Densiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bi clana girin abi. ben 5 günlük oyuncuyum, 40 ı rahat yapıyorum :D. paragon 500 e dayandı. fena boostluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi solo oynamayın şunu. bariz cezalandırıyor oyun solo uğraşanı. party ile yapın ne yapıyorsanız. hele bi de tanıdık vs olunca gear da çok daha rahat oluyor. en az 3-4 tane ancient ik hammer verdiğimi hatırlıyorum ben mesela. ki set parçalarını vs saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aynen grup bonusları op. daha hızlı bitirilmesini saymayı geç... sohbet olunca insan eğleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 43+ farm yapın işte 2-3 dakika sürüyor 1 rift max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Köylü gibi d3 oynamak nedir ya Köylü bide 2015 de d3 taktigi anlatmış ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Zenci köylü verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Destekleyin beni o zaman, DESTEK İSTİYORUM! Bir tane adam gibi ancient IK hammer düşse 50+ griftlere yürüyeceğim temiz, şu an 3.5k dpsli IK'yla solo 47 yapıyorum 9-10dk'de. Paticik clanı aktif mi hala? Ben çıktım bi ara senko'yla rasmon'a uyup, sonra kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aktif klan varsa beni de alın yazıktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Sen kendi ayağına sıkmışsın ama deadwoll said: senko'yla rasmon'a uyup Ya hadi rasmon bi yere kadar da senko ne ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kendimi Anhora gibi hissettirdiğin için teşekkürler axedice kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Gerçi Anhora'yı dolandıranın en azından memeleri vardı, senko'da o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bugün 2 tane daha ancient olmayan IK wep düştü. Sonuncusu 3850dps lel. Yakında ancientten yüksek dpsli düz IK'm olacak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Battlenet'i açtım D3'e girmek için, 130 dakika sıra diyor logine... bu ne ya böyle... ilk kez gördüm, wowa girerken beklerdik 70 80dakika da, battlenet login ne alaka ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yekeyeke said: Battlenet'i açtım D3'e girmek için, 130 dakika sıra diyor logine... bu ne ya böyle... ilk kez gördüm, wowa girerken beklerdik 70 80dakika da, battlenet login ne alaka ya... We're currently investigating an issue affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. #BlizzCS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 4150 dps düz legendary IK da düştü ramadlani harcamamak için kullanmıyorum... Bakalım adında ancient yazmayan kaç IK daha düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 harcasana olm mezaramı götürcen zaten dolu dolu çıkıyor kasmayı bırakmazsan hep kullanıcağından fazlası oluyor elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 2 tane bastım zaten sdfkj, 5 tane var gerçi. 2 tane daha düşürdüm. Her ramadlani bastığımda elimdekinden iyisi düşüyor sldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Benim eleman bu; http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drakkahn-2636/hero/58709238 Var mı bir öneri şöyle yap bu eksik vs diye? Ancient pek bişey düşmedi daha, IK'de var ama Furnace düşünce onu kullanayım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yekeyeke said: Benim eleman bu; http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drakkahn-2636/hero/58709238 Var mı bir öneri şöyle yap bu eksik vs diye? Ancient pek bişey düşmedi daha, IK'de var ama Furnace düşünce onu kullanayım dedim... shoulder > ancients dmg yerine %life chest > ancients dmg yerine vita bracerı değiştir toptan, lacuni yada reaper. str/vita/%crit + %20 elemental dmg pants > armor yerine all resist belt > str, vita, all resist, life per fury bot > str, vita, all resist, %WW dmg rrog > vita yerine crit dmg yada crit chance? helm > vita yerine crit chance olabilir amuletin yerine xephirian yada mara yada hellfire. str, crit dmg, critchance, socket. leoric signetin yerine unity yada coe. obsidian ringli cdr buildleri de var da pek bakma fırsatım olmadı onlara oynamıyorum çünkü bayadır. ama potansiyeli daha fazla onun sanırım 6ww+4ik ile kıyaslayınca ancients dmg max gereksiz bi stat. en kısa zamanda kurtul onlardan. furnace yerine 4 part ik seti daha iyi kullandığın ww build için unforgiving passive yerine ruthless gemleri de hoarder yerine bane of the trapped. toxin yerine de pain enhancer yada gogok olabilir. pain enhancer ile ww snapshot daha zor rend atmak için durmak zorunda kaldığından dolayı. gogok alıp paragon + az da geardan gelecek cdr ile rend atmaya gerek kalmadan perma wotb yapılabiliyor. ama dediğim gibi şu cooldown düşüren obsidian ring buildi daha iyi sanırım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 eyvallah, düzenliyim ve ancients düşürmeye çalışayım biraz, 235 paragondayım ancients pek düşmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 BulKatho's'un warrior blood'ı düşmüyor yav 350 para var, 40griftlerdeyim yok 20k shardı buldum sırf şunun için yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 200k shard olunca bi daha mesaj at dusmuyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 olur atarım düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar