Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Forumun en kaliteli adamlariyla birkez daha karar birligine varmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_z61rmiN35E edit: ayrıca Venom ve Sinister Six'e de kendi filmlerini çekiceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 trailer'daki rhino mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yep armored rhino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Stan Lee nin ölüp mezarında ters döneceği günleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 -Deno- said: yep armored rhino ilk filmde stan lee cameosu var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 İlk filmde gozukmemisti rhino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ihLNAcF2dBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4XHA9OcJ1gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 nienna said: -Deno- said: yep armored rhino ilk filmde stan lee cameosu var mıydı? ilk filmden kastın en son çıkan amazing spider man ise vardı işte okul sahnesinde, hatta en uzun stan lee cameo'suydu herhalde. http://www.youtube.com/watch?v=10fno5Qpm7w 3.16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 stan lee sahnesi en iyi sahneydi filmdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RWLtKYUv6E0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 en iyi sm trailer'ı olmuş şu ana kadar ki ama spoiler fest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ilk film çıkmadan önce birisi bütün trailerları birleştirip nete koyduydu. Böle baya 25 dakka mı neydi, filmin çoğu sahneside vardı sdf. bu filmde baya her şeyini gösterdiler. green goblini fln görmeyeydik keşke hiç. Marvel'da çok yapıyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Dun gittim filme. Eglendim vakit gecti falan da yine yuzumuzu guldurmedi be. =/ 1 - Film yine drama agirlikli, ask/ergen hikayesi tadinda gecti 2 - Yine artik seyirciye ogk dedirten bir suru klise ile doluydu 3 - Harry hic hic olmamisti. Cok degil 2 sene sonra onceki spiderman Toby gibi tasak olcak. 4 - Tum kentin elektriginin tek noktadan kesilmesi + bunun getirdigi en buyuk felaketin iki ucagin carpismaktan son anda kurtulmasi, elektrik geldigi gibi CRT monitorlerin cat acilip kaldigi yerden devam etmesi, ortada bi boot suresinin olmadan BAK YINE SON SANIYEDE KURTULDU temasinin bile pic edilmesi gibi bir suru ufak detay can sikti yine. 5 - ... yeter yazmayim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Rhino spoiler Pek spoiler degil gerci ama Rhino yok bu filmde. Filmin sonunda trailer'daki sahne gorunuyo sonra bitiyo film. Bi de bonus scene yok. Beklemeyin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 o spo belliydi zaten ya yani tahmin etmiştim ben ya filmin başında 4-5 dk gözükür yada sonlarda gözükür diye.ama yinede aptallık edip bakmasaydım spo ya iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. oysa ki giymiştim ne güzel spider-man t-shirt'ümü, kendim gibi marvel evrenine hakim 3 arkadaşım ile gitmiştim 21.30 seansına. beklentilerim ne yüksekti. uzatmadan major spoiler ile başlıyorum; spoiler spoiler çok spoiler girişten de anlaşılacağı üzere filmi beğenmedim. kötü bir film değil, fakat birçok yönden eksiklerle ve hatalarla dolu bir film olmuş. andrew garfield iyi bir peter parker oldu, bu konuda ben de hem fikirim. fakat kimse kusura bakmasın, tobey maguire daha iyi bir oyuncuydu. daha iyi bir peter parker'dı demiyorum, ama oyunculuğu daha başarılı bir adamdı. ağlaması harbi ağlamaydı, öfkesi öfkeydi. andrew'da bir gariplik var. yansıttığı duygular bana ulaşmıyor diyeyim, siz anlayın. tip olarak, hal-tavır olarak, esprili yaklaşım olarak daha bir spider-man kendisi, ama işte bir eksiklik de mevcut iki filmdir giderilemeyen. emma stone ise gwen rolüne cuk oturuyor. tabi birçok farklı gwen var spider-man evreninde, sessiz sakin gwen de var, punk'cı gwen de var. detaylara çok fazla takılmadan, emma stone'ın yine başarılı bir performans sergilediğini söyleyebilirim. jamie foxx aman aman bir oyunculuk sergilemiyor. zaten sergileyecek sahne sayısı da pek yok. bunlara değineceğim. kalan oyuncular; harry, may hala, kısa da olsa peter'ın annesi babası normal bir performans sergiliyor. bana göre harry hiç olmamış. may hala için kesinlikle eski serideki may hala daha doğru bir seçimdi vs. felicia'yı kim oynadıysa lütfen bir iki spider man çizgi romanı okuyup 'yanlış roldeyim ben' desin ve ilerki filmlerde oynamasın. böyle kötü bir felicia olamaz. anneannem daha başarılı bir felicia olurdu. neyse oyunculuğu geçiyorum. kostüm bu sefer olmuş. bir önceki filmdeki kostüm gereksizdi. zilyon tane kostümü olan bir kahramandan bahsediyoruz, gidip de 'biz de farklı bir kostüm yapmış olalım, çorbada tuzumuz olsun' saçma bir mantıktı. orjinal kostüme dönüş mantıklı bir seçim olmuş. aksiyon sahneleri çok çok başarılı. kareografiler süper olmuş. sadece aksiyon sahneleri değil, web swing-şehirde free roam sahnelerinde de spider man son derece başarılı bir şekilde yansıtılmış. akrobasi, çeviklik, güç gibi spider man'le özdeşleşen tüm özellikleri yansıtmayı başarmışlar. yalnız ağ atma olayına iki filmdir çok takıklar. yani spider man'i sadece ağ ile dövüştürtmek seyir zevkini arttırıyor evet, ama birazcık tekme yumruk comboları da görmek istiyor insan. aksiyon sahnelerinin güzelliğini filmin genel olarak geri kalanı için söyleyemeceğim. her şeyden önce film kesinlikle trailer'larda, afişlerde gösterildiği gibi 'his greatest battle begins' kafasında bir film değil. electro ile hepi topu 2 tane kavga sahnesi var, onlardan da ilki zaten times meydanında daha bismillah villain ile kahramanın ilk karşı karşıya gelmesi. electro bir venom kadar kolay harcanmasa da, çok çok kolay gitti bana göre. yeter artık, umarım son kez görüyoruzdur dediğimiz green goblin ve beni electro kadar heyecanlandıran rhino için ise hiçbir şey söyleyemiyorum, çünkü trailer'da gördüğümüz kadardan ibaretler. rhino zaten filmin son 5 dakikasında çıkıyor, ve orada film bitiyor ahah. green goblin'li sahnede tabi ki çok önemli bir başka sahne var, gwen'in ölümü. açıkçası gwen'in bu filmde ölmesini beklemiyordum. her ne kadar green goblin'in filmde olması, köprü sahneleri görünce gittikçe 'aha öldürecekler galiba' desem de emin olamamıştım. fakat saat kulesindeki slow motion sahneler devreye girince işin rengi belli oldu. bence başarılı bir sahneydi gwen'in ölüm sahnesi. ama işte spider man çizgi roman serisinin belki de en önemli 5 sahnesinden biri olan bu sahnenin tamamen çizgi romana sadık kalınarak yapılmasını beklerdim. yani köprüde, norman osborn tarafından aşağıya atılan gwen'in, peter'ın attığı ağın kızcağızın boynunu kırabileceğini hesaba katmayarak, bir nevi kendi elleriyle ölümünü görmek isterdim, kalbim paramparça olsun isterdim. %100 sadık kalınmasa da gene de iyi yansıtılmış bu sahne. konu çok ortada. yani hem bi richard parker - may parker'a değiniliyor, hem bir osborn'lar karışıyor, hem peter ile gwen'in ilişkisi git geller yaşıyor falan. bayılıyolar her şeyi bulamaç etmeye aynı anda. klasik gene spider man bir ortadan kayboluyor, sonra geri geliyor. birazcık aşsalar artık bu klişeleri iyi olacak. müzikler ve soundtrack de olmamış sanki. çok alakasız yerlerde alakasız parçalar çalıyor. dönüp dolaşıp yine filmin sonuna geliyorum. ya ne kadar kötü bir sondu ya. böyle ortada bırakılır mı ya bir film. gerçekten şu bütün trailer'ları alıp 15 dakikalık film yapan eleman olayı özetlemiş. trailer'lar ile hype'ı basıp, ağzına bal çalıp böyle bırakmak hiç yakışmamış yönetmene ve yapımcılara. cidden çok kızdım. sonra gittik cameo bekledik, x men'i koymuşlar. sonda da bir şey yok. sokarlar moduyla çıktım resmen salondan. eve dönerken şey düşündüm, şimdi bu film 'his greatest battle begins' falan değil. ama acaba sonraki filmlere bir gönderme mi? çünkü green goblin ve rhino hala olayın içinde + harry'nin green goblin olduğu sahnede, daha doğrusu rhino'nun armor'ını ilk kez gördüğümüz sahnelerde arka plandaki araç gereçlere, armor'lara vs. bakarsak bir sonraki filmde sinister six görme ihtimalimiz ortaya çıkıyor. işte o zaman filmin mesajını da gerçekten vermiş olurlar. yazımı tekrar okuduğumda film kötüymüş gibi gözüküyor ama değil. ancak şu bir gerçek ki, spider man ve marvel evreni ile benim gibi çocukluğundan beri haşır neşir olan, çizgi romanları eksiksiz takip edenler için hayal kırıklığı olmuş. çok alakası olmayan kişiler için ise seyir zevki yüksek, güzel bir haftasonu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 -Deno- said: eve dönerken şey düşündüm, şimdi bu film 'his greatest battle begins' falan değil. ama acaba sonraki filmlere bir gönderme mi? çünkü green goblin ve rhino hala olayın içinde + harry'nin green goblin olduğu sahnede, daha doğrusu rhino'nun armor'ını ilk kez gördüğümüz sahnelerde arka plandaki araç gereçlere, armor'lara vs. bakarsak bir sonraki filmde sinister six görme ihtimalimiz ortaya çıkıyor. işte o zaman filmin mesajını da gerçekten vermiş olurlar. Sinister Six ve Venom için asıl Spider Man serisinden ayrı birer film yapılacakmış. Gerçi her ikisinde de Spider Man olmaması tuhaf olur, ama olması durumunda da Spider Man serisinden ayrı olarak isimlendirilmeleri tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bu arada filmde, alistair smythe var. ilk başta farkına varmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 -Deno- said: nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. e anlatmışsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 tamamını anlatmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Ergenlere Twilight tarzinda bir spiderman filmi cekmisler. sipo Abi orumcek adam kostumsuz her sahnesinde sadece agladi. Gwen le konusuyor agliyor, May le konusuyor agliyor.. Her sahnede kucuk Emrah gibi agladi adam. Kavga sahneleri, Electro'yu kovalama sahnesi resmen oyuna koyucaz ayni fildeki gibi olsun kaygisiyla cekilmis sahneler. Hafif uyuklayarak seyrettim filmi. Derin incelemeye bile deymez bence. Bi kere izlenir bos vakitde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Peter Parker'ın zaten yeni ergenlikten çıkma ve o kafa yapısında olduğu dönemi anlatan filme "ergen filmi çekmişler, twilight kafası olmuş" diye eleştiride bulunmak çok komik geliyor ya... Adam daha liseli yahu, ne bekliyosunuz zaten? Sean Connery coolluğuyla mı ilişki yaşasın? Spidey filmi riskli iş, çok göz önünde ve sevilen bir karakter, ne yaparsanız yapın, illa bir şekilde yerden yere vuranı çıkacak. Filme dört dörtlük demem, benim de kafamdaki ideal Spider-Man filmi değildi. Ancak eski seriye göre kat kat daha güzel olduğu kesin. Eski seri oyuncu seçimlerinden senaryoya kadar her şeyiyle kötüydü, bunda en azından daha oturaklı gidiyor, aksiyonlar daha güzel, senaryo daha güzel kurgulanmış. Bir de Spidey tarzına daha uygun, esprileriyle, monologlarıyla falan çok daha gerçekçi olmuş. Gwen'den başlaması ayrı bir bonus. Aksiyon ve dövüş sahneleri birinci filme oranla daha başarılı. Gereksiz yere fazla eleştiriliyor film. Bir Iron-Man olmaz ama güzel süperkahraman filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar