DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 e kasın abe. herkes Twisting de zaten...Hoş Türk çok ama Dunemaul tadında iğrenç bir kominiti yok yani..Catas falanda var..su güzel, dalın.. Oyun içi nick; Gazknight veya Exequtie oda olmadı Hippiform..lvl lamak adına guild invite için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 dunemaul nasıldı bilmiyorum fakat tn gayet iğrenç durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Dunemaul Knightonline tadındaydı işte..Twisting Nether eh biraz terbiyesini almış ı..Ama aynı mokun fıstıklısı ilte yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Abi TN kalabalıklık ve ortam konusunda hem raiding olsun hemde pvp olsun son derece başarılı bence. Raide adam arıyosun diyelim pug olarak tonla adam bulabiliyosun. öyle kurwacı bebeler yok. ne biliym yaş ortalaması yüksek. raidde türk adamla karşılaşıyoruz yaş kaç falan diyoruz daha ben 20~ diyen görmedim. güzel yani. toparlanırız diyosanız eğer bende gelirim np. ne lazımsa onu getiririm hemde. dps var tank var heal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 kurwacı yoksa niye invite atmıyon amuğga goyim'ci tayfa var, gerçekten chatte falan yazılanları görünce insan utanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Farnsua daha iyi özetlemiş işte. Ben Türklerle oynamam diyen gelmesin, harbi bazen trade chat bile kafa yapabiliyo :D Ama 3 sene önceki Dunemaul bildiğin gınayt server ı idi. Öyle değil burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yani tabi ki guildlerinizde falan seviyeli ortamlar muhakkak vardır.ben rastgele karşılaşılan ortamlardan bahsediyorum. nitelikli olmasa da oyuncu bolluğu da var o da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Evet işte bundan bahsediyorum bende. AH sağlam (hoş artık cross server ayağına boş serverlarda iyi olacak.) Oyuna dönecem, aptal gibide özlemişim oyunu salak pandaları sevmesemde. WOD iyi şeyler vaad ediyo, çıksın 1-2 ay bakarız olmadı, bırakırız yine işte asadadffa. Bari WOD ile gaza gelen Pati camiası aynı serverda buluşsun, ben oynayacağım 1 charı transfer ederim ortak bir servera, ALLY olmaması koşulu ile hauhuahua. Ama TN flexdi, adam bulmaktı PVP ydi, AH idi herşeyi karşılayan bir server Horde açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 pandalar, mist, sha falan filan ben de hiç sevmedim ama soo ve tot güzel raidlermiş. gördükten sonra keşke vaktinde başlasaymışım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 twisting nether'dan bahsediyosanız, pvp anlamında sıfır. stormscale hala çok iyi her iki konuda da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Dreanor'da sıfır karakter yapıyorum, 20. levelden sonra bglerde maç kazanamıyor Horde... Bakalım 90'da nasıl olacak... Hayır 10. sene artık bi çok alt kasıyor millet öğrenmiştir diye bakıyosun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Arena vs yapmışlığım yok..Random BG lerde bekleme süresi vs anlamında iyi TN..PVP ci olmadığım için RBG falan bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 arenada herkes 1500 rating twisting de 1800+ bir iki tane healer var rbg zaten zor kuruluyor takım ve ilk yenilgiden sonra dağılıyor. sırf bu yüzden stormscale de wod için alt kastım, chat sürekli 2.4+ şeklinde adam arayanlarla dolu yüzüm gülüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 stormscale hala en iyi desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 draenordayız biz. güzel server ama mesela 10 dakikadır sıradayım. wod gelince 3-4 saati bulur ilk ay. nasıl yapacaz bilmiyorum. iş yeritnden teamviewer fln mi kassam ne biliym sıraya önceden girmek için. yoksda olacak gibi deil anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Kendinize eziyet etmeyin yahu, şimdi sıra varsa wod da 1-2 ay patlarsınız. Bizdeki elektrik ve bağlantı kesintileri direk oyun bırakma sebebi olur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bende başladım tekrar da bu outland ally de de acayip sıra bekleyeceğiz gibime geliyor. Grim Batol veya Karazhan ally tarafında oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ravencrestte ally açtım 90 a boostladım. ama parasız kaldım lan. var mı bana yardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Yaw şimdi ben engineering kastım. Boostladım daha doğrusu oyundaki petin tekini satınca. Ne yapılır bu engineer ile neyi keyifli, var mı şunu yap şu recipe iyidir vs gibi. Default şu an herşey, trainer ne verdiyse onlar var. 5 dakika önce mob kestim bana sky golem fln verdi şansa. Pro engineer lar öğretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Pro değilim ama engineeringde para için munt satmak karlı olabiliyor. Füze şeklinde olan 80k civarı golemde 20k civarı gidiyor ama füzeyi yapmak için 60k falan paran olması lazım. Golem ise 1 ay sürüyor yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Belte invis ya da nitro boost, eldivene stat veren zımbırtı, cloaka glider yap trainer olması lazım hepsi. Storm peakste mechagnomelardan jeeves tarifi düşüyor banka repair falan yararlıdır onu düşürebilirsin. Teleport zımbırtıları var gnome ya da goblin engineera göre onlar yararlı oluyor kıtalar arası. Hemde şekil değiştirebiliyor legal tmorph gibi birşey oluyor. Bunlar dışında işte pettir binektir birçok şey mevcut yine çoğu trainerdan alınıyor ama tuzluya gelir çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Alchemy Herb aldım Alchemy i Transmute yaptım 2-3 para gelir mi ek paket gelene kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Living steel proclarsa getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ek paket gelince direk ilk hafta gathering skillerden ne geliyorsa ah ye gömün beklemediğiniz kadar para gelir. Yani 1 hafta sabredin primary proffunuzu geliştirmeden. Bu arada profflar artik ekstra stat vermiycek yani bs de ekstra soket enchanterda daha iyi kendine ench falan yapamiycaksiniz. O yüzden atiyorum bs sen miner al kas şimdiden alche ysen herbalism dursun vs. Gelen cicek ore ve leatherlari direk ilk hafta ah ye gömün her expte uyguladgm taktiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 flask yapıp para da kazanılabilir ama hangi şekilde daha karlı olur bilemem tabi. craft mesleklerinin ne gibi artıları olacak onları da göremedim, combat bonus dışında, sağlam item yapılabiliyor mu acaba, onlar da çok para eder muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar