi combat acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sil sil, oyunu alınca beta yer kaplamasın. HEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bomber sahane sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 AI kesmişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ai beni kesiyo amk. turret targetliyosun o da seni targetliyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 karakterlerdeki lvl olayini da daha yeni farkettim. lan bomber oynamadan nasil lvl9 oldu diyodum. megerse cikan kartlarin lvllari toplami kadar lvl oluyomus. bu biraz sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 senin seviyen için normal şeyler hacı bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Y O K E D İ L D İ N E S H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Esh said: karakterlerdeki lvl olayini da daha yeni farkettim. lan bomber oynamadan nasil lvl9 oldu diyodum. megerse cikan kartlarin lvllari toplami kadar lvl oluyomus. bu biraz sacma oyunun progress sistemi tamamen RNG üzerine kurulu ki zaten reddit'te surekli bu konuda elestiri aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 pre order edicem de, en uygun neresi karar veremiyorum. durmaplay şimdilik en ucuz gibi, ama bazı arkadaşlar çok güvenilir olmadığını söyledi. birkaç kez key göndermediğine şahit olanlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Ben hiç sıkıntı yaşamadım durmaplayde Deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 alperview ile bilgisayarına bağlanan yer değil miydi durmaplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Arkadaşa bağlandılar öyle key çalışmıyor diye şikayet edince dfs oyunfor dene. Orası da sağlam baya. Hiç sıkıntı yaşamadım, fiyatı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ben de alcam galiba aptal maptal. oyun yok yine oynayacak BU ELLER CALL OF DUTY ALMAZ ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 bir heves en ucuz dedi diye baktım 180 tl bana hype multi oyun oynamak hiç nasip olmayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 En iyi fiyat onlar bi de ya. Origin'e falan baksan hayata küsersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 konsola mı alsam bunu ben ya. ilk oyun ps'de koca tv de çılgın atıyordu. film gibi izletiyordu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konsol oyunu gibi zaten. pahali versiyonu almaya gerek olmadigini varsayiyorum. Zaten 1 gunde cikan kartlarla lvl upliyosun. Bi skin veriyo heralde ekstradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 zipzip said: Arkadaşa bağlandılar öyle key çalışmıyor diye şikayet edince dfs oyunfor dene. Orası da sağlam baya. Hiç sıkıntı yaşamadım, fiyatı da iyi. oyunfor'dan alayım bari iyi diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 zipzipin kinguin linkinden alin lan gerci kazma onu niye linklemiyosa artik. nasil yayincisin olm sen? efendi ahlakli yayinci mi olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Pahalı orada da ondan. Cebine nereden uygunsa olum. Bi oyun çeyrek altın değerinde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ceyrek altin kac para sen biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar