Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Abi TN kalabalıklık ve ortam konusunda hem raiding olsun hemde pvp olsun son derece başarılı bence. Raide adam arıyosun diyelim pug olarak tonla adam bulabiliyosun. öyle kurwacı bebeler yok. ne biliym yaş ortalaması yüksek. raidde türk adamla karşılaşıyoruz yaş kaç falan diyoruz daha ben 20~ diyen görmedim. güzel yani. toparlanırız diyosanız eğer bende gelirim np. ne lazımsa onu getiririm hemde. dps var tank var heal var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işte bundan bahsediyorum bende. AH sağlam (hoş artık cross server ayağına boş serverlarda iyi olacak.)

Oyuna dönecem, aptal gibide özlemişim oyunu salak pandaları sevmesemde. WOD iyi şeyler vaad ediyo, çıksın 1-2 ay bakarız olmadı, bırakırız yine işte asadadffa. Bari WOD ile gaza gelen Pati camiası aynı serverda buluşsun, ben oynayacağım 1 charı transfer ederim ortak bir servera, ALLY olmaması koşulu ile hauhuahua. Ama TN flexdi, adam bulmaktı PVP ydi, AH idi herşeyi karşılayan bir server Horde açısından..
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw şimdi ben engineering kastım. Boostladım daha doğrusu oyundaki petin tekini satınca. Ne yapılır bu engineer ile neyi keyifli, var mı şunu yap şu recipe iyidir vs gibi. Default şu an herşey, trainer ne verdiyse onlar var. 5 dakika önce mob kestim bana sky golem fln verdi şansa. Pro engineer lar öğretin
Sosyal ağlarda paylaş

Belte invis ya da nitro boost, eldivene stat veren zımbırtı, cloaka glider yap trainer olması lazım hepsi. Storm peakste mechagnomelardan jeeves tarifi düşüyor banka repair falan yararlıdır onu düşürebilirsin.

Teleport zımbırtıları var gnome ya da goblin engineera göre onlar yararlı oluyor kıtalar arası. Hemde şekil değiştirebiliyor legal tmorph gibi birşey oluyor.

Bunlar dışında işte pettir binektir birçok şey mevcut yine çoğu trainerdan alınıyor ama tuzluya gelir çoğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ek paket gelince direk ilk hafta gathering skillerden ne geliyorsa ah ye gömün beklemediğiniz kadar para gelir. Yani 1 hafta sabredin primary proffunuzu geliştirmeden. Bu arada profflar artik ekstra stat vermiycek yani bs de ekstra soket enchanterda daha iyi kendine ench falan yapamiycaksiniz. O yüzden atiyorum bs sen miner al kas şimdiden alche ysen herbalism dursun vs. Gelen cicek ore ve leatherlari direk ilk hafta ah ye gömün her expte uyguladgm taktiktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...