Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Battlefront

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

Haritanın atmosferi iyi ama dizaynını beğenmedim sanki. Aynı modu diğer haritalarda oynayabiliyor muyuz denemedim. Endor'da falan daha zevkli olabilir oynanırsa.

her modda var aynı harita. tabi droid run cargo gibi maplerde ufak versiyonları var. ben yeni modu sevdim iyi baya. bide ortam olayları eklemişler havadan rasgele airstrike düşüyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

300mb bug fix ve silahlara düzenleme.
1.7gb yeni gelen dlc.

varmı kuran yeni mod ve mapi deneyen ?

ciddi olmasa da değişiklik var epey.

dün hissettim ben baya silahların değiştiğini, ki fix'in geldiğini görmemiştim. sanki oyun sonlarında da daha fazla credit geliyor gibime geldi.

bu arada ben hemen her şeyi açtım, birkaç trait kaldı sadece. ufaktan mevcutta sık kullandığım star card'ları upgradelemeye başladım. impact ve jet pack'i upgradeledim, ama çok bir fark göremedim. sırf kartların rengi değişsin diye bayılmıyoruzdur umarım 7k para.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

hangi seviyede açılan silah en iyi? indirimlerde aldığım oyunları oynamaktan buna fırsat gelemedi ya. ilk gün aldım daha 3 saat oynamışım. biraz silah fln açayım =)

Taramalılar genel olarak en iyi gibi, oyun çok karambol bi kişiyi tek tek sıkmaktansa tarıyorsun.

Dar alanlarda Ion baya işe yarıyor, DL44'ü iyi kullanana denk gelirsen de direk domination oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

HarveyQuinn said:

300mb bug fix ve silahlara düzenleme.
1.7gb yeni gelen dlc.

varmı kuran yeni mod ve mapi deneyen ?

ciddi olmasa da değişiklik var epey.

dün hissettim ben baya silahların değiştiğini, ki fix'in geldiğini görmemiştim. sanki oyun sonlarında da daha fazla credit geliyor gibime geldi.

bu arada ben hemen her şeyi açtım, birkaç trait kaldı sadece. ufaktan mevcutta sık kullandığım star card'ları upgradelemeye başladım. impact ve jet pack'i upgradeledim, ama çok bir fark göremedim. sırf kartların rengi değişsin diye bayılmıyoruzdur umarım 7k para.

çoğunun cooldown ı düşüyor çoğununsa aktive edinceki süresi artıyor upgrade edince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...