jungle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Selamlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere oyun amaçlı bir laptop ihtiyacım var 3000-3500'ye kadar bütcem var benim emektar Sony Vaio VPCF126FM artık çok sıkıntı yaratmaya başladı. Fikirleriniz yada tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 samsung np700g7c 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim. bir de asus'un bir kampanyası varmış sanırım en son çıkan modellerinden o da çok iyi ben aldıktan sonra kampanya yaptı herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Abi şu alet baya iyi : Asus N56VZ Bir de hani oyun diyorsan ve pek fazla ordan oraya taşımayacaksan : Asus G75VX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 acer aldim 800 euro baya iyi her oyunu kasmadan oynatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 3500TL veririm diyorsan 1080p almaman hata olur. Suna bak: http://www.bimeks.com.tr/urun/125744/samsung-np-700g7c-s02tr-w8-.aspx Samsung ile birebir tecruben hazla olmadi ama pek sorunlu olduklarini da duymadim. Samsung donanim konusunda genel olarak iyi zaten, yazilimda batiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bende baya bi samsung'un np700g7c modeli üzerinde durdum fakat başka bir forumda kullanıcılar tarafından bir kaç ufak hoşnutsuluktan bahsedilmiş bu expresscache de ki sorunlar gibi falan. Sizde bu tarzda bir sorun olmadı herhalde. Birde samsung markası olarak bir çok elektronik eşya kullansamda (daha çok beyaz eşya ve tv) hiç laptoplarını kullanmadım o nedenle biraz ürkek kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.monsternotebook.com.tr/default.aspx?lang=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bende önce ön yargılıydım ama kullandıktan sonra yanıldığımı anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Dün Samsung NP700G7C-S02TR aldım oyun performansını ,kendi ekrranında film ve tv ye aktarak seyredimler konusunda haftasonu yoğun bir teste giricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Oyuncu laptop'u denilince şu bilgiyi paylaşmak isterim. İçinde GTX serisi ekrank artı olanlardan 670m GTX olmayanı tercih edin. Hem eski mimariyi kullanıyor hem de anakart ile tümleşik bu yongalar. Bazı laptoplarda ekran kartı değiştirilebiliyor. İlerde daha güçlü bir karta upgrade edebilirsiniz. Amerika da böyle büyük markalar haricinde toplama laptop yapan Sager gibi firmalar var, türkiye'de Monster notebook yapıyor o işi. Ama yurt dışında hem daha ucuza mal oluyorlar ASUS gibi markaların oyuncu modellerine nazaran, hem de parçaları değiştirmek falan çok daha kolay. Monster'a pek güvenmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ekran kartı upgrade i fantazi abi. 500-600$ falan bayılmak isteyen varsa gidip laptopu yeniliyo zaten. barbone lar var işte monster ın kasayı aldığı, onlarda gtx680 falan seperate, 660 670 bütünleşik olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 LathspeLL said: Oyuncu laptop'u denilince şu bilgiyi paylaşmak isterim. İçinde GTX serisi ekrank artı olanlardan 670m GTX olmayanı tercih edin. Hem eski mimariyi kullanıyor hem de anakart ile tümleşik bu yongalar. Bazı laptoplarda ekran kartı değiştirilebiliyor. İlerde daha güçlü bir karta upgrade edebilirsiniz. Amerika da böyle büyük markalar haricinde toplama laptop yapan Sager gibi firmalar var, türkiye'de Monster notebook yapıyor o işi. Ama yurt dışında hem daha ucuza mal oluyorlar ASUS gibi markaların oyuncu modellerine nazaran, hem de parçaları değiştirmek falan çok daha kolay. Monster'a pek güvenmiyorum ama. yaklaşık 8 aydır falan monster kullanıyorum. tık demedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Monster'ın bilgisayarı iyi de problemi o bilgisayarlara kavuşabilmek. Geçen şubat ayında(2013) monster alıcam modundaydım da az biraz gugıllayınca adamların 2012 ağustosunda alıp ekimde yapması gereken siparişi hala yapmadığını falan görünce direk kaçtım. MSI'lara falan da bakmıştım ama Teknosa'da Asus N56VZ'yi bir gün şansıma 2300 liraya görünce onu aldım falan. Ha o sıralarda Monster'ın teslimat sıkıntısı olmasa direk onlardan alırdım o ayrı(şu an durumları nasıl bir fikrim yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bize de 3 ayda gelmesi gerekiyordu, 4.5-5 ay gibi bir sürede geldi. baya memnun ama kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 monsterdan indirimli geç teslim verilen tarihlere pek güvenmeyin zaten ama teslim gecikse de specleri ücretsiz yükseltiyorlarmış. bence uyguladıkları politika güzel. hemen elinize geçsin istiyorsanız +300-500 lira basıp, dengini alabilirsiniz çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://www.deviltech.de/deviltech.php/sid/b0fef1d9ed295f9691d5d40642bd9e27/cl/alist/cnid/8a142c3e4143562a5.46426637 http://www.mysn.de/brand.asp?userid=DA87C0F3C98A45E1B855B38899B7C906&KategorienOrder=010;020;010 buradan configleri sec , oyun laptopu bunlar ve buna benzeyenler sonucta. monster bunlardan yapabilir sanirim. oyun laptopu icin en onemli bilesen ekran karti ve islemci gerisi standart ayni nerdeyse. ati 7970 i 680 yerine secebilirsin fiyati yari yariya ama performans nerdeyse ayni. tek sikinti ati destegi olabilir. nvidia gibi degil sonucta her bir oyunda nvidia logosu gormek mumkun artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yeni bi konu mu açsaydım bilemedim ama, bir arkadaş max. 2000 liralık bi laptop almak istiyor oyun ve performans hedesine. önerileriniz varsa vardır, yoksa yoktur. ama hani pls hlp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o kadar parayı verme yazıktır günahtır. bi kere yüksek performanslı laptop diye bişey yalan yani para tuzağı aynı derecede ısınan bir cihazı daha sıkışık bir kutunun içine koyunca daha kötü olacağı aşikar. yapma etme o paraya eşşek gibi makina toplanır gözün sevem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 monster al hiç düşünme o kadar paran varsa. arkadaşım aldı müthiş alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kanuni said: monster bunlardan yapabilir sanirim. oyun laptopu icin en onemli bilesen ekran karti ve islemci gerisi standart ayni nerdeyse. monster var arkadaşta. hayvan gibi vga'lı fln. bir adaptörü var uçağa almıyorlar o derece. büyük ihtimalle o ikisi hariç güç kaynağı falan herşeyi farklı oluyor o kadar hayvan kartlar koyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 budur. http://i.imgur.com/uaxqwWX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Desqpio said: yeni bi konu mu açsaydım bilemedim ama, bir arkadaş max. 2000 liralık bi laptop almak istiyor oyun ve performans hedesine. önerileriniz varsa vardır, yoksa yoktur. ama hani pls hlp. adi herif masaüstü alacakmış. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar