LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Cipetpet said: Zamanında yaptınız abi,lamı cimi yok .. Nur serter geçen çıkıp meclisdekileri ikna etmeye çalışıyordu ikna odasını icat eden şahıs asdssdass Zamanında yapıldı evet, çok da normaldi, yapılması gereken birşey hatta. Sonuçta örnek vermek gerekirse üniversiteye birini alırken cahil cüheyla adamı elersin, ama cahil cüheyla adamın "çağdaş" adamı elemesi kusturucu derecede iğrençliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 onlar cahil ama imanlı insanı tercih ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Hastane işlerine girdiler ya. Şirket gibi para hortumlamak için bütün hastaneleri şirketlere çeviriyorlar. Çalışanları da kendi köyünden yapmak için kasıyorlar. Sağlık işinde cehalet adamı öldürmese de süründürür. İmanlı gençler şu kadarını algılayabilse yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 LathspeLL said: Cipetpet said: Zamanında yaptınız abi,lamı cimi yok .. Nur serter geçen çıkıp meclisdekileri ikna etmeye çalışıyordu ikna odasını icat eden şahıs asdssdass Zamanında yapıldı evet, çok da normaldi, yapılması gereken birşey hatta. Sonuçta örnek vermek gerekirse üniversiteye birini alırken cahil cüheyla adamı elersin, ama cahil cüheyla adamın "çağdaş" adamı elemesi kusturucu derecede iğrençliktir. o gün yapılanı hoş gören bugün yapılana da razı gelir. gelmem dese de getirtiyorlar görüldüğü gibi. etme bulma dünyası. haksızlık yapıldığını gördüğümüz yerde karşı çıkmayı öğrenmediğimiz sürece hep böyle devir daimlerle yer gideriz birbirimizi. sonra da "bakın ben haksızlık yaptım ama sorun bi niye yaptım" tarzı safsatalarla kendimizi aklamaya çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 uzaya uydu fırlattınızda başörtüsümü engel oldu arkadaş? bankaları hortumladılar,atatürkçülüğü kullanan ordu rütbelileri,vatan hizmeti diye giden gariban askere,eşinin bilmem ne cinsi köpeğini taşıttı.lan bir daha o zihniyet hayat da gelmez bu ülkenin başına,dua edinde sağ salim yaşıyorsunuz toprak kabul ediyor böyle düşünenleri ve yapanları asdasdasdasd elimde kristal vişne suyu dolu kadehimle izliyorum ne güzel ne güzel oh oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Cipetpet said: elimde kristal vişne suyu dolu kadehimle izliyorum ne güzel ne güzel oh oh oh cheers bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 lekesi çıkmaz onun aman dökeyim deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://www.sabah.com.tr/Dunya/2009/05/18/turkler_uzaya_boyle_selam_gondermis üşenmedim sizler için buldum. http://voyager.jpl.nasa.gov/spacecraft/audio/turkish.au http://voyager.jpl.nasa.gov/spacecraft/greetings.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Nazilerin yahudileri öldürme hakkı var arkadaşlar hepiniz evinize ilaçlama şirketi çağırıyorsunuz sonuçta böcekler için. bu tarz bi kafa yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Asdadasa diye gulmeye basladi. İki aya kalmaz bizden birisi olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 goldbären said: akila çetin abiye yem atmış gene oyunlara gelme çetin abi, akila okyanus ötesinde yaşıyor diye biliyorum... tam bir liberal aha, ister misin akila feto çıksın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Çetin abi mesaj kutunu boşalt birara. birşey sorucam bu olay medyaya yansıdı mı biliniyor mu, ona göre aydınlığa haber vericem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Aydınlık cemaat matbaasında basıldığı haberi doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Aydınlığın kendi matbaası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 cemaat aydınlığın matbaasında basılmış peki bu doğru mu? sözcü ekibi de oradaymış emin çölaşana zorla maklube yediriyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bu arada bu memlekette biyoloji, tıp okuyup evrim teorisini okumadan etmeden reddeden doktorlar doçentler var yakında günah diye erkekten alınan böbreği kadına kadından alınan böbreği de erkeğe nakletmeyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 organ nakli zaten günah değil mi erkeği kadını farketmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Myshkin said: cemaatçi kardeşlerimiz son dönemlerde tıp'a fena şekilde sarmış şekilde ya, çok fazla başıörtülü, muhafazakar vs. var. Benim birebir duyduğum bir olay da cemaatin TUS dershanelerine giden kendi adamlarından para almayıp karşılığında diğer öğrencileri fişlettiği. adamlar neredeyse alenen yapıyorlar artık ama bu ülkede olay olmuyor. hukuk bitti şimdi sıra doktorlarda. gerçi başbakanın açıklamalarından sonra "BÖÖNÖN BÖN SÖZÖRYÖN YÖPMÖM" diyip bebeği zorla çıkarmaya çalışırken şurasını burasını zedeleyen beyin özürlü bir kaç doktordan ötürü bu durumdan kıllanmaya başlamıştım. ülkede kutuplaşma son hızla devam ediyor bir 10 sonra falan 1960lara kesin dönüş yapıyoruz. Hem de tek kutuplaşma değil bu sefer en az 2-3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 tekila da haklı. bu ülkede ne yaratıldıysa karşılıklı yaratıldı. bir avuç insan sürekli ajitasyon yarata yarata herkesi birbirine düşman kıldı aman anlaşma ve uzlaşma ile sorunlara çare bulunmasın diye. her ajitasyon yaratan olaya da "BUNLARIN HEPSİ BÖYLE ZATEN TOPUNU" diye tepki veren insanlara sayesinde sistem kaynama noktasına geldi. Hiç böyle olaya dışardan bakıp da "cık cık ne hale getirdiler ülkeyi" demeyin hepimiz kendi payımıza düşeni yaptık heh. Ben de lisedeyken bir gerizekalı gibi türbanlılara karşı boş bir tepeden bakma hali içersindeydim, konular üzerine düşündüğümden de değil sırf çevremin tepkilerine takılıp gidiyordum. Hayatında 2-3 türbanlı tanımadan insanların içlerinde biriktirebildiği nefret gerçekten şahane hehe. O kadar uzun süredir biriktiriyor ki insanlar bu nefreti 30,40lı yaşlarına geldiklerin onların sorgulanamaz, organik bir parçası haline geliyor. en fazla bu duyguları ya kontrol ediyorlar yersiz yersiz ortaya çıkmasın diye ya da salak yerine konmamak için mantıkla destekleyeme çalışıyor. Söylediklerimin aynısı da birebir zaten sevgilisiyle el ele tutuşana, öpüşene, içki içene ya da oruç tutmayana "cık cık pis heriflere bak kovacaksın bunları ülkeden" diye bakan bir gram beyni olmayan insanlar için de geçerli. her şeyi karşılıklı yürüyor bu ülkede, manasız seviyelerde karşılık olmasa bu kadar kızışması mümkün olmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hay agzini opeyim Ardeth (no homo), bu yazdiklarini alip ders diye okutmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sandalye said: Çetin abi mesaj kutunu boşalt birara. birşey sorucam bu olay medyaya yansıdı mı biliniyor mu, ona göre aydınlığa haber vericem? hemen boşaltıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aluriel said: organ nakli zaten günah değil mi erkeği kadını farketmez? değil. diyanet destekliyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hangi organi, nereye nasil nakil ettigine baglidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ardeth said: tekila da haklı. bu ülkede ne yaratıldıysa karşılıklı yaratıldı. bir avuç insan sürekli ajitasyon yarata yarata herkesi birbirine düşman kıldı aman anlaşma ve uzlaşma ile sorunlara çare bulunmasın diye. her ajitasyon yaratan olaya da "BUNLARIN HEPSİ BÖYLE ZATEN TOPUNU" diye tepki veren insanlara sayesinde sistem kaynama noktasına geldi. Hiç böyle olaya dışardan bakıp da "cık cık ne hale getirdiler ülkeyi" demeyin hepimiz kendi payımıza düşeni yaptık heh. Ben de lisedeyken bir gerizekalı gibi türbanlılara karşı boş bir tepeden bakma hali içersindeydim, konular üzerine düşündüğümden de değil sırf çevremin tepkilerine takılıp gidiyordum. Hayatında 2-3 türbanlı tanımadan insanların içlerinde biriktirebildiği nefret gerçekten şahane hehe. O kadar uzun süredir biriktiriyor ki insanlar bu nefreti 30,40lı yaşlarına geldiklerin onların sorgulanamaz, organik bir parçası haline geliyor. en fazla bu duyguları ya kontrol ediyorlar yersiz yersiz ortaya çıkmasın diye ya da salak yerine konmamak için mantıkla destekleyeme çalışıyor. Söylediklerimin aynısı da birebir zaten sevgilisiyle el ele tutuşana, öpüşene, içki içene ya da oruç tutmayana "cık cık pis heriflere bak kovacaksın bunları ülkeden" diye bakan bir gram beyni olmayan insanlar için de geçerli. her şeyi karşılıklı yürüyor bu ülkede, manasız seviyelerde karşılık olmasa bu kadar kızışması mümkün olmazdı zaten. türbanlı insanları tanımadan nefretle dolmak, onlara tepeden bakmak nedir yahu? insanın neresini örtüp neresini açacağı insanların kişisel tercihidir. türbanlılardan bir tanesinin bile bu söylediğimi kendisi gibi düşünmeyen kadınlar için kabul etmeyeceğini adım gibi biliyorum. burada üzerinde düşünülmesi gereken konu türbanlının kafasını örtmesine neden olan bilince nasıl sahip olduğudur. insanın örtünmesine saygı duyalım, eyvallah. ama yaptığı örtünme şeklini onaylama, doğru bulma zorunluluğumuz yok. sonuç olarak benim türbanlı birini ya da dünya görüşü olarak akepe-feto karışımı islam'ı seçmiş adamı-kadını tanımam neden gerekli olsun ki? zaten tanıyoruz gereğinden fazla şekilde. bu işin sorumlusu türbanlıyı fişleyenlerdir yaklaşımına kesinlikle katılmıyorum. fişlemişler de ne olmuş? abartıldı her şey. eğer bugün şu an akepenin ya da cemaatin yaptığı fişlemenin onda 1ini cumhuriyetçi kadrolar yapmış olsalardı,yapabilmiş olsalardı şu an ne tayyip erdoğan iktidarda olurdu,ne de bu ülke fetullah gülen diye bir adamın varlığından haberdar olurdu. bunlar hep "bizi ezdiler, bize dinimizi yaşatmadılar" diye ağlayan koronun propagandasının sonuçları. kazın ayağı öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar