Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Alfred said: WOT'u yavaşlıktan braktıydım belli süreden sonra bu ilaç gibi geldi :). En iyi sniper / uzak menzil gemisi kimde ona gore şimdiden yoğunlaşıcam. WOT ta 3 ülkenin de artilerini tier 8 licem diye ağlamıştım. Şu anda bari direkt istediğim gemi tipine ilerleyeyim. empire da 2. gemi hemen, harpy olması lazım bingildak said: carrier gibi bir gemi gördüm çok hoştu, baya baya yavaş, missile atıyor sanırım not guided, 2 tane drone var etrafında auto target 250 250 vuruyolar yaklaşanlara federation da frigate : engineer olan raptor. o dronelar 35 saniye sonra ve 35 saniyede bir çıkıo rep edebiliolar hatta. Ama guardlardan daha dayanıksızlar
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kontratı kimle yaptığımızın bir önemi yok dimi kullancağım silah için tech fekşın istiyor. oysa ben komple federasyon gitmek istiyodum
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ecm oynadım oyunun başından beri, şimdi covert denedikten sonra çok osuruk geldi. ecm'nin modları çok kullanışsız çoğunlukla covert de bir o kadar op. survival 10% fln farklı tank olarak.
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bingildak said: ecm oynadım oyunun başından beri, şimdi covert denedikten sonra çok osuruk geldi. ecm'nin modları çok kullanışsız çoğunlukla covert de bir o kadar op. survival 10% fln farklı tank olarak. tier 2-3 de dedigin dogru ama tier 4 - 5 de silahlarin hasarlari ve gemilerin hizlari cok artigindan vede cooldownlari dusuren cok fazla implant oldugundan ecm en iyi gemiye donusuyor, ecm + gunship herhangi bir seye saldirirsa t5 de gemi stundan cikamadan kesin oluyor. Eger bu oyunda end game e kasicam ben super olucak diyorsaniz t5 de is yapan sadece 3 gemi tipi var su anda ECM GUNSHIP ve ENGINEER. EN klavye sorry.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 benim nikimi sonuna 2342 falan eklenmiş ya onu kaldıramıyor muyuz. yazın buraya ben ekleyeyim.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben gordugumu eklıorm daha corp kuran yok sanırım oda bayramdan sonra ehhehe
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 demin xenocide la 2-3 maç yaptk =) TS olsa çok heyecanlı olacak oyun, gördüm bunun peşine vermiş biri, boşalttım cephanede ne varsa OYUN ÇOK İYİ LAN
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 lag var bende bu akşam enteresan bi şekilde
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 1.1 milyon yaptım, yarın 1.5 milyona T3 gemiyi alıyorum hadi bakalım yalnız bu lag olayı tatsiz benim tarafımda hiçbir şey yok
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 corp kurmak için 3k gold gerekiyor manimanimani yani. ya da herkes 1 lira versin kuralım asda benim nick Xenocide bu arada Red said: benim nikimi sonuna 2342 falan eklenmiş ya onu kaldıramıyor muyuz. yazın buraya ben ekleyeyim. sağ üstte nick change var, 1 kereliğine beleşe değiştirebiliyon sil numarayı okyle
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Nick: LathspeLL Beğendim oyunu ben.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 20 dolar çok değil mi ya corp kurmak için
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sabah ilk oyunum, şimdi onlar düşünsün.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 duz railguni olan tek bir adam 3 saniyede tum shieldimi nasil emebiliyor, yetenek mi var ? dummy target olarak duranlarinkini bile dibinden 6 7 saniyede anca eritebiliyordum, ki su dedigim durumda habire manevra yaparak gidiyorum ve birkac gemide rastladim buna
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ekleyin benide grimnax daha kuşum ama akacam hehe
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bingildak said: CALL TO ARMS ÇEKİYORUM PATİCİĞE 2 GB FREE TO PLAY OYNAYALIM. summon Xenocide said: Xaenin said: Mortis said: Grimnax said: imamizer said: esh said: aente said: Lan beni koymamışsın şimdi indiriyorum daha.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ekleyin la nullco bu arada farklı modlar ve map lazım kesinlikle.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yoh öyle bi isim. büyük küçük harf farkı - sondaki numarayı silmediysen falan
Öne çıkan mesajlar