GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 lan mutluyum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 O değilde 4chan sayfası aktifken yönetin hadi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Zegna gerekeni yapmanı rica ediyorum.. artık lütfen.. Resmen ben ve Fenerbahçeli arkadaşlarıma taciz boyutuna geldi bu iş. özür dileriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 UEFA Facebook'da kapağı takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Umut ile Semih'i kıyaslayanlar varsa log out. Ha Umut hala Galatasaray'ın yedek olsa bile forveti değil orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 khala said: UEFA Facebook'da kapağı takmış. UEFA Champions League, kapak fotoğrafını güncelledi. http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/601145_530001063713027_466215479_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 O ne abi inşallah otobüsünüz bozulur maça gidemezsiniz der gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 janis said: Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :) walla ben fener uefa finaline kadar gelsin finalde kaybetsin isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 janis said: Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :) yakışmıyor bu tarz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 adam dürüst en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 escape said: janis said: Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :) yakışmıyor bu tarz hareketler. finale gelirsek alırız o kupayı sıkıntı olmaz.. bu ülkede rival oldugun takım dua ettikçe senin işin ras gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 forgiver said: janis said: Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :) walla ben fener uefa finaline kadar gelsin finalde kaybetsin isterim finale gelirsek alırız o kupayı sıkıntı olmaz.. bu ülkede rival oldugun takım dua ettikçe senin işin ras gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e9UoO-o6zhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 saolsun rival takımlara epey dua almısız o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Milan elenmeyeydi eski günleri yad ederdik çeyrek finalde karşılaşıp. İtalyanların o bacaklar tirtir titreyecekti sahaya adım atarken, San Siro'da Mamma li Turchi pankartları asılacaktı. Galatasaray'ın her atağında film şeridi gibi geçecekti gözlerinin önünden yedikleri goller İtalyanların. Bunu istiyordum ben : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 GOL BEE HAMİT ATTI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 120 dk gecikmeli yayına denk gelmeyegörsün insan bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Simdi olasi takimlar kim Cuma gunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 nesine şaşırıyorsunuz abi? adam ne güzel korkmadan yazmış. siz sanki avrupada fener'i içten "hadi yensin süpersin" diye destekliyorsunuz. gol atınca içten "gol" diyebiliyorsunuz. kendim için söyleyim ben yapamıyorum yani. ne sevinirim, ne üzülürüm. ama yenerek elenirlerse küçük bir sırıtış oluyor yüzümde. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gs şampiyon olursa direkt katıldıgında Cl ye 3.torba garanti olmus. Şampiyon olmaz ise play-off turunda seri bası olması garanti olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 MasterHapLo said: o degil de barca gelmesin ceyrek finalde. terbiyesiz messi gudumlu fuze yolluyor. mahvetti adam milani http://www.youtube.com/watch?v=wnr07XjJxag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 messi dediğin draxler'in biraz daha yeteneklisi, melo bugünkü gibi oynasın xavi+busquets'in tüm pas kanallarını kapatır. eboue, iniesta'ya nefes aldırmaz. e burak-drogba ikilisinin de en az 2 golü var souldarkorn said: Gs şampiyon olursa direkt katıldıgında Cl ye 3.torba garanti olmus. Şampiyon olmaz ise play-off turunda seri bası olması garanti olmus. zaten biraz sondan da olsak 3. torbaydık bu sene. Seneye 2. torbayı görürüz güzel bir kurayla. Ha cl playoffunu düşünmüyoruz şampiyonluk geleceği için fakat olursa da avantaj olmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar