sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sonofa said: instagramda paylaşıyolar pinleri hmm Nasıl yani, anlamadım olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Deacon said: -Deno- said: Deacon said: En buyuk artisi secure olmasi. teşekkürler ayberk Olm bi ara oturalim muhabbet edelim. hic mi ozlemedin pis mavi yakali :( özledim de kapital düzen beni esir aldı lan :/ ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 tableti kitledi program. ekran bi 3-5 dakika açılmadı tabi batarya sök tak olayı yok.şarja tak düğmeye bas bas bas en sonunda yeniden başlatabildim aleti. uzak olsun benden program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 en önemli soru şu PC clientı var mı yoksa bi boka yaramaz sırf bu yuzden whatsapp da açmuıyorum onumde eşşek kadar bilgisayar var ufacık ekrana bişiler yazcam diye çile ççekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Instagram !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bu tip uygulamalarda alternatiflerin iş yapması çok zor büyük bi yenilik yoksa.. ya da msn gibi zorlicaksın milleti, anca öyle BonePART said: en önemli soru şu PC clientı var mı bunu yapan biri kapatır marketi, çok alengirli olmicak, pratik ve fonksiyonel olcak. bi de sadece chat olmicak. chat+görüntülü konuşma+telefon olcak. viber, whatsapp ve diğerlerinden hiç birine gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 blackberry icin yokmus ciliyant. nasil olcak o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ayrica pin verin test edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 lan bul random bi pin işte twitter'a yaz ilk çıkan kızın al denemek için yaptım bağyan de fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 BonePART said: en önemli soru şu PC clientı var mı yoksa bi boka yaramaz sırf bu yuzden whatsapp da açmuıyorum onumde eşşek kadar bilgisayar var ufacık ekrana bişiler yazcam diye çile ççekiyorum bluestacks la telefondan açabilirsin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 BonePART said: en önemli soru şu PC clientı var mı yoksa bi boka yaramaz sırf bu yuzden whatsapp da açmuıyorum onumde eşşek kadar bilgisayar var ufacık ekrana bişiler yazcam diye çile ççekiyorum yapmazlar abi, üvey evlat oldu pc. kimse pcden girmiyor sanıyorlar artık aptal saptal mobil işler nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi çok saçma ama basit bi client hatta daha basiti web arayüzü yaz A cepten mesaj atsın ben PC de atıyım cep numarası olmayan da acc açamasın bu akdar basit gene al numaraları yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 pc'den para kazanamıyorlar. pc-mobil için en iyisi gtalk yine. onun da ios için adam gibi bir programı yok. beejive gt diye bir şey buldum en stabil gtalk aplikasyonu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 escape, güzel programdır fln da yazıklarını "kız" parantezine alınca bayağı kısalıyor. tamam abi sakin ol hep bi kızlar senin olsun yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ihtiyacımız olmayan insanları telefona yıkmak için yapılmış bir bok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 BonePART said: abi çok saçma ama basit bi client hatta daha basiti web arayüzü yaz A cepten mesaj atsın ben PC de atıyım cep numarası olmayan da acc açamasın bu akdar basit gene al numaraları yane O dedigin sey apple'in messages'i. Sweet messages ya keske herkes onu kullansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 facebook messenger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Dworgian said: escape, güzel programdır fln da yazıklarını "kız" parantezine alınca bayağı kısalıyor. tamam abi sakin ol hep bi kızlar senin olsun yahu :D öyle fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kzpmaza said: cidden muhteşemmiş ya. twitter.com Ahah yardı :D Hiç güleceğim yoktu vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 birilerini blocklama olayini koymadiklari surecte bu is olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 var zaten blocklama ... hiç incelememişsin sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sildim gönderdim programı ya iğrenç leş bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 viber'ın nesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 landscape mode u yokmu bunun? Ayip olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hala yüklemedim. yüklemeyeğim de. her yer mesage app doldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar