Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilimin yanında tuvaletimi yapamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Rave said:

calimero said:

terlikle duvara vurma özentisi. bu kadar prim vermeyelim arkadaşlar...

özenti?

Terlikle duvara vurmanın patenti adamda zaten.

ya işte birincisi tutunca ikincisini de çekeyim demiş.
Mesaj tarihi:
şu an rutubetli, kenarları boklu, sensörlü lambası olan, kapı kolları her daim ıslak, alaturka iş hanı tuvaletinde sıçmamak için akşamdan kalan ishalimi tutuyorum. peristaltik harekette uzmanlaştım kenardan gazı süzüp gönderiyorum. birazdan da kürtobüse binip perpaya ticaret odasına gidicem bu gazla.

sıçacak ev tuvaletim olsa şu an acımam patır patır sıçarım sevgili falan dinlemem abi.

varlıklarınızın kıymetini bilin.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

şu an rutubetli, kenarları boklu, sensörlü lambası olan, kapı kolları her daim ıslak, alaturka iş hanı tuvaletinde sıçmamak için akşamdan kalan ishalimi tutuyorum. peristaltik harekette uzmanlaştım kenardan gazı süzüp gönderiyorum. birazdan da kürtobüse binip perpaya ticaret odasına gidicem bu gazla.

sıçacak ev tuvaletim olsa şu an acımam patır patır sıçarım sevgili falan dinlemem abi.

varlıklarınızın kıymetini bilin.

YEME MADEM!
Mesaj tarihi:
erkeksin lan sıç gitsin! kendine acımıyon bari sevgiline acı. senden ses gelmeyince kızcağız rahat rahat sıçamaz. kadınlar erkeğinden daha kibar olmak zorunda. sen bu kadar kibar olursan kız dayanamaz bi yerden sonra çeker gider.
Mesaj tarihi:
abi şimdi şöyle yap,

ilk başta evdeki tüm temizlik ürünlerini imha et. ettin mi ? şimdi o yakınlardaki bakkala git. gittin mi ? şimdi oradaki tüm sarı bezleri, ıslak bezleri, kolonyalı mendilleri ve diğer temizlik ürünlerini satın al. aldın mı ? şimdi git hepsini en uzaktaki çöpe at, ya da bir yakınına ver, hayırlı bir iş yapmış olursun. yaptın mı ? şimdi eve geri dön, sevgilin yakınlarda değilken reçel, bal vs. böyle zor temizlenecek şeyleri ortalık bir yere çıkar. çıkardın mı ? şimdi anneni ara ve annenle uzuuun uzun hasret gider. giderdin mi ? giderme, telefonla konuşurken çaktırmadan az önce ortalık yere çıkarmış olduğun reçeli, balı yere at, kırılsın, bok olsun her yer. bok oldu mu her yer ? şimdi hızla geri kaç salona ya da başka bir odaya. kaçtın mı ? şimdi kız arkadaşına 'hayatım, telefondayım, bir şeyler devrildi galiba' diye bağır. bağırdın mı ? kız arkadaşın zaten sesi duymuş olur, koşarak mutfağa gelir. geldi mi mutfağa ? gelir tabi burası onun yeri. küçük bir ciyaklama ardından bunları temizlemek isteyecektir fakat temizleyebilir mi ? hayır temizleyemez, çünkü sen tüm temizlik ürünlerini imha ettin dostum. bunun üzerine kız arkadaşın bakkala gitmek için hamle yapacak, gidecek de. fakat sen biliyor olacaksın ki orada hiçbir temizlik ürünü bulamayacak, ve daha uzaktaki migros'a gidecek. işte sen o an, sevgilin kapıdan çıkar çıkmaz tuvalete gideceksin.

ve çatır çatır sıçacaksın.

çatır çatır.
  • Yeni Oluştur...