Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL: FC Schalke 04 : Galatasaray A.Ş. 12 Mart Salı @ Gelsenkirchen

Wyand

Öne çıkan mesajlar

janis said:

Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :)

walla ben fener uefa finaline kadar gelsin finalde kaybetsin isterim
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Tebrik ederim GS'lileri. Açıkcası bir an için bile GS'nin kazanmasını veya turu geçmesini istemedim. Hatta Schalke gol atsın diye yerimde duramadım son dakikalarda. Üzüldüm acıkcası. Umarım sonraki turda karşınıza Bayern çıkar. :)

yakışmıyor bu tarz hareketler.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

janis said:

yakışmıyor bu tarz hareketler.

finale gelirsek alırız o kupayı sıkıntı olmaz..
bu ülkede rival oldugun takım dua ettikçe senin işin ras gidiyo..
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

janis said:

walla ben fener uefa finaline kadar gelsin finalde kaybetsin isterim

finale gelirsek alırız o kupayı sıkıntı olmaz..
bu ülkede rival oldugun takım dua ettikçe senin işin ras gidiyo..
Sosyal ağlarda paylaş

Milan elenmeyeydi eski günleri yad ederdik çeyrek finalde karşılaşıp. İtalyanların o bacaklar tirtir titreyecekti sahaya adım atarken, San Siro'da Mamma li Turchi pankartları asılacaktı. Galatasaray'ın her atağında film şeridi gibi geçecekti gözlerinin önünden yedikleri goller İtalyanların. Bunu istiyordum ben :
Sosyal ağlarda paylaş

nesine şaşırıyorsunuz abi? adam ne güzel korkmadan yazmış.

siz sanki avrupada fener'i içten "hadi yensin süpersin" diye destekliyorsunuz. gol atınca içten "gol" diyebiliyorsunuz.

kendim için söyleyim ben yapamıyorum yani. ne sevinirim, ne üzülürüm. ama yenerek elenirlerse küçük bir sırıtış oluyor yüzümde. hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

messi dediğin draxler'in biraz daha yeteneklisi, melo bugünkü gibi oynasın xavi+busquets'in tüm pas kanallarını kapatır. eboue, iniesta'ya nefes aldırmaz. e burak-drogba ikilisinin de en az 2 golü var

souldarkorn said:

Gs şampiyon olursa direkt katıldıgında Cl ye 3.torba garanti olmus. Şampiyon olmaz ise play-off turunda seri bası olması garanti olmus.

zaten biraz sondan da olsak 3. torbaydık bu sene. Seneye 2. torbayı görürüz güzel bir kurayla. Ha cl playoffunu düşünmüyoruz şampiyonluk geleceği için fakat olursa da avantaj olmuş evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...