Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Alfred said: WOT'u yavaşlıktan braktıydım belli süreden sonra bu ilaç gibi geldi :). En iyi sniper / uzak menzil gemisi kimde ona gore şimdiden yoğunlaşıcam. WOT ta 3 ülkenin de artilerini tier 8 licem diye ağlamıştım. Şu anda bari direkt istediğim gemi tipine ilerleyeyim. empire da 2. gemi hemen, harpy olması lazım bingildak said: carrier gibi bir gemi gördüm çok hoştu, baya baya yavaş, missile atıyor sanırım not guided, 2 tane drone var etrafında auto target 250 250 vuruyolar yaklaşanlara federation da frigate : engineer olan raptor. o dronelar 35 saniye sonra ve 35 saniyede bir çıkıo rep edebiliolar hatta. Ama guardlardan daha dayanıksızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kontratı kimle yaptığımızın bir önemi yok dimi kullancağım silah için tech fekşın istiyor. oysa ben komple federasyon gitmek istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ecm oynadım oyunun başından beri, şimdi covert denedikten sonra çok osuruk geldi. ecm'nin modları çok kullanışsız çoğunlukla covert de bir o kadar op. survival 10% fln farklı tank olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bingildak said: ecm oynadım oyunun başından beri, şimdi covert denedikten sonra çok osuruk geldi. ecm'nin modları çok kullanışsız çoğunlukla covert de bir o kadar op. survival 10% fln farklı tank olarak. tier 2-3 de dedigin dogru ama tier 4 - 5 de silahlarin hasarlari ve gemilerin hizlari cok artigindan vede cooldownlari dusuren cok fazla implant oldugundan ecm en iyi gemiye donusuyor, ecm + gunship herhangi bir seye saldirirsa t5 de gemi stundan cikamadan kesin oluyor. Eger bu oyunda end game e kasicam ben super olucak diyorsaniz t5 de is yapan sadece 3 gemi tipi var su anda ECM GUNSHIP ve ENGINEER. EN klavye sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 suarkı furdum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 corp var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 EKLESENİZE GARDAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 benim nikimi sonuna 2342 falan eklenmiş ya onu kaldıramıyor muyuz. yazın buraya ben ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben gordugumu eklıorm daha corp kuran yok sanırım oda bayramdan sonra ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 weetreat kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 demin xenocide la 2-3 maç yaptk =) TS olsa çok heyecanlı olacak oyun, gördüm bunun peşine vermiş biri, boşalttım cephanede ne varsa OYUN ÇOK İYİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 lag var bende bu akşam enteresan bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 1.1 milyon yaptım, yarın 1.5 milyona T3 gemiyi alıyorum hadi bakalım yalnız bu lag olayı tatsiz benim tarafımda hiçbir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 corp kurmak için 3k gold gerekiyor manimanimani yani. ya da herkes 1 lira versin kuralım asda benim nick Xenocide bu arada Red said: benim nikimi sonuna 2342 falan eklenmiş ya onu kaldıramıyor muyuz. yazın buraya ben ekleyeyim. sağ üstte nick change var, 1 kereliğine beleşe değiştirebiliyon sil numarayı okyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Nick: LathspeLL Beğendim oyunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 20 dolar çok değil mi ya corp kurmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sabah ilk oyunum, şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 HADİ UÇALIM PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 duz railguni olan tek bir adam 3 saniyede tum shieldimi nasil emebiliyor, yetenek mi var ? dummy target olarak duranlarinkini bile dibinden 6 7 saniyede anca eritebiliyordum, ki su dedigim durumda habire manevra yaparak gidiyorum ve birkac gemide rastladim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ekleyin benide grimnax daha kuşum ama akacam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bingildak said: CALL TO ARMS ÇEKİYORUM PATİCİĞE 2 GB FREE TO PLAY OYNAYALIM. summon Xenocide said: Xaenin said: Mortis said: Grimnax said: imamizer said: esh said: aente said: Lan beni koymamışsın şimdi indiriyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 2. sıradasın gebeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ben yokum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ekleyin la nullco bu arada farklı modlar ve map lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yoh öyle bi isim. büyük küçük harf farkı - sondaki numarayı silmediysen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar