pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kafanıza taktığınız adam Sam be, umursamayın. Çok üzüldüm haberi az önce duyunca. Umarım Venezuella halkı mirasına sahip çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bu dinciler beni öldürüyor yau http://i.imgur.com/XTWEEW2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sam said: trollük bir durum yok, hile hurda ile, demokratik ülkede diktatörlüğe geçmek için elinden geleni ardına koymayan, koltuğu mezara götürmeye çalışan bir adamdı. nasıl da belli analitik diyalektik pratik mratik düşünmeden, tamamen önyargılarınla konuşman. biraz latin amerika tarihi, politiği oku bakalım dediğin diktatörlük tandansı daha çok hangi tarafta. kamboçya değil burası. al çomoski oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 çamsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi bi adam vardı ömer çelakıl'ın programına çıkmış dünyayı yöneten gizli efendilerden bahsediyodu. naom çomoski, samuel hangdingdong, françis franke kremva falan bişeyler diyodu bu aksanla efsaneydi ya arıyorum bulamıyorum ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sam said: hile hurda ile, demokratik ülkede[/b] diktatörlüğe geçmek için elinden geleni ardına koymayan http://www.aporrea.org/imagenes/gente/nico._venezuela._pedro_carmona._golpista.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 doğru bilinen yanlışlar diye bi blog yapıcam ulan nasılda kerkinmeye çalışmışlar sam e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 söylemiştim ben size Küba'da sağlık sistemi çok olabilir, ama iyi değil diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Trias said: söylemiştim ben size Küba'da sağlık sistemi çok olabilir, ama iyi değil diye :) küba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 nihat doğanasdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kübanın da sağlık sistemi trnin bi 5 katı falan ve beleş. öyle sgksı olmayandan ve hayatında hastaneye gitmemişten ayda 230tl otomatik çekmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 BonePART said: Trias said: söylemiştim ben size Küba'da sağlık sistemi çok olabilir, ama iyi değil diye :) küba? said: Son ameliyatını 11 Aralık'ta Küba'da geçiren lider, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Trias said: söylemiştim ben size Küba'da sağlık sistemi çok olabilir, ama iyi değil diye :) :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 insanlar sam'e o kadar saçma sapan yüklenmiş ki cahilliklerinden. ben utandım okurken yazılanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bu adamın ülkeden petrol şirketlerini zittiretmesi bütün hatalarını siliyor,hata da değilde halkın iyiliği için bazen diktatörce yönetim şarttır.demokrasi ayağıyla girdi ne girdiyse gelişmemiş milletlere bu emperyalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sam said: trollük bir durum yok, hile hurda ile, demokratik ülkede diktatörlüğe geçmek için elinden geleni ardına koymayan, koltuğu mezara götürmeye çalışan bir adamdı. en büyük kötülükleri gene kendi vatandaşına yaptı. hayattayken ne dediysem ölümünde de onu diyorum, ölünce günahları silinmiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kübada sağlık personeli Türkiye yüzdesinin 5 katı olabilir, ama önemli olan teknolojisi ve kalitesi, 10 kez yazdım yine yazayım. "Bir gezi yazısından" said: A hotel worker, who complained to me about back pain while lifting bed sheets, did not seem to know a thing about anti-inflammatories. When I suggested she might need an X-ray to start the evaluation there was a confused look. "What would that be for?" she asked incredulously. Most Americans, of course, are ready to order up their own MRI (not to mention their own personal injury/worker's compensation lawyer) for trauma-related back pain. There are actually only two MRI machines in all of Cuba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ulan tayyip çıkıp anti amerikancılık yapsa 2 haftaya taparsınız adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Çetin Abi yok mu onu salalım samin üzerine , sonra biz popcorn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Çok sıkıcı onların tatrtışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kisa kisa yazsalar iyi de. uzun cok bayiyo. kolektiftip gelsin asil yazsin sayfalarca bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://i.sabah.com.tr/sbh/2009/10/25/392620625000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dün haberlerde durumunun ciddi olduğunu söylüyorlardı zaten. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mcdonalds sayısı 2 ye katlanır bikaç yıla :p (zaten 100'e yakın var orda dsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar