Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni telefon alıcam

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Cogu ayni gibi, file manager iste. Root destegi olan ucuz bir tane al ya da sunu al, tum islerini halletsin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpydW1teS5saWJlcnR5LnRvb2xib3hwcm8iXQ..

Telefonun isteyebilecegi her tool var bunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi soru daha, whatsapp'in bildirimlerini kapattim suan, ama birisi mesaj attiginda mesela whatsapp iconunun uzerinde ios'taki gibi 1-2 vs. seklinde mesaj oldugunun uyarisini aliyim istiyorum. Ayarlarda denemedigim kombinasyon kalmadi tam olarak cözum bulamadim, varmi tavsiyesi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

chrome kullaniyorum tarayici olarak

Buarada lockscreen'e widget eklenmiyo 4.1 de galiba. 4.2 mi atsam diyorum, yada custom bi rom bulupmu yuklesem diye dusunmeye basladim. Tavsiyen varmi reampage? Sen baya bi ugrasmistin galiba en son rom mevzusuyla :)

Edit: Bide artilari eksileri neler tam olarak? garanti disina cikarmi yani rom atsam alete? sapitirmi durduk yere? Jailbreak kafasi gibi biraz sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

Lockscreen mevzu iyice canimi sikti. Whatsapp ve viber'da mesela notificationlari kapatiyorum(yukardaki barda ne mesaj geldigi görunsun istemiyorum preview olmasin yani). Bu sefer led notificationsta kapaniyo. Kapatmiyorum notificationsi, busefer gelen mesajlarda ne yazdigi görunuyo. Notificationlari kapatip sadece sesi acik birakiyorum buseferde ekran kilitliyken ekranin isigi yanmiyo.

Ne yapsam bilemedim asda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...