Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıllık oyun harcamanız ne kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya core gamer varmış burda. merak ettim kim ne harcıyor oyunlara yıllık. yıllık dedim çünkü daha sağlıklı bir veri çıkıyor. malum bazı aylar bomboş geçerken yıl sonunda krismıs geyiğine coşuyor releaseler, winter salelar falan.

ps: mmo oynuyorsanız onların da feesini falan koyun tabi. :=)
Mesaj tarihi:
25 dolardan pahalı oyun cok almam. cogunlukla indirim beklerim senede de iste fifa nba fm gibi kesin aldıgım oyunlar + dota icin anahtar falan derken 250-500 arası diyorum ben
Mesaj tarihi:
250-500 arasına geliyordur mmo oynarken, oynamıyorsam (bir yıldır oynamadım mesela) 125-250 gibi olur herhalde. indirimlerden faydalanıyorum ekseriyetle.
Mesaj tarihi:
İndirim dönemlerinde 500-700 arası. Bir de indirim dışında alayım dediklerim ile 300-400. Preorderları da katarsak min 1300TL ediyor yarısı kadar da kız arkadaşıma ve arkadaşıma hediye amaçlı harcama yapıyorumdur böylece 2000TL yi rahat yakalıyordur. MMO için verdiğim aylıkları saymadım.
Mesaj tarihi:
Valla memur bey 250-500tl harciyorum sanirim. 1 yilda 2-3 tane AAA release alip geri kalani Steam indirim gunlerine tutuyorum. Hadi F2P cikar, cok da eglencelidir, indie oyun fiyati kadar microtransactiona harciyorumdur nadir olarak.
Mesaj tarihi:
Sam said:

250-500 arasına geliyordur mmo oynarken, oynamıyorsam (bir yıldır oynamadım mesela) 125-250 gibi olur herhalde. indirimlerden faydalanıyorum ekseriyetle.

Aha böyle benim de. Zaten geçen sene aldığım single player'ı bile bitiremedim daha.
  • Yeni Oluştur...