bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 launcher topladı gibi nop. torrent 14 kbps... töbe töbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ben de almayı planlıyorum. Eu da mı us de mi oynuyorsunuz arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 eu da oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben bingildakin verdiği linkten torrente başladım şimdi öncekini uninstall ettim? yanlış bişey yapmadım di mi, yeni clientı 0 dan çekiyoruz diye yoksa üzeirne mi yüklicekti? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 abi son 5 gündür güncelde oynayan var mı oynayan var mı diye görüyorum. oynayın artık belli niyetlisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aslında evet yanlış topicde tartışıoz, bingildakin call to arms topiinde tartışmamız lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yeni mod da lazım buraya. bıngıldak darkfall'un başkanı olsun aday gösteriyorum sdfsdf. adminler göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 call to arms'dan devam ettim ya, haklılar. zaten call to arms'da ki bilgilerinde çoğu yanlış olmuş idare ederiz şimdilik oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 diğer konuyu kirletmeden burada yazayım steame gelmiyecek mi bu? GL'den onay aldı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 16'si gelecekti ama gelmedi. gelmemesi de iyi oldu zaten, oyunda şu an temel problemler var. onların düzelmesi falan 1-2 ay alır. tam launch tarihi belli değil steam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 steame temiz bir 2 ay çıkmasın. orada da bu sorunlar olursa kimse oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 steame çıkmış alsam oynasam mı denesem mi diyorum ama bildiğim adamlardan biri dene yada deneme desin :) Bildiğim adamlar dememin nedeni : yıllar sonunda ne derlerse ne beklemem gerektiğini bilecek kadar forum tartışmasına ve beraber oyun oynama zamanına sahip olmak. Es kaza birisi alınır falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya kesinlikle dene derim eğer sandbox oyun, openworld, full loot gibi şeyler ilgini çekiyorsa. ama oyun işte indie oyunu olmasına rağmen gerçekten pahalı, 40 dolar + aylık 15 dolar. o yüzden bişey diyemedim. Yoksa oynanıyor gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hantal interface'e dayanabilirsen, bir de yapılan ufak tefek aptallıklara karşı sabrın varsa dene derim. Alıp 2-3 oynayabildim ama fena değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gleoddyn said: Hantal interface'e dayanabilirsen, bir de yapılan ufak tefek aptallıklara karşı sabrın varsa dene derim. Alıp 2-3 oynayabildim ama fena değil yani. yapılan ufak tefek aptallıklar derken senin last hitlerini çalan adamdan bahsediosun di mi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yok lan, ayrıca herifi sonradan bezdirdim. Oyunu tasarlarken ki indie olmanın verdiği acemilikler, en basitinden maintenance örnek verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Oynuyor musunuz ? Ona göre dl edeyim, ama iki gün sonra bırakmazsınız değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Reyiz, benim internet bağlantım yok şu an. Ama mortis-kun falan oynuyor, onlara yavşa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 eyw eve gidince bakayım bi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gelin abi oynarız ya sıkıntı yok arcane ts de aldı girioruz oraya muhabbet ede ede takılıoz arada toplanıp safe zone dışıdna çıkıoz 40 K prowess pointli adam kesiyoruz flana tarzımız bu şekilde DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar