dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 evet var böyle bir şey millet götürüyor parayı adsense reklamları aracılığı ile. 10-15 kişilik grupla 1200 dolara kadar8 çıkıyorlar. Denedik, grup boktan olduğu için anca 8 dolar kazanabildim :( her gün youtube üzerinden belli videoları izleyip tık yapacak adam aranıyor
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 olm çok ciddili topik ben de böyle olaylar da dalga geçiyordum da adamlar sistemi tezgahı kurmuşlar alttan alttan yürüyorlar aylardır.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 siz de süzme troll havası var 2.günü şutlar google bizi. her gün birbirine tıklayacak tıkı dostundan esirgemeyecek işin bokunu çıkarmayacak paraya aç ama gönlü tok prezantabl insan lazım ibiş google hemen banlıyor yanlış tıkta falan
df Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kişi başına 80 dolar fln kalıyo yani ortalama. çileye değer mi =) =)
Lectre Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dusuncelihayvan said: siz de süzme troll havası var 2.günü şutlar google bizi. her gün birbirine tıklayacak tıkı dostundan esirgemeyecek işin bokunu çıkarmayacak paraya aç ama gönlü tok prezantabl insan lazım ibiş google hemen banlıyor yanlış tıkta falan 1.2k falan diyorsan benide dahil et ^^ öm atabilirsin ciddiysen
pontipati Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 biz ciddiyiz o trollüyo galiba sdfsd
cabiria Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kadar8 büyük hissediyorum benide yazın boş zamanımız var yani
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bende varım iyi para kalıyosa, çok uğraştırmıyosa :). Hiç olmadı denenir, kalmıyosa vaz geçeriz :P
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi 1.2k kazanan adamlar var 3k yapan eleman var. tabi duyduğum henüz görmedim çekini alan ama pin için google para yatırıyor hesabı doğrulamak için. olay gayet mantıklı zaten Adsense den alıyorsun parayı. Youtube videolarımndan reklamlardan kazanma ile aynı tr de youtube da reklamlar aktif olmadığı için bu olay popüler değil ama o salak saçma youtube videolarının nedeni bu yöntem işte.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kişi başı 1200 dolar ya üff ne slqsnz :s daha etrafımda parayı alan olmadı da onların etrafında olmuş. peki patricia teyze nin her ay kazandığı bu paradan biz neden nasiplenmeyelim. Sonuçta adsense ulan bi boku yoktur öder google yoksa veririm 30. icra ya
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Adsense den para çekerken en az 1 kez manuel kontrol ediyorlar nerden kazanmış bu parayı diye.Youtube aracılığı ile para kazansan bile,adsenden para çekme talebi gönderdiğinde,adsendeki hesap bilgilerin(isim,adres,banka vs) Türkçe olduğu için, parayı alamazsın ayrıca accountun da banlanır. Senden önce en az 1000 tane çakal türk insanı düşünüp uygulamıştır bunu.
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Beni de yazın listeye 1-2 k civarı bana uyar
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ben varım. günde en az 250 video izlerim.
Öne çıkan mesajlar