sadman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Lowda bile kasım kasım kasıyor yahu şehirdeyken. Çözünürlüğü gözün dayanabiliceği minimum ayara getirdim yinede 40 fpsin üstüne çıkamadım (boş alanda) Bir ara max ayara alıp 5-10 fps ile gezindim de şehirde, görebildiğim kadarıyla grafikler baya iyi gibi ya. Adam gibi optimize ederlerse yıllarca oynarım şu oyunu, Eve bir bu iki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ben şu an herşeyi kökledim 60+ fps üzerinde stabil oynuyorum ama donanım baya canavar. gtx 680 falan var. silah ranklerine göre stat requirement koymuşlar bu arada. skirmisher adam r70 swordla dolaşmasın diye herhalde. aynı şekilde warrior cannon gibi bowları kullanmasın diye. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi benim pc baya dandik o zaman lowa getirdim aldığım FPS maks 20 :/ Ati HD4600 var :/ sıkıntılı oynuom yani açtım o kurt adamlardan bi karakter tutorialı bitirdim geldim şehire verdi bana zırhı two handed swordu vs herşeyi FAKAT oyunda alt tab yok ya kafayı yedim, alt tab yapamiorum şurda şunları yazmak için oyundan çıktım. napioruz şimdi nerde buluşuyoruz nickim Mortis Rhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 iyi herkezde düşük fps sorunu var bi bende deilmiş :) oyun çıktığında düzeltirler umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Mortis said: abi benim pc baya dandik o zaman lowa getirdim aldığım FPS maks 20 :/ Ati HD4600 var :/ sıkıntılı oynuom yani açtım o kurt adamlardan bi karakter tutorialı bitirdim geldim şehire verdi bana zırhı two handed swordu vs herşeyi FAKAT oyunda alt tab yok ya kafayı yedim, alt tab yapamiorum şurda şunları yazmak için oyundan çıktım. napioruz şimdi nerde buluşuyoruz nickim Mortis Rhal mesaj atıyorum treasure map buldum asdasd alt tab nasıl yok? çıktın mı naptın cannot find diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 mount ne güzelmiş la combatta toslasaymış keşke ahah çok bomba olurdu. bunu şimdi tutorial diye mi verdi bana pahalı birşey mi mount? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 crafting / gathering çok hoşuma gitti. yalnız her seferinde 1 gold alıyor ona uyuz oldum. hani 1 gold çok para olduğundan değil de prensip olarak uyuz etti sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 o gold muhabbetini bende anlamadım. dün kimseden ses çıkmayınca chain set yapıp elime en uyduruk sahibi takip çıktım şehirden. 3 kişiyi gankledim birinden 5k düştü asdasdas. bir sürü silah, armor cabası. mountlar çok değerli değil. 600g falan sanırsam. bir de dikkat et, mountlar kişiye ait değil. biri mountu bırakırsa önünde biner gidersin, aynı şekilde. adam kovalarken lan ineyim de iki ok atayım dediğinde, adam döner mounta binip kaçar asdasd. bir de betaya giren arkadaşlar : odun kesip, 10 tane wood yapacak kadar. 10 tane wood'u herhangi bir vendora satın. 50k prowess point veriyor. onu da stat ve skillerinize yatırın. araştırmadan vermeyin ama bodoz. statlar çok yiyor mesela. primary stat - weapon skill - weapon mastery ve paperdoll'da aşağıdaki boost. bunlar direkt etkisi olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu arada DF'den ciddi ciddi beklemediğim şeyler gelmiş oyuna... anladığım kadarıyla bankalar globalleşmiş. 3-4 ayrı yerde açtım, aynı itemlar çıkıyor... ayrıca summon a friend falan gibi böyle wow temalı şeyler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 safe zoneda da kapabiliyorlar mı mountumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 2 dk sonra evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Anian Skyshard diye bi elf mage açtım, karakter ismi ekranında klavyem çalışmadı random isim aldım lel. Yalnız performans kötü ya, benim emektar leptop tekliyor 20 fpslere falan düşüyor. Ona yapılabilecek ekstra bişey var mı? Tutorial daha bitmeden maintenance geldi, akşam bi skype yapalım birlikte gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 https://www.dropbox.com/s/w5fkmvd9dg35kqm/DFUWcfgs.rar C:Users"Username"AppDataRoamingDark fallCharacter forumda postlamışlar, deneyebilirsin performansı arttırmak için, biri de chipset driver'ı güncelleyince artış görmüş ama laptop'da pek performans bekleme derim. DF oynayanların çoğu forumda şikayetçi 2-3 yıldan eski donanımların gpu'su boğuluyor gibi. benim 60-150 arası fps herşey full'de 1920x1080. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 3-4 saat etrafı dolaştım bu arada, pve spawn noktalarına falan baktım. ambiyans gerçekten çok güzel olmuş. gece/gündüz, güneş kırılımları, su, yansımalar hepsi çok hoş. massive olacağını düşünürsek daha fazlası zarar zaten. tek kötü tarafı karakterlerin movement animasyonları. DF'dekini kullanıyorlar hala belli ki. oduncu gibi hareket ediyor. dünkü peç ransfer Spell adjustments 22% less cost 12% less magnitude 10% faster casting time At skill level 100, and wisdom 150: They will now cost 35 and offer 45 in a stat, compared to previous values of 45 and 55 respectively. Melee Swings will now consume 30% less stamina Archery default attacks will now consume 27% less stamina Sprint will now consume 40% less stamina. Please note that in Darkfall Unholy Wars as in the original Darkfall, stamina regeneration and food regeneration are disabled when sprinting. Puncture Puncture will now ignore all armor 32% reduced magnitude 31% increased cooldown 10% reduced stamina cost 100% increased mana cost Also changed the description to more accurately describe the current state of the skill Stampede 11% less duration Also changed the description to more accurately describe the current state of the skill Heightened Reflexes 22% reduced duration 22% reduced sprint bonus (for more controllable character movement) 10% reduced haste bonus Disabling Blow 66% increased duration Update: adding these to the patch notes after the first posting Disabling Shot 100% increased duration Various Features Fixed scrolling mouse wheel down to now change your quickshot item to the next slot (instead of the previous) Fixed a bug where some map markers appeared on map even if they had fog of war over them If you experience a client crash, then please send us the log, from the crash menu prompt, so that we can fix it. (please select small dump file) bugün yapılan da end of beta peçiymiş. şöyle bir announcement var : said: End of Beta Announcement "We'll do a final beta patch tomorrow, Saturday April 13th. This is the last scheduled beta patch we issue before launch on Tuesday. We'll bring the beta servers down on Sunday during maintenance effectively ending the beta. We'll keep updating you in this forum until then and we still have a lot of feedback to process. Thank you for making the beta process a success, helping us get the game in fighting shape and giving us feedback to fuel our update schedule beyond launch. We hope that you'll keep working with us beyond launch in making Darkfall Unholy Wars the best game it can be." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 release'de kimler oynuyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Birden fazla karakter yaratamıyoruz aynı serverda, releasede de böyle mi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 1 account 1 karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Abi alt tab yapiosun browsera geliosun bi turlu gecmio ekran karario beklio gecemedim browsera yani, bende de performans sounu var ya sanki df 1 de bu kadar kasmiodi die hatirliom hatta daha danikti o zaman pcim. Su performans muhabbetini deneyim de belki biraz duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 grafik olarak dağlar kadar fark var ama iki oyun arasında. df1 kendi zamanında da grafikleri ortalamanın çok altındaydı. yeni oyun bana gayet iyi görüntü grafik olarak. dene bakalım, senin gpu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 16 sına kadar açılmayacak mı server lar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yok bugün peçliyorlar 6 gibi açılacak olması gerek. yarın son, maintenance sonrası kapanıyor. benim thailand bir sonraki haftaya ertelendi launch haftası türkiyede olucam. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 1 gb ati radeon hd4600 series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 5 yıllık seri lan, zengin adamsın al bir nvidia olsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Abi komple pc almam lazim da su aralar masrafa girdim yeterince o yuzden giremiom o ise, b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 up server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar