Aceace Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=6J7AJDnQla8 Lan!!! Hype is real! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 escape said: benjani said: Oyun başında duvar çekerseniz 5-6 hardest ı rahat yenersiniz.hep aynı hamleleri yapıyor. Aynen botlara karşı stratejik duvarlar çekince gelmeleri gecikiyor. Bir de nasıl bu kadar hızlı olabiliyorlar anlamıyorum her şeyi son hız ve vakit kaybetmeden yaptığım halde yine 10-15 asker basmış gelip bitiriyor oyunu sinir krizi geçiyorum. Hiç mantıklı değil. Botlar bir de akıllı, oyun başı scout ile harraslarsan uyuz olup daha erken Rush atmaya başlıyor.... Campin dibinde bir yerde barack kuruyor camp kuruyor herkesi oraya yığmış oluyor. Nedir abi şimdi her yere duvar mı çekicem onunla aynı hıza gelene kadar? tamam abi çözdüm işi artık orta seviye botları yenebiliyorum. ilk defa bir oyunda bu kadar mutlu oldum :D:D:D sırada next level botlar var önerdiğiniz videolar ve kanallar da çok yardımcı oldu sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 https://clips.twitch.tv/SilkyFaintDoveCurseLit when you team up with your enemy to kill your enemy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Bunun HD'den ne farkı olacak basitçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 grafikleri yenilenecek. belki altyapısı toparlanır işte online oynanabilmesi için. malum şu anki hali baya sıkıntı o kadar düzelttik demelerine rağmen. varsa belki bir kaç balance gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 10k boyzzz... Bu arada an itibariyle Biper vs. lierey King of the desert (1v1 arabia) finalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=ZlzLsWI-Vuk abov bu adam neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ahaha o nası oyun ya tower rush çok iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 hahahah üstteki video ne iyiymiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 adamın kanalında çok bomba videolar varmış. 2 gündür sırf onları izliyorum legend of serisi çok iyi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Jön snow ruh hastasi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 abi 20 senelik taktik bu yalnız lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 taktik eski de yavaşlığı yüzünden nicki jon slow olan birinin biperi tower rushlayıp dövmesi baya başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Selam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Steam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 https://www.ageofempires.com/news/age-of-empires-ii-de-at-e3/https://www.ageofempires.com/news/age-of-empires-ii-de-at-e3/ Recently, we announced three of our Definitive Editions will be coming to Steam, giving our community the choice of where they want to play. With E3 fast approaching, kicking off with Microsoft’s Keynote on Sunday, June 9, we are excited to announce that we will be on the floor with Age of Empires II: Definitive Edition! Attendees will be able to experience stunning 4K Ultra HD graphics, a new, fully remastered soundtrack, and 4 new civilizations during an on-hands demo of the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Bakın bi ara ne güzel oynuyoduk. Sonra bıraktınız gittiniz. Lan bu da hypelamazsa sizi siz hakkatten bitmişsiniz.. Gidin dandik cıvcıv oyunlar oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Geliriz ki biz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 @Aceace Ben daha almadım. Geçen Steam'e gelecek diye bişi okumuştum, son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 DE henüz çıkmadı. Steam'e de gelecek. Crossplay olacak. Bu gece ilk oynanabilir demosunu göreceğiz işte. AoE2 HD sıklıkla %75 indirim görüyor. HD'yi indirdikten sonra Voobly'e transfer olmak da sadece 5 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Pardon, II olmayan diğer sürüm ile karıştırdım. Steam yetiyor ya Age of Empires: Definitive Editions are coming to Steam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Panpa çıksın yardırcaz. 1-2 arkadaş daha getircem onlarda düzenli eycof oynayanlardan. Bayadır elimi sürmüyorum oyuna zaten, 1 hafta pratik yaparım ben sonra sabahlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Today, we’re thrilled to share that Age of Empires II: Definitive Edition is coming to Xbox Game Pass for PC, the Microsoft Store and Steam fall 2019 The Last Khans campaign: Age of Empires II: Definitive Edition includes brand-new content, “The Last Khans” with three new campaigns and four new civilizations. New civilizations: Four new civilizations are being added exclusively to Age of Empires II: Definitive Edition: the Bulgarians, Cumans, Lithuanians and Tatars, bringing the total number of civilizations in the game to 35. The edition features quality-of-life upgrades such as automatic farm reseeding to take the game you already know and love to the next level. New spectator mode and tournament features: Players will be able to spectate multiplayer games in real time and switch between each player’s view, with overlay UI on top to give spectators information on different players’ status. Age of Empires II: Definitive Edition will cost $19.99 USD for new players and $14.99 USD for existing Steam owners of Age of Empires II: HD Edition. Additionally, Xbox Game Pass for PC members will be able to purchase Age of Empires II: Definitive Edition to own on the Microsoft Store for a discounted price of $14.99 USD. Check out the trailer above for what’s to come in Age of Empires II: Definitive Edition, and sign up for the closed beta at www.ageofempires.com which starts soon! We hope you enjoy playing this new definitive remaster as much as we enjoyed creating it for you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 WOLOOO WOLOLOLOOOO WOLOOOOO WOLOLOLOOOOO WOLOOOOOOO WOLOLOLOOOOO WOOO LOLOLOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar