Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Şöfor mal piston aşağıyı halk ne bilsin bomba aşağı der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 teyze ile bakışmalar super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hem güldüm hem üzüldüm ya doğrusunu söyleyip yönergeli ayarlı tahliye planı olan yerde bile dinlemez ki bu millet canı tatlı olan fırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pistonu ben duyamadım bile. bağırarak aşağı dedi kendiside hızla atladı. yolcular haklı şöför suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi ne suçu? ortada suç falan yok ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Selam, patinaja konu açtımadan birisi yazsın la; piston nedir, neden aşağı iner, aşağı inince ne olur? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 özentilik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Su yasanmis direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 daha büyüğünü koysaydın abi. plotterla falan bassaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bilgesnisatanferarri said: buna gülen insanların olması ne kadar acı muhteremler UHAHUAHUAHUAUHAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 SeaGle said: Su yasanmis direk. ahuauhahuauhauhauhauhauhauhyuhauha AYI HERİF BW BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kac mb ki olm, telefondan giriyorum nete o kadar zor yuklenmiyo bende sfdsfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 perdeler mor kıyafetler mor her şey mor ne acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kilitlenen konuya da yazmıştım 0:40 dan geçen aracın neden kapısı açık lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi şöför pistona bakmaya iniyo motora bakmaya koşuyo yane bakarsan ilerde arabanın altına felan eğiliyo eauhueau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Frostbite said: kilitlenen konuya da yazmıştım 0:40 dan geçen aracın neden kapısı açık lol.. Şimdi bunu yazacaktım, cidden tam Türk davranışları ya, gülmekten gözlerim yaşardı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynen abi;şoför ile teyzenin bakışmaları,öndeki morlu pez..venkin(gerçi her yer mor nasıl oluyorsa) aynı teyzeyi ezip geçmesi..sesi kıs harlem shake aç aynı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Piston aşağı demiyo lan. Lütfen aşağı gibi bişey demeye çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kulaklıkla yüksek ses dinliyorum, piston da olabilir, lütfen de olabilir. Enteresan Güntekin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 SeaGle said: Piston aşağı demiyo lan. Lütfen aşağı gibi bişey demeye çalışıyo. Lütfen diyen Sakaryalı bir minibüs şoförü, öyle mi? Halktan çok uzaksınız azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Diyemiyo zaten, demeye teşebbüs etmiş piston gibi bişeyler diyebilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 öndeki eleman http://www.youtube.com/watch?v=ueh_1PeJhaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hahha direkt aklıma bu geldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Teyze ile göz göze geldiği an çok iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar