df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Seele said: herkesler Yazılım Mühendisi anasini satayim. kartvizite göre ben de yazılım mühendisiyim =) lise mezununda bile öyle yazıyor eğer yazılım yapıyorsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Benim kartvizitte ceo yazıyor ama köleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Seele said: herkesler Yazılım Mühendisi anasini satayim. Valla şu konuda haklısın, 2 yıllık bölüm bitirenler de ünvan olarak kendine onu seçiyor. Benim okuduğum ve mezunu olacağım bölüm bu, kendime şu an başka birşey deme şansım yok. Ha yarın öbürgün spesifik bir konumda çalışmaya başlarım o zaman farklı bir ünvan elde edebiliriz :D P.S: İki yıllık mezunu derken aşağıladığımı sanmayın, bilgi olarak benden daha ileridedirler. cempostaci said: dur dur heveslerini kaçırma garibanların stajları bitsin bi işe girsinler, 6 ay geçsin. Hayda neden gariban olduk yahu? Yaş 26 oldu okulu uzatarak bitirdik, çok şükür ilgimi çeken ve hoşuma giden bir işle uğraşma şansı buldum neden hemen moralimi bozdun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Aket-Atum said: Seele said: herkesler Yazılım Mühendisi anasini satayim. Valla şu konuda haklısın, 2 yıllık bölüm bitirenler de ünvan olarak kendine onu seçiyor. İki yıllık, ya da hatta üni hiç okumamış biri de kendisine "yazılımcı" diyebilir, ama "yazılım mühendisi" diyorlarsa, oraya "mühendislik" kelimesini ekliyorlarsa yaptıkları hıyarlık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 html öğrenip web sitesi yapanlar bile yazılım mühendisi bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben hepsini biliyorum şucuyum demekten korkuyorum ben napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Aket-Atum said: Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar. O kurslar "yazılım mühendisliği" eğitimi veriyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi ben eline makine yapı bulaşmamış somun sıkmamış T cetveli kullanmamış statik vs hesaplamamış insnalara mühendis gözüyle bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 makine, inşaat vb. müh. okuyup bunları yapmıyorsa haklısın ama onun dışındaki mühendislikler için çok saçma kriterler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 deadwoll said: Aket-Atum said: Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar. O kurslar "yazılım mühendisliği" eğitimi veriyor çünkü. abi o adamlara sor bakayim 0 ve 1 nedir diye ne cevap verecekler cok merak ediyorum. cok ayaga düstü su meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bilgeadam da kursa gittiyse eminim mantikli bir cevap verecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 pcyle ilgili her meslek ayağa düştü ki.sınırsız kaynak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bilge adam ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 3dmax sertifikası veriyo 300 liraya öğrenci projesi çiziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Meslek ayaga düstü nedir? Diploma mi satiyolar yolda sokakta? Isini bilen ile bilmeyenin en rahat farkedildigi mesleklerden biri yazilim alani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 deadwoll said: Aket-Atum said: Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar. O kurslar "yazılım mühendisliği" eğitimi veriyor çünkü. boşuna okumuşuz desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 o okulda bos okuyup okumadıgına baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi okuyan ve bir şey bilmeyen de çok okumayıp çok iyi bilen de. yazılım işi o yüzden diplomadan çok tecrübelerine bakıyor. boşuna ağlamaya gerek yok o yüzden. iş hayatında zaten bilmeyene tekmeyi basarlar. kendisini hangi ünvanla tanıttığı önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 turkiyede yazilim muhendisligi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bankadan istifa ettim. şimdi kamboçya'da turizm işletmeciliği yapıcam. bir de, 3-5 pc koyup, sigortasız çocuk işçi çalıştırarak, online oyunlarda para kastırmayı, item satmayı düşünüyorum. varsa tanıdık, işe alırım. eti sizin, kemiği benim hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 senko said: deadwoll said: Aket-Atum said: Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar. O kurslar "yazılım mühendisliği" eğitimi veriyor çünkü. boşuna okumuşuz desene... Tabii abi, arta kalan zamanda da English Time'da ingilizce dersi alıyor ve AÖF işletmeyi bitiriyor üstüne Aydın Üniversitesinde MBA çakıyorsun; MBA'li yazılım mühendisi, iyi derecede ingilizce biliyor. Gelsin dolgun maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 fazla mesai yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 mesleği icra etmek için diploma şartı olan (hukuk, tıp gibi) alanlar dışındaki sektörlerde gerçekten benim diplomam var, diğeri okumadı nasıl benden iyi iş yapıp para kazanbilir mi dediniz gerçekten? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar