dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kaç lira bastın axedice? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 125, dijital aldım fiziksel olayına girmedim bu defa. Eternityden daha çok hype yaptı ama inxile obsidian kadar oturmuş bi firma değil, beklentilerim biraz daha az. Ama tabii ki projenin arkasındaki mantaliteyi ve crowd-fundingi sonuna kadar destekliyorum. Maksat bi taraftan da benzer yeni projelere ön ayak olabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ben kutuyu teslim almakla uğraşamam diye kutusuz maksimum olanı verdim 45miydi neydi. bütün gün evde yokum eve istersem onu postaneden gidip almam gerekir uğraş dur. okula da istetemiyorum akademik olmayan kargo teslimatlarına mırın kırın ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 oyun cikana kadar okulu bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 harbi lan onu düşünmedim bak iyi olmuş kutu istemediğim sdf sonra adresi değiştirmekle uğraş ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 28 verdim bende bakalım oyun cıkınca cekiyolar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 funding bitince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 eski karttan cekcem dedi bende bastım yannıslıkla sorar heralde lan bundan para alamadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 YA BİDE Bİ DRM FREE OLAYINI zorunlu değiliz herhal steam key verirler di mi tiksiniyorum abi 30 tane linkten steam key versin ekliyim syteame aklıma eserse oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Son 1 yıl icindeki RPG oyunlarına yönelme egilimi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 BonePART said: eski karttan cekcem dedi bende bastım yannıslıkla sorar heralde lan bundan para alamadım diye öyle olunca funding sonunda bilgileri yenilemen için şans veriyor sana bi kere olmuştu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Dragonutopia said: Son 1 yıl icindeki RPG oyunlarına yönelme egilimi : abi rpgye yonelme değil eskiden bu tur oyunnara dagıtımcı/yatırımcı bulunamıyodu kimse riske girmiyodu simdi dagıtımcıya gerek yok adamlar steamden indirin oynayın diyolar yatırımcıya gerek yok adamlar paraları onceden alıyo zaten oldies but goldies bi grup adam var bu oyunnarı seven yoksa call of duty oynayan adam halşa onu poynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 rpg oyununun ihtiyacı olan büyük şirketlerin deadline ve oyuncu kitlesinin çoğuna hitap etme boyunduruğundan kurtulmasıydı işte. sonuçta büyük oyun şirketi, oyunun kendi yağında kavrulmasını değil hayvan gibi income generate etmesini istiyor ki dana gibi kar olsun. kickstarterlar çoğu zaman dev maaşına fit o yüzden makul sayıda bir kitleye hitap etmesi yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi işte indienin evrimiş oldu once 2 3 kişilik gruplar indie oyun yaptılar sattılar baktı milet ulan adamlar para kazanıyo7 bizim ekiop hazır bizde kazanalım dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1ao3p4/we_are_monte_cook_brian_fargo_colin_mccomb_and/ yeni stretch goal patrick rothfuss,oh la la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yeaa o da otursun kitabini bitirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kingkiller oyununa da göz kırpmış Rothfuss. http://blog.patrickrothfuss.com/2013/03/concerning-games-torment-and-a-sense-of-play/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 lan herifler harbiden yazar, editör falan getiriyor abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 pantolonumda bir hareketlenme var sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 said: $3.5M Stretch Goal – Chris Avellone Our $3.5M Stretch Goal will add Chris Avellone to our team. You’ve probably heard of him, as he was the lead designer for Planescape™: Torment, the game that inspired us to create this project. Chris will be the first to say PS:T was a team effort, but he was its creative visionary and wrote the lion’s share of the game. He later cofounded Obsidian Entertainment, where he is the Creative Director. Chris was the lead designer for Star Wars: Knights of the Old Republic 2, and has contributed his design expertise to every project Obsidian has developed. He also worked with inXile on Wasteland 2 last year, including designing the area showcased in our gameplay first look video. Of course, from the start, we hoped Chris could contribute to Torment as well. But as recently as a few weeks ago, we didn’t know whether Torment would even fund. And besides, Chris’s commitment to Project Eternity made it unclear whether he’d have the time. Given his key role in Planescape: Torment, and the respect he has earned from the game’s fans, we didn’t want to even hint that Chris might be involved unless we were certain it would be possible. Our unexpectedly strong start – because of you – made it an option we could explore. So explore we did – we’ve been able to work out the scheduling matters so that Chris can contribute to Torment without impacting Project Eternity. At $3.5M, Chris will be joining our design team. He’ll have two primary roles. First, he will be reviewing and providing feedback on all creative elements of the game, including the story, characters, and areas. His input will be invaluable as a resource to Colin in further detailing the creative vision for the game. Second, he’ll be designing and writing an eighth companion for the game, working with Colin and Monte to craft a companion ideal for both Torment and the Ninth World. We are truly excited at the possibility that Chris could collaborate with us on Torment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gitti gene paralar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 5 milyonda secret level unlock oluyormuş, genel kordinatör ortaya çıkacak : Kotick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 o kadar parayı yönetmek için kotick tutabilirler, inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bir kac saate 3.5 milyon vururlarsa sasmayin.oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar