nienna Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 afedersiniz de şu hunter ne yavşak klas ya. eskiden steady çakmak için duruyorlardı şimdi patır patır harcıyor bir tanesi koca takımı. allah sınıf olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ilk paket arıyorsan en uygun MM de var MediaMarkt - World of Warcraft Battlechest 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 GreenPeace77 said: ilk paket arıyorsan en uygun MM de var MediaMarkt - World of Warcraft Battlechest 3 yok, sadece pandaria ek paketini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 S-H said: en ucuz nereden alınabiliyor şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 S-H said: 54tl şu an http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/World-Of-Warcraft-Mists-Of-Pandaria-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000411033 şubat ayında 20tlye aldım ya jacabo denen yavşak herife oynasın diye. oynamıyor ama. hatta mağazada görüp almıştım indirimdeymiş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 46tl.ye vatandan aldım, kutusu bok gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 eet ya plastik kutu artık :( nerde o cata kutuları wolk kutuları meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 gold ile gametime satın alabileceğim bir yöntem var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 blood dk ile kalkan + one hand mi yoksa two hand mi? bir de sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 DK kalkan kullanamıyor o yüzden 2H silahla tanklaman lazım tek secenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 nienna said: blood dk ile kalkan + one hand mi yoksa two hand mi? bir de sebebi. oh honey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 prot warrior için gearing, enchanting vs bir guide arıyorum da hangi forumlar sağlam şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 http://www.noxxic.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 her türlü class guide için: www.icy-veins.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 su yeni expensionu dolarzla alabiliyor muyuz ? euro kuru ebesininki kadar olmuş 170TL verilmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Wow - Mop 46 TL vatanda vatanbilgisayar world-of-warcraft-mists-of-pandaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 o kadar para verilmez bence ekspansiyona. inince alınır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 exp derken pandaria değil warlords of draenordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 6.0 dreanor ön patchi, süper bi april's fool yapmıslar http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/12371977139?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ya ben bişiyi anlamıyorum max 530 ilevel yaptım ama yok yani yükselmiyo. millet 550 560 arıyor SoO için falan. legendeary questi yapıyorum sona yaklaştım sayılır back için. onun dışında 550 itemları nerden dropluyor lan bunlar. kimse grubada almıyorki 530uz diye mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 gir bi guilde, soo flex/normal yap işte adamlarla, pug zaten 530 la bulamazsın, raid finderla gelicek itemlerde ilvl'i yükseltmez, pve için guild şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Snake Trap now catches 50% more snakes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Dr who yu seyreden varsa hehe Using the Mage spell Blink will now attract the attention of creepy angel statues. Don’t “Blink.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kermit said: ya ben bişiyi anlamıyorum max 530 ilevel yaptım ama yok yani yükselmiyo. millet 550 560 arıyor SoO için falan. legendeary questi yapıyorum sona yaklaştım sayılır back için. onun dışında 550 itemları nerden dropluyor lan bunlar. kimse grubada almıyorki 530uz diye mınaki her hafta timeless celestial'dan 550 düşme şansı var ondan sonra "o" other raids, flex'e kendini listeleyip flexlerle soo girebiliyorsun, oradan da 544 mu ne düşüyor (eski lfg sistemi gibi battleground'da role ile o raide adın listeleniyor, manuel invite ediyolar veya whisper atıyolar işte, loot sistemi lfr ile aynı) soo için 550-560 arayanlar ayrıca halt etmiş, abartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 flex'e kendini listeleyip flexlerle soo girebiliyorsun, Nasıl oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar