Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Battlefront

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

:)

Xaenin yetememiş. tek silah, 0 star card ve trait ile ne anladın da refund diyorsun.

Oyun gayet eğlenceli, grafikler efsane ötesi. Oyun buram buram Star Wars'a saygı duruşu kokuyor resmen.

Ama işte DLC'ler ile gelecek olan content ile birlikte çıksaydı efsane olurdu.

Boba Fett ile oynadım ilk kez demin Walker Assault'ta acaip keyif aldım. Ruhu yaşatıyor ya oyun, o bile bana yeterli.

Bu arada son çıkan nVIDIA 359.00 driver'ını tavsiye ediyorum. 358.91 olan iyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben her ay 200gb görüyorum hiç hızımı kesmiyolar. şanslıyom heralde. nazar değmesin. (superonline dsl bu arada. tt altyapısı ama sağlayıcı superonline olduğu için onlar karar veriyo heralde kesip kesmemeye. beykoz'da yoğunluk yok heralde boş yere kesmiyolar )
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

http://i.imgur.com/7hvq7uB.jpg

Şunu görmemişim, EFSANE abi grafikler. Filmin içinde hissediyorum resmen. Yani ben çok memnunum oyundan içerik haricinde.

Bright'ın 2 sayfa önce yazdığı Partner/spawn olayı da çok kötü. Yani bazen hatta partner atamıyor oyun ve hep geriden spawn olmak zorunda kalıyorsun.

Partner atasa bile zaten oyunda ölmek kolay olduğu için yine geriden başlamaya zorluyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...