Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiler kimdir ne is yapar?

chrome

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

herkesler Yazılım Mühendisi anasini satayim.

Valla şu konuda haklısın, 2 yıllık bölüm bitirenler de ünvan olarak kendine onu seçiyor. Benim okuduğum ve mezunu olacağım bölüm bu, kendime şu an başka birşey deme şansım yok. Ha yarın öbürgün spesifik bir konumda çalışmaya başlarım o zaman farklı bir ünvan elde edebiliriz :D

P.S: İki yıllık mezunu derken aşağıladığımı sanmayın, bilgi olarak benden daha ileridedirler.

cempostaci said:

dur dur heveslerini kaçırma garibanların
stajları bitsin bi işe girsinler, 6 ay geçsin.

Hayda neden gariban olduk yahu? Yaş 26 oldu okulu uzatarak bitirdik, çok şükür ilgimi çeken ve hoşuma giden bir işle uğraşma şansı buldum neden hemen moralimi bozdun? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Seele said:

herkesler Yazılım Mühendisi anasini satayim.

Valla şu konuda haklısın, 2 yıllık bölüm bitirenler de ünvan olarak kendine onu seçiyor.

İki yıllık, ya da hatta üni hiç okumamış biri de kendisine "yazılımcı" diyebilir, ama "yazılım mühendisi" diyorlarsa, oraya "mühendislik" kelimesini ekliyorlarsa yaptıkları hıyarlık sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Aket-Atum said:

Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar.

O kurslar "yazılım mühendisliği" eğitimi veriyor çünkü.

abi o adamlara sor bakayim 0 ve 1 nedir diye ne cevap verecekler cok merak ediyorum. cok ayaga düstü su meslek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi okuyan ve bir şey bilmeyen de çok okumayıp çok iyi bilen de. yazılım işi o yüzden diplomadan çok tecrübelerine bakıyor. boşuna ağlamaya gerek yok o yüzden. iş hayatında zaten bilmeyene tekmeyi basarlar. kendisini hangi ünvanla tanıttığı önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

deadwoll said:

Aket-Atum said:

Valla ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Bilgeadam'ın kurslarına gidip bile kendini mühendis görenlerin olduğu söyleniyordu bir zamanlar.

O kurslar "yazılım mühendisliği" eğitimi veriyor çünkü.

boşuna okumuşuz desene...

Tabii abi, arta kalan zamanda da English Time'da ingilizce dersi alıyor ve AÖF işletmeyi bitiriyor üstüne Aydın Üniversitesinde MBA çakıyorsun;

MBA'li yazılım mühendisi, iyi derecede ingilizce biliyor. Gelsin dolgun maaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...