Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kaan tam senlik oyundu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 henüz başlayamadım ama bence siz anlayamamışsınız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 oyun çok komplike çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 E HANI KEYLER?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şimdi geldi bana key ama ay başında wow indirdiğim için akk'deyim AK. nası inecek lan oyun. kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 her şeyden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Esh said: kaan tam senlik oyundu lan bu. Yok abi çok kötü gerçekten, hani yorumlardan kötüdür de akar ya diyodum, esnemeye başladım oynarken. Daha olaysız, daha monoton bişi yapamazlardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bana da şimdi geldi indiriyorum. AKK falan yok bende fakirler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bir an once lvl 50 olup twi'leki acmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Lath hocam droid run da bizim eleman oyundan düşmese o maç bizimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 :) Xaenin yetememiş. tek silah, 0 star card ve trait ile ne anladın da refund diyorsun. Oyun gayet eğlenceli, grafikler efsane ötesi. Oyun buram buram Star Wars'a saygı duruşu kokuyor resmen. Ama işte DLC'ler ile gelecek olan content ile birlikte çıksaydı efsane olurdu. Boba Fett ile oynadım ilk kez demin Walker Assault'ta acaip keyif aldım. Ruhu yaşatıyor ya oyun, o bile bana yeterli. Bu arada son çıkan nVIDIA 359.00 driver'ını tavsiye ediyorum. 358.91 olan iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 orman fln grafik olarak çok iyi görünüyor. alasım geldi oyunu :) beta gameplay de iyiydi benim açımdan. bakayım bi en ucuz kaça bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 single player campaign olmayinca vaz gectim bundan ama dlc ile gelecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 şu oyuna iyi diyen var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bombilo said: şu oyuna iyi diyen var ya 100tl fiyatına göre bence gayet iyi bi multiplayer deneyimi sunuyor helede star wars temasıyla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bende bundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 110tl ye aldım gitti ya. bf4 bf4 nereye kadar. değişiklik lazım arada. tüf tüf yapalım azcık. dediğiniz gibi teması güzel bir arcade fps =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Nerede 110tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 meksika origin. vpn ile aldım internetten. sadece vpn açık olsun yetiyor. kredi kartı bilgilerinde fln yine turkey seçebiliyorsun. 30 sn de yaptım valla. sonra kapatıp düz yüklemeye başladım client'ten. edit:39.99$ orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Co op nasıl, bende kimse olmadığı için oynayamadım daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 tatava yapmadım Superonline 50 mbit'e geçtim ttnet'ten. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. şu oyunu bi oynayabilirsem artık bugün İNŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Ps4 de oynayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ben her ay 200gb görüyorum hiç hızımı kesmiyolar. şanslıyom heralde. nazar değmesin. (superonline dsl bu arada. tt altyapısı ama sağlayıcı superonline olduğu için onlar karar veriyo heralde kesip kesmemeye. beykoz'da yoğunluk yok heralde boş yere kesmiyolar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/7hvq7uB.jpg Şunu görmemişim, EFSANE abi grafikler. Filmin içinde hissediyorum resmen. Yani ben çok memnunum oyundan içerik haricinde. Bright'ın 2 sayfa önce yazdığı Partner/spawn olayı da çok kötü. Yani bazen hatta partner atamıyor oyun ve hep geriden spawn olmak zorunda kalıyorsun. Partner atasa bile zaten oyunda ölmek kolay olduğu için yine geriden başlamaya zorluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar