tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Certhas said: bf4 te olan siperin arkasına saklandıktan sonra vurulduğunu hesaplayıp, ölme olayı burda da var.hissettim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Ben sevdim genel olarak ama içerik önemli olacak tabi. Battlefield'dan sonra içerik olarak beklenti çok oluyor tabi ama o kadar olmayacağı belli. Walker Assault modunda görev biraz daha belirgin olsa daha keyifli olabilir gibi. Yani capture yerlerinin önemi artmalı, ekstra birşey vermeli başarılı tutulursa falan. Diğer mod daha keyifli gibi ama onda da 8vs8 sadece. Gunfight oldukça keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Walker Assault da AT-AT'ler vulnerable olduğunda (Y-Wing'ler bombalarken-bunlar NPC/NPV) Ion mod'ları açıp çökülmesi gerektiğini anlatması lazm birinin Rebel'lara, bunun harici ticket olmadığı için gene sürekli flaglere rushlamak lazm cap'lemek için. İçerik daha geniş olabilir ne kadar Battlefield olmasa da. Faction'lar sadece human vs. human olucaksa hele büyük facia olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 net çöp oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bombilo said: bingil nick versene originden askıntı olayım sana abi çekmedim oyunu, videolardan sonra çekeceğimi de sanmıyorum. benim beklentimden baya uzakta bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Partner olayından da pek bahsedilmemiş. Bir arkadaşınızla veya random biriyle partner olursanız birbirinizi spawn point olarak kullanabiliyorsunuz araç içinde değilse üzerine spawn olduğunuz kişi. Onun harici maç esnasında loadout değiştirilmiyor olsa da (silah hariç) partnerinizin loadoutuna erişiminiz oluyor. Ion grenade AT-ST'lere %50 falan vuruyor sanırım, beyaz Turret'ları da tekte alıyor, Rebel'ler için baya başarılı. Tek sıkımlık bolt-action rifle da personal shield'ın içinde geçebiliyor gene thermal detonator'la birlikte veya (AT-ST'nin burst TD'si için de aynı şey geçerli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bi 6 saat gömdük galiba, oyun net kötü lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ben beğendim oyunu valla. ha fazla cod olmuş tabii o ayrı edit: sanırım cod da sevdiğim için sevebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 fps combat a pek lafim yok ama flight combat meh, ucus kontrolleri cok zayif, barrel roll vs. hic birsey yok. Darth vader in kafasina kafasina vurmak fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 beğenmedim lan galiba biraz daha oynamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 sadece infantry takılanlar için iyi oyun. ben beğendim. drop zone oynuyorum sadece. oyun bulma, yükleme, respawn vs çok hızlı olmuş. bf4'e kıyasla bu olayı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 browser olmadan server seçimleri sunuyor mu peki ping oyun modu oyun mapi gibi mesela 3rd person kapalı seçimi veya hero olmasın seçimleri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 browse server yok şimdilik. 2 mod var birinde bi map birinde bi map var seçenek yok. otomatik atıyor bi server'e hiçbir şey seçtirmiyor. pingi oyunda hiç göstermiyor niyeyse ama öle lag fln olmadı hiç bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 browser gelmiyor zaten bildiğim kadarıyla mod seçimlerinde spesifik şeyler var mı yoksa generic oyun modları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 grafikleri ne guzelmis. keske baska bir tur olsaydi oyun.. betasinda hersey ultrada rahat rahat 2k cozunurlukte oynatiyor oda basarili olmus. tabii ne kadar kirptilar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 indiriyorum bakayim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bingildak said: browser gelmiyor zaten bildiğim kadarıyla mod seçimlerinde spesifik şeyler var mı yoksa generic oyun modları mı beta'da hiç seçenek yok. mod seçme ekranında tıklıyorsun moda otomatik bi lobby'e atıyo seni. sadece back diyip tekrar moda tıklayarak lobby değiştirebilirsin ama sadece rakip isimleri yazıyor. ping vs bile yazmıyor. yani beğenmedim değiştireyim diyebileceğin bi bilgi de vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Kanuni said: grafikleri ne guzelmis. keske baska bir tur olsaydi oyun.. betasinda hersey ultrada rahat rahat 2k cozunurlukte oynatiyor oda basarili olmus. tabii ne kadar kirptilar bilemem. Dice -frostbite engine nin harikalari, son donem de cikan en basarili game engine olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 benim gördüğüm en iyi fps motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Bright said: Walker Assault da AT-AT'ler vulnerable olduğunda (Y-Wing'ler bombalarken-bunlar NPC/NPV) Ion mod'ları açıp çökülmesi gerektiğini anlatması lazm birinin Rebel'lara, bunun harici ticket olmadığı için gene sürekli flaglere rushlamak lazm cap'lemek için. İçerik daha geniş olabilir ne kadar Battlefield olmasa da. Faction'lar sadece human vs. human olucaksa hele büyük facia olur. skinler gelicek askerlere oyun çıkınca belki human harici şeylerde gelir Rebellera. Bide Walker Assault'da Snow Speederlar en uplink de değil de bir öncekinde spawn olsa daha iyi olurud bence. Böyle çok son dakika ya kalıyorlar. Araçları eski oyunlar gibi gidip binememek de çok kötü harbiden. Birde eski Battlefront da snow speeder'a iki kişi biniliyordu filan hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 frostbite iyi de source motorunun hakkını yemeyin en iyi fps motoru diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Source eskidi, Source 2'yi görmek lazım. Dota 2'de Source 2'nin bariz üstünlüğünü görüyorsun ama FPS olarak görmek lazım. Umarım CS:GO'yu Source 2'ye geçirirler. Frostbyte'a gelince, muazzam resmen grafikler. Daha iyisini görmedim şuana kadar. PS4'te de denedim, 900p oyun ama oldukça harika görünüyor. Normalde bulanık falan olur ama gayet net. Gunfight'ın çok başarılı olmasından dolayı ben sevdim oyunu. BF4'te de zaten jet'leri hiç kullanmadım şuana kadar, bu yüzden araç sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ya oyunu beğendim ama böyle starwars skin giydirilmiş battlefield olsa daha çok sevebilirdim. araçlara gidip binmek, görev tipleri vs. gerçi sniper yine cod a benzeyecek ne de olsa lazer atıo öyle bullet drop fln olmaz herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 abi herkes takmış mod yok ping yok şu yok kişiselleştirme yok map yok silah yok vb vb. beta abi daha bi sakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bide ek olarak AT-AT de 3tane silah bölümü var ama 1 kişi biniyor bu olmamış işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar