Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 PSG'yide araplar mı aldı nerden buluolar bu kadar parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ikisindende var biraz ozaman tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi gs kura olarak hem şanslı hem ballı.. bu su götürmez bir gerçek.. Tıpkı Sow'un aslında Buraktan çok daha iyi bir forvet oldugu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sow buraktan daha iyi dedik olm.. cevap verin biriniz. buna kayıtsız kalamazsınız. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Eternal said: abi gs kura olarak hem şanslı hem ballı.. bu su götürmez bir gerçek.. Tıpkı Sow'un aslında Buraktan çok daha iyi bir forvet oldugu gibi.. http://b1108.hizliresim.com/11/8/1/3875.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dortmund çıksın, 2000 lere dönelim http://www.youtube.com/watch?v=VklO4wXTV3U http://25.media.tumblr.com/tumblr_md8rfvXQh11r7hcvpo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Eternal said: sow buraktan daha iyi dedik olm.. cevap verin biriniz. buna kayıtsız kalamazsınız. sdf Sow, Burak'tan iyidir normal şartlarda da bizim oğlan CL'de götüyle başıyla atıyor Misal Burak'ın Şalke'ye attığı gol nedir ya? Adam ekmeğini taştan çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sow sagolsun aykut tarafından hiç ediliyor. kanatlara cekilecek adam mı sow ya. ayrıca iyi olmak ve performans farklı seyler. suan da turkiyede en formda forvet Burak. Sow Burak ın gerisinde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 valla psg çıksın filan demişsiniz de psg yi zor geçer gs. bence dortmund ve porto çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 souldarkorn said: sow sagolsun aykut tarafından hiç ediliyor. kanatlara cekilecek adam mı sow ya. ayrıca iyi olmak ve performans farklı seyler. suan da turkiyede en formda forvet Burak. Sow Burak ın gerisinde kaldı. Çünkü GS,Fener'e göre çok daha ofansif bir takım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 gs'nin kura balı var. porto gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Olm gassarayı sevmemde onlar cl yi biz uefa yı alırsak dünya değil evren şok olur oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Real madrid gelmesin barcelonayı rahat alırız lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 juve gelsin derim ben. niyeyse en zayıf halka onu görüyorum. porto falan ters gelecek gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Eternal said: ben bal demedim ki.. konuya sonrada dahil oldum.. gs sanslı.. Yapabilenler yapar, yapamayanlar sanstan bahseder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yapanlar yapamayanlara anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Eternal said: sow buraktan daha iyi dedik olm.. cevap verin biriniz. buna kayıtsız kalamazsınız. sdf Eternal, imzanı gördüm de şimdi, Pati'de Rewendor'dan önce sahip olduğum nickti Goldwing, 2002 de mi ne almıştım, nostalji oldum şimdi :) UO dönemiydi, SNN'de rew'i kullanıyodum aynı olduğu bilinmesin istediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 r.madrid falan gelsin ya juventusa kıyamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 katalan arkadasim var gs gelsin agizlarina vuralim turu rahat gecelim dedi. adam hakli gs hepsi icinde kolay lokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hiç belli olmaz şınayderin açılıp saçıldığı maç oluverir bi ya da selçuk godlike oynar burak gene saçma sapan skilii 100leyip gol atar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Burak ayni fifa da editlenmis gibi oynuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 porto gelirse bayram olur suanda bana göre kalan takimlar arasinda kolay görünen 2 takimdan biride o. tabi malagayi elerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bu tur takımın üstünde stres yok. Amaca ulaşıldı, bence çok daha rahat oynayacakları için güzel maçlar olacak. Tur zor ama seyri iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar