Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

Battlenet'i açtım D3'e girmek için, 130 dakika sıra diyor logine... bu ne ya böyle... ilk kez gördüm, wowa girerken beklerdik 70 80dakika da, battlenet login ne alaka ya...

We're currently investigating an issue affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. #BlizzCS
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Benim eleman bu; http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drakkahn-2636/hero/58709238

Var mı bir öneri şöyle yap bu eksik vs diye? Ancient pek bişey düşmedi daha, IK'de var ama Furnace düşünce onu kullanayım dedim...

shoulder > ancients dmg yerine %life
chest > ancients dmg yerine vita
bracerı değiştir toptan, lacuni yada reaper. str/vita/%crit + %20 elemental dmg
pants > armor yerine all resist
belt > str, vita, all resist, life per fury
bot > str, vita, all resist, %WW dmg
rrog > vita yerine crit dmg yada crit chance?
helm > vita yerine crit chance olabilir
amuletin yerine xephirian yada mara yada hellfire. str, crit dmg, critchance, socket.

leoric signetin yerine unity yada coe. obsidian ringli cdr buildleri de var da pek bakma fırsatım olmadı onlara oynamıyorum çünkü bayadır. ama potansiyeli daha fazla onun sanırım 6ww+4ik ile kıyaslayınca

ancients dmg max gereksiz bi stat. en kısa zamanda kurtul onlardan.

furnace yerine 4 part ik seti daha iyi kullandığın ww build için

unforgiving passive yerine ruthless

gemleri de hoarder yerine bane of the trapped. toxin yerine de pain enhancer yada gogok olabilir. pain enhancer ile ww snapshot daha zor rend atmak için durmak zorunda kaldığından dolayı. gogok alıp paragon + az da geardan gelecek cdr ile rend atmaya gerek kalmadan perma wotb yapılabiliyor. ama dediğim gibi şu cooldown düşüren obsidian ring buildi daha iyi sanırım şu an
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...