DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ben Denoyu partner istiyorum! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 gel, imperial da olsan gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hocam belli bi saatinuz varmi oyuna girişte ona göre geleyim discorda oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 genelde 20.00 - 20.30 gibi giriyorum ben hafta içleri. olur haberleşip girelim tabi. senin k/d ratio iyiydi baya geçen girdiğimizde. 4 kişi girsek baya dağıtırız zaten, özellikle küçük haritalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 benim k/d kötü. ben geleyim de rakibe de şans vermiş olun =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 gel sen gel. erhan ile harvey'e yetişmek zor zaten, benim de 1.10'larda geziyo. denoswn, eklersin origin'den ekleşmediysek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 akşam eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bingildak said: partner dediğimiz buttbuddy gibi mi? eğer öyleyse ben tili ile olurum, fit yakışıklı adam ;) gece gece bagirdim ahah bi de hosuma da gidince tutamadim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Sırf şu oyunda ayarları ultraya köklemek için gidip yeni ekran kartı aldım (Radeon R9 270X) ve görsellikte muazzam keyif alıyorum, sesler de aynı şekilde. Oyun gayet zevkli, ileride de sıkmayacağına emin olursam Season Pass'i de büyük ihtimal alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 r9 270 yetıyor mu ultra için??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Yetiyor, 4 GB 256 bit. Shadow Quality dışında her şey ultra şu an, FOV'u da 70'te tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 980'de fln ultra 100ün altına inmiyor. son zamanlarda bu kadar optimize bi fps gelmemişti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 adamlar motoru optimize etti bf4'le 1.5 yıldır fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 300mb bug fix ve silahlara düzenleme. 1.7gb yeni gelen dlc. varmı kuran yeni mod ve mapi deneyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Haritanın atmosferi iyi ama dizaynını beğenmedim sanki. Aynı modu diğer haritalarda oynayabiliyor muyuz denemedim. Endor'da falan daha zevkli olabilir oynanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 LathspeLL said: Haritanın atmosferi iyi ama dizaynını beğenmedim sanki. Aynı modu diğer haritalarda oynayabiliyor muyuz denemedim. Endor'da falan daha zevkli olabilir oynanırsa. her modda var aynı harita. tabi droid run cargo gibi maplerde ufak versiyonları var. ben yeni modu sevdim iyi baya. bide ortam olayları eklemişler havadan rasgele airstrike düşüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Harita var ama mod var mı diğer haritalarda? Soracağıma girip deneyeyim bari. EDIT: Sadece Jakku'da oynanıyormmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 indirime girince haber edin de kız arkadaşımı alıcam, tam onluk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 HarveyQuinn said: 300mb bug fix ve silahlara düzenleme. 1.7gb yeni gelen dlc. varmı kuran yeni mod ve mapi deneyen ? ciddi olmasa da değişiklik var epey. dün hissettim ben baya silahların değiştiğini, ki fix'in geldiğini görmemiştim. sanki oyun sonlarında da daha fazla credit geliyor gibime geldi. bu arada ben hemen her şeyi açtım, birkaç trait kaldı sadece. ufaktan mevcutta sık kullandığım star card'ları upgradelemeye başladım. impact ve jet pack'i upgradeledim, ama çok bir fark göremedim. sırf kartların rengi değişsin diye bayılmıyoruzdur umarım 7k para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 reddit'te baya dalga geçmişler hiçbir detayı olmayan patch note'ları ile, https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3uzflw/patch_103_notes/ This patch note is still longer than the plot of the campaign. sdfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 hangi seviyede açılan silah en iyi? indirimlerde aldığım oyunları oynamaktan buna fırsat gelemedi ya. ilk gün aldım daha 3 saat oynamışım. biraz silah fln açayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 siege den vakit bulursam bakayım diye duusnurken patch notlarını gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 denonun hypeladığı oyundan fazlasını beklemek yersizdi zaten zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 df said: hangi seviyede açılan silah en iyi? indirimlerde aldığım oyunları oynamaktan buna fırsat gelemedi ya. ilk gün aldım daha 3 saat oynamışım. biraz silah fln açayım =) Taramalılar genel olarak en iyi gibi, oyun çok karambol bi kişiyi tek tek sıkmaktansa tarıyorsun. Dar alanlarda Ion baya işe yarıyor, DL44'ü iyi kullanana denk gelirsen de direk domination oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 -Deno- said: HarveyQuinn said: 300mb bug fix ve silahlara düzenleme. 1.7gb yeni gelen dlc. varmı kuran yeni mod ve mapi deneyen ? ciddi olmasa da değişiklik var epey. dün hissettim ben baya silahların değiştiğini, ki fix'in geldiğini görmemiştim. sanki oyun sonlarında da daha fazla credit geliyor gibime geldi. bu arada ben hemen her şeyi açtım, birkaç trait kaldı sadece. ufaktan mevcutta sık kullandığım star card'ları upgradelemeye başladım. impact ve jet pack'i upgradeledim, ama çok bir fark göremedim. sırf kartların rengi değişsin diye bayılmıyoruzdur umarım 7k para. çoğunun cooldown ı düşüyor çoğununsa aktive edinceki süresi artıyor upgrade edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar