-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Ragnar gitti kavga bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 2 bolum birden cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2020 valla son bölümü izledim bir meh demedim dğl, sanırsam ilk 3-4 sezonu indirip bir tekrardan izleme kıvamına geldi bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Diziyi salladım sarmamaya başlamıştı, bana wardruna kattı yetti. İki de ragnar'ı oynayan abiyi gördük tamam. Warcraft filmini de o var diye izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 son part düşmüş lümbür diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 daha Vikings: Valhalla serisi cikacak bu sene, 100 sene sonra gececek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 RAGNAR GERİ DÖNECEK Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 dragon ball gibi oteki tarafta buluttan asagiyi izleyip hmm dedirtmezlerse sanmam sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 back to future ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 6-11 epikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Netflix'te 6. sezonun 10. bölümden sonrası yok nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Valhalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 4. sezon ne garip cringe bi sezonmuş. 5 ve 6 için yerin dibine çektim çıtayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 parti bazlı olunca hikaye daha güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 bitirdim sonunda. ivar'ımız olmasa onu da yapamayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 cikmis valhalla, 8 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 2 bölüm izledim şu ana kadar, kalite olarak aynı. netflix kalitesizliği yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Bu Valhalla içinde zenci viking olacak yeni dizi değil miydi? Yoksa o başka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 22 dakika önce, axedice dedi ki: Bu Valhalla içinde zenci viking olacak yeni dizi değil miydi? Yoksa o başka mı? o baska. hitlerin dizisini yapcaklarmis, hitleri zenci elf oynayacakmis diye haberler dolasiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Daha izlemedim. Fragmana bakinca full aksiyon gibi geliyor umarim yanilirim. Vikings'in ruhani ve didaktik bi yonu vardi. Bazi bolumler de tablo ve siir gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 veya ragnar'ın sürekli ecstasy etkisindeymiş gibi dolaşması diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 (düzenlendi) Tek tük var ruhani sahneler, eski sezonlara göre daha az çünkü hristiyan nüfusu artmış dizide. Şubat 28, 2022 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar