BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aga bu tür nichelerde çok para var video felan okuyo olsam hemen biş hatunu kafalardım derdim bak sen front mansin herşeyi biz halletcez kick starterin %10 u senin sonra ver feminizmi ver veganlığı felan anti veganism in games anti feminism in games anti spirituali,sm in games nasıl bi old school rpg diyince shut up and take my money yapıyosak bunnarada para atcak angut cok yemesini bilmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 fil fiş ayrı bir komedi ya, altın madeniymiş o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 BonePART said: aga bu tür nichelerde çok para var video felan okuyo olsam hemen biş hatunu kafalardım derdim bak sen front mansin herşeyi biz halletcez kick starterin %10 u senin sonra ver feminizmi ver veganlığı felan anti veganism in games anti feminism in games anti spirituali,sm in games nasıl bi old school rpg diyince shut up and take my money yapıyosak bunnarada para atcak angut cok yemesini bilmek lazım anti-punctuation in video games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yok agladi baya da sonra uff tmm yha fez 2 cikack slk msnz :s :s moduna girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kaede said: LAST BASTION OF VIDYA THE LAND OF THE RISING SUN YYYYYYYYYEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHH bi de 4chan fil fişin ağzına mıçmamışmıydı ? zırlayarak bırakıyorum oyun işini fez2 iptal falan diye mesaj atmamışmıydı o dallo RIIIIIIIIISING SUUUUUUUNNNN BASED JAPAN. http://www.youtube.com/watch?v=6yisCzFSwUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bliksem said: anti-punctuation in video games 3 günlük bebenin gelip benim 15 senelik forum yazı tarzımla kendince komiklik yapması beni benden alıyo miirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 keslanyeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 İyiydi bence. B)- Ama yeterince typo yoktu o mesajda ondan biraz sönük kaldı. Nerede o eski typolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yazi tarzim demis bi de utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/209/3/2/Successful_troll_is_succesful_by_Ph4tL3wT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/iekpWiV.jpg http://i.imgur.com/fFQDjL0.png Yarın shitstorm var, sorceress'ın memelere gelen eleştiriye based Japan BİZ MEMELERİ BÜYÜK SEVİYORUZ, HALK DA BÜYÜK SEVİYOR, ZAA çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 AHAHAHAHA hemen dragon's crown almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 BonePART said: bliksem said: anti-punctuation in video games 3 günlük bebenin gelip benim 15 senelik forum yazı tarzımla kendince komiklik yapması beni benden alıyo miirim ahah, yanlışlıgının daimiyetiyle böylesine gurur duyanı hiç görmedim. basit bir espriyi bile kaldıramayacaksan bilmemkaç yıllık ekolünün sana hiç olgunluk getirmedigini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://hugelolcdn.com/i700/125951.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 AHAHHAHAHHAGDFASFHAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bill boşuna karıya gitmiyomuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bliksem said: ahah, yanlışlıgının daimiyetiyle böylesine gurur duyanı hiç görmedim. basit bir espriyi bile kaldıramayacaksan bilmemkaç yıllık ekolünün sana hiç olgunluk getirmedigini anlarsın. espri başarılı olsa kaldırılır yetersiz olunca cevap gerekiyo gerliştir kendni gel bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aybaşı gelmiş bence. fazla alıngan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 BonePART said: bliksem said: ahah, yanlışlıgının daimiyetiyle böylesine gurur duyanı hiç görmedim. basit bir espriyi bile kaldıramayacaksan bilmemkaç yıllık ekolünün sana hiç olgunluk getirmedigini anlarsın. espri başarılı olsa kaldırılır yetersiz olunca cevap gerekiyo gerliştir kendni gel bekliyorum tm ben esprilerimi gerliştirym sn de gramerin gerlştir grşlm snra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 zekanizi gelistirin, gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aquila said: zekanizi gelistirin, gerisi gelir. şükrü bi dur zaten ortam karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 seviselim mi kivamina geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bliksem said: tm ben esprilerimi gerliştirym sn de gramerin gerlştir grşlm snra oturup yazdığımı proof read mi yapcam internette işi gücü olan adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aquila said: seviselim mi kivamina geldik. senin de aklın hep orda şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Jim_E_Rustler said: Kaede said: LAST BASTION OF VIDYA THE LAND OF THE RISING SUN YYYYYYYYYEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHH RIIIIIIIIISING SUUUUUUUNNNN BASED JAPAN. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/yaranaika_zpsbbd0b185.jpg Immmmhh japonyah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar