onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 30 dakkalik filmi 3 saat yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 yazıklar olsun koskoca efsanenin filmini yıllardır iki elleriyle bi doğrultamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Eğlendim ama ben gwen in öleceğini bilmiyordum ya, emma yı çoook seven biri olarak x5 burkuldu içim, abv spidy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 uzun zamandir ilk defa sinemaya vaktim olucak yarin, winter soldier a mi gideyim mi buna mi gideyim? ikisi icin de beklentim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kombo ya, ikisine birden git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 KHaRoN said: uzun zamandir ilk defa sinemaya vaktim olucak yarin, winter soldier a mi gideyim mi buna mi gideyim? ikisi icin de beklentim yok. winter soldier baya bir iyiydi ya. Spider Man 2 için daha çok meeh deniyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Biraz uzun geldi bana ama sonuçta keyifliydi. Hele de ilk spiderman serisi ile karşılaştırınca baya iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 spider man hastası olsam da bana göre captain america 2 çok daha başarılı bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 spiderman pek sevmesemde vasatti ya marvel toparladi ama baya winter soldier thor avengers falan overall guzel gidiyor. spidermanin sorunu mizacli-spidey versiyonundan cok teenhero act cekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 mizacli-spidey ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Filmin sonunu zor ettim diyebilirim. En kötü Spider-Man filmlerinden biriydi. 3. filmi hatırlasam hangisi daha kötü söylerdim ama onu unuttum tamamen. Başka hiç bir hero filminde öyle kötü senaryo kurgusu, karakter gelişimi, plot, final battle görmedim. Filmde tek iyi şey Andrew Garfield ve Dane DeHaan. Andrew bence en iyi Peter Parker şuana kadar, ama onuda hiç etmişler diyebilirim. DeHaan çok iyi oynamış. Neresinden başlasam bilemiyorum. Gwen ile filmin başında başlayan ve bitmek bilmeyen anlamsız nedenlere bağlanan ayrılma, barışma; gittim gidiyorum; gitmedim; senle geliyorum muhabbetlerinden gına geldi. Hepsinin nedeni filmin sonundaki olay için duygusal zemin hazırlamaktı ama o kadar başarısız ve anlamsızdı ki sevindim sonda ki olaya. Duygusal gelişim böyle olmaz. Electro'yu fazla bilmem. Tanrı haline gelmiş bir villian'ı bu kadar basit harcayamazsın bir filmde. Hiçbir bok yaptığı yok adamın. Sondaki inanamadığım kadar basit ve kolay dövüş sahnesini yazmak için ayrı bir yetenek gerek. Şehirde yaşanabilecek onca kaos'un 2 uçağa bağlanması komedinin allahıydı. Max'in karakter gelişimide o kadar mantıksız ve basitti ki o konuya giresim bile yok. Harry'yi oynayan Dane DeHaan baya iyiydi ama onuda harcamışlar, yemişler karakteri. Spidey'in gidip "sana kanımı vermem"'den öteye gidemeyen ziyaretini hayretler içinde izledim. Açıklama niye yapmıyor? "şu şu nedenden ötürü veremem, ama test ettirelim" demiyor? "Yok vermem, sana hadi byeee" diyip kaçıp gitmesi nedir ulan? Ayrıca "ilacı bünyeye sıktım, aaah olmadı, aaaaa armor var giyeyim. 40 yıldır giymişim gibi kullan panpaaa" olayına ne desem bilemiyorum. Final battle'a da girmiyorum yine. Rhino niye orda? ne işi vardı? bok yoluna niye harcadılar? Niye Peter'ı yılmış bir şekilde bitirmediler filmi? Comeback'i 3. filmde yapsaydı işte? Abi hiçbirşey anlamamış Sony, reboot yapmasının nedenini bile anlayamamış andaval herifler. Filmin efektleri rezaletti. film SCAM direkt. IMAX'te gittim, film IMAX değil... 3D dediler gerçek 3D değil. Film perdenin tamamını kullanmıyor; üstüne üstlük focus puller netliği kaçırıyor sürekli. Zaten IMAX olmadığından upscale'den ötürü bulanıklıkta var... PS4'te ki inFamous'ın efektleri YEMİN EDİYORUM daha iyi görünüyor filmin efektlerinden her şekilde. Sahnelerin açıları, kurgusu bile kötü. Yazar-Yönetmen-Yapımcı üçgeninde hataların nedeni nedir çok merak ediyorum, cidden kitap yazsınlarda okusak. Bence Marvel geri alsın hakları, kurtarsın seriyi. Ama Andrew oynasın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Andrew, kontratımda bi film daha var sonra çeker giderim dediydi. Spider Man 3-4, Sinister Six, Venom diye yardıracaz diyor Sony, bu Marvel'ın cinematic universe geyiğinin ekmeğini yemek için ama bu film tutmazsa yalan olur onlar heralde. yarın giderim diyordum filmede Lath'ın yazdıklarını okuyunca hiç hevesim kalmadı, zaten hiç umutlu değildim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 lath'ınkilerden sonra umudun kalmadıysa benim review'u hiç okuma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 filmden daha iyi lol, http://www.izlesene.com/video/orumcek-adam-cocukluguyla-karsilasirsa/7289913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KUkdEV9_O_s filmi daha izlemedim ama oyununu oynadım yine arkham city çakması oyun yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Sinister Six için teaser resimler varmış filmin creditsinde. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--HJjRk6zt--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/jucrui5lsno68hjwquti.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--rPADajop--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/fuaeh8jmokozljhqikxe.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--haLH8r0L--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/qh89lyhkcumgaylpxzbz.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--obp7A6bR--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/trprfqvqdyzsdffgdcxm.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--7Wi1a1zJ--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/nablnpx8fyiatvvm1nqa.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--GuC01UWb--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/wsu9w0er1urqr38sk2wq.jpg said: “The Amazing Spider-Man 2” opens this Friday and while the Green Goblin, Doctor Octopus, Rhino, Vulture, Kraven the Hunter and Mysterio are teased in a post-credits sequence that fans will be able to unlock by Shazaming the closing credits song by Alicia Keys and Kendrick Lamar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Spoiler istemedigim icin okumak istemedim cok ama lore acisindan iyi mi? Pek gidesim yok, bu acidan da kotuyse iTunes'e gelmesini bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 gidilir her türlü, fakat spoiler falan çok umursamam diyorsan benim review'u oku birkaç sayfa önceki. hayalkırıklığı yaratan çok fazla nokta var filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mess of Plotlines demişler filme genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 gayet güzeldi abi film ya, niye bu kadar sövülmüş ki filme :P evet biraz fazla drama vardı haklısınız da geyikler o kadar da kötü değildi bence, mizaç iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Amerikan sinemasından öğrendiğim şey ; bir filmin trailerinde birden fazla düşman, 3'ten fazla aksiyon gösteriliyorsa, o film tırt ve trailerden ibarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 spiderman realitesine uygun bir film olmuş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bugüne kadar çekilmiş açık ara en iyi Spiderman filmiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 film 10 numara, özellikle ilk üçlemeye göre altın değerinde. hipsterlara pek yüz vermeyin, gidin izleyin. geçen seneki iron man 3 ve thor 2 rezaletlerinden sonra winter soldier ve bu ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar