Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun ve Performans için Dizüstü Bilgisyar Tavsiyesi

jungle

Öne çıkan mesajlar

Selamlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere oyun amaçlı bir laptop ihtiyacım var 3000-3500'ye kadar bütcem var benim emektar Sony Vaio VPCF126FM artık çok sıkıntı yaratmaya başladı. Fikirleriniz yada tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3500TL veririm diyorsan 1080p almaman hata olur. Suna bak: http://www.bimeks.com.tr/urun/125744/samsung-np-700g7c-s02tr-w8-.aspx

Samsung ile birebir tecruben hazla olmadi ama pek sorunlu olduklarini da duymadim. Samsung donanim konusunda genel olarak iyi zaten, yazilimda batiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bende baya bi samsung'un np700g7c modeli üzerinde durdum fakat başka bir forumda kullanıcılar tarafından bir kaç ufak hoşnutsuluktan bahsedilmiş bu expresscache de ki sorunlar gibi falan. Sizde bu tarzda bir sorun olmadı herhalde.
Birde samsung markası olarak bir çok elektronik eşya kullansamda (daha çok beyaz eşya ve tv) hiç laptoplarını kullanmadım o nedenle biraz ürkek kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu laptop'u denilince şu bilgiyi paylaşmak isterim. İçinde GTX serisi ekrank artı olanlardan 670m GTX olmayanı tercih edin. Hem eski mimariyi kullanıyor hem de anakart ile tümleşik bu yongalar.

Bazı laptoplarda ekran kartı değiştirilebiliyor. İlerde daha güçlü bir karta upgrade edebilirsiniz.

Amerika da böyle büyük markalar haricinde toplama laptop yapan Sager gibi firmalar var, türkiye'de Monster notebook yapıyor o işi. Ama yurt dışında hem daha ucuza mal oluyorlar ASUS gibi markaların oyuncu modellerine nazaran, hem de parçaları değiştirmek falan çok daha kolay. Monster'a pek güvenmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Oyuncu laptop'u denilince şu bilgiyi paylaşmak isterim. İçinde GTX serisi ekrank artı olanlardan 670m GTX olmayanı tercih edin. Hem eski mimariyi kullanıyor hem de anakart ile tümleşik bu yongalar.

Bazı laptoplarda ekran kartı değiştirilebiliyor. İlerde daha güçlü bir karta upgrade edebilirsiniz.

Amerika da böyle büyük markalar haricinde toplama laptop yapan Sager gibi firmalar var, türkiye'de Monster notebook yapıyor o işi. Ama yurt dışında hem daha ucuza mal oluyorlar ASUS gibi markaların oyuncu modellerine nazaran, hem de parçaları değiştirmek falan çok daha kolay. Monster'a pek güvenmiyorum ama.

yaklaşık 8 aydır falan monster kullanıyorum. tık demedi henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Monster'ın bilgisayarı iyi de problemi o bilgisayarlara kavuşabilmek. Geçen şubat ayında(2013) monster alıcam modundaydım da az biraz gugıllayınca adamların 2012 ağustosunda alıp ekimde yapması gereken siparişi hala yapmadığını falan görünce direk kaçtım. MSI'lara falan da bakmıştım ama Teknosa'da Asus N56VZ'yi bir gün şansıma 2300 liraya görünce onu aldım falan. Ha o sıralarda Monster'ın teslimat sıkıntısı olmasa direk onlardan alırdım o ayrı(şu an durumları nasıl bir fikrim yok).
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.deviltech.de/deviltech.php/sid/b0fef1d9ed295f9691d5d40642bd9e27/cl/alist/cnid/8a142c3e4143562a5.46426637

http://www.mysn.de/brand.asp?userid=DA87C0F3C98A45E1B855B38899B7C906&KategorienOrder=010;020;010

buradan configleri sec , oyun laptopu bunlar ve buna benzeyenler sonucta.

monster bunlardan yapabilir sanirim.

oyun laptopu icin en onemli bilesen ekran karti ve islemci gerisi standart ayni nerdeyse.

ati 7970 i 680 yerine secebilirsin fiyati yari yariya ama performans nerdeyse ayni. tek sikinti ati destegi olabilir. nvidia gibi degil sonucta her bir oyunda nvidia logosu gormek mumkun artik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

monster bunlardan yapabilir sanirim.

oyun laptopu icin en onemli bilesen ekran karti ve islemci gerisi standart ayni nerdeyse.

monster var arkadaşta. hayvan gibi vga'lı fln.
bir adaptörü var uçağa almıyorlar o derece. büyük ihtimalle o ikisi hariç güç kaynağı falan herşeyi farklı oluyor o kadar hayvan kartlar koyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...