Katibim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Herkese merhabalar Bir izlenimim var sizlerle paylaşmak istedim Geçenlerde ünalan metro istasyonunda metrodan indim Bir görme engelli müzisyen vatandaşımız metronun raylarına doğru gitmekte ve bir allahın kulu koluna giripte arkadaş sen nereye gidiyorsun biz yardımcı olalım demiyor... Girdim koluna bi yandan da muhabbete başladım Adam meğerse dert küpüymüş ... Toplumda bir çok yerde yanlızlıktan şikayetçi ve en çok ta zorlandığı nokta kendileri için ayrılan asansörlerin sağlıklı ve normal vatandaşlarca sürekli işgal edilmesi Ya arkadaşlar toplum olarak nereye gidiyoruz biz ? ? Sabahları insanlar engelli asansörünü kullanmak için maraton koşu yapıyorlar Engelli park yerine kendi araçlarını park ediyorlar Boş diye engelli tuvaletlerini kullanıyorlar Yazık bu insanlara yahu ne yaşanmaz bir toplum olmuşuz da haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 boşver engellileri hadi makara yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 tekerlekli sandalye ile otobüse binemye çalışan ve ona yardım eden vatandaşlara "hadi arkadaşlar hızlı olun işimiz gücümüz var binmeyi versin" diyen toplumuz biz 63te yaşanmıştır bizzat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 engelsize de saygı yok engelliye de.. insan değiliz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız. bunu aklımızdan çıkarmamız lazım. of bu kadar yeter sosyal mesaj biraz eğlenelim; /summon cipetpetpetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sorun şu ki bu memlekette, normal vatandaşına yaşam hakkı tanımayan bir toplum var. sonuç? survival of the fittest moduna girdi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 https://twitter.com/Masalistan/status/309219329675771904 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 nereye gittiğimizi merak ediyorsan nereden geldiğimize bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Llama said: tekerlekli sandalye ile otobüse binemye çalışan ve ona yardım eden vatandaşlara "hadi arkadaşlar hızlı olun işimiz gücümüz var binmeyi versin" diyen toplumuz biz 63te yaşanmıştır bizzat o şoförü otobüsün altına atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Altunizade metrobüs durağında görme engelli bir adamı ezerek ve iterek yer kapma savaşına girdiklerini bizzat gördüm. Adam durdu, bekledi ve kenara çekildi. Belki de bunları görmüyor olması daha iyi. Çünkü ben gördükçe lanet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi işte bütün bu olanlar bizim ne kadar saygısız seviyesiz ve bencil bir toplum olduğumuzu göstermekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eşcinsellerden tiksiniyorum falan diyen sendin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ne engellisi...Normal bir insan yaya geçitinde yürümeye korkuyor. Günlük hayatımda zorlanan birini görürsem yardım teklifinde bulunuyorum direkt etmiyorum.Kabul ederse yardımcı oluyorum, engellilere ayrılmış yerlerede dikkat ederim. Ha ne görüyorsun çevrende dersen i do not wanna talk derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 awww that's cute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Obezler engelli sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Katibim=Remake said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay ve engelli olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane engelli bastonu aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gay ve engellileri böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik ve fotojenik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 SOREN said: nereye gittiğimizi merak ediyorsan nereden geldiğimize bakacaksın. şunu şöyle tercüme etmek istiyorum: şu coğrafyanın halkı olarak insana verilen/verilmesi gereken değer nedir, bir farkındalığımız yok. farkındalık olmayınca sistemi insan odaklı inşa etmek gibi bir talebimiz yok. daha insan olduğunun bilmeyen bir canlı olarak zaten baştan engelli bir toplumuz. dolayısıyla engellilere bakışımızı sorgulayacak bir durum da yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 duyarlı insanlar olarak yardım elini uzattığınız sürece, engelli gazetesi/dergisi satan birini gördüğünüzde hızla uzaklaşmadığınız sürece, topic'i açan arkadaşın yaptığı gibi davranışlarda bulunduğunuz sürece, kısacası insanlığınızı bu konuda gösterdiğiniz sürece engelli vatandaşlarımız size müteşekkir kalacaktır. yemişim geri kalan aptal türk halkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 anadolu'da herkese saygı var. asıl terbiyesizlik anadolu kültürünü kaybetmiş, batılılaşmaya çalışan geri zekalı şehirli zanneden. osuruktan dertleri olan insancıklar. müsveddeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 evet çok var anadoluda saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben bakmiyorum hemen kafami ceviriyorum gorursem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bir süre önce gazetede bir tekerli sandalyali engellinin günlük "macerası" vardı. Adam engelli olarak tek başıma gidebildiğim az sayıda yerden biri Taksim diyordu. Metrodaki asansöre de "engelli" asansör ismini takmış çünkü millet kullandığından zırt pırt bozuluyormuş, binince de düğmeler yukarda diye basamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben yaşlılara bile yardım etmeye çekiniyorum artık ya. geçen poşetlerle apartmana çıkıyor kadın yardım edeyim diyorum yook yok hallederim ben diyor kötü hissediyorum sanki hırsızmışım gibi. garip insanlar ya dünde kadının teki ben asansöre binerken bekledi ilk benim çıkmamı sanki taciz edicem asansörde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bana da tam tersi arkadaş, bi yardım eder misinlerden yolda yürüyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi adı üzerinde engelli işte. Biz o engeli yarattıkça öyle olacaklar ne yazık ki. Toplum dingil olmasa onlar da aslında günlük hayatlarını rahat bir biçimde yaşayabilecekler ama her türlü iyilik, yardımseverlik işinde otomatikman "ben sadece üzüleyim biri zaten yardım eder" kafasında oldukça insanlar bu iş zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar