Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 onu kullaniyorum evet, yukarda varmis bi click :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 airdroid kullanıyorum ben o tarz işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Apex launcher (tu) Buarada kullanisli ve sade bi file manager tavsiyesi verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Cogu ayni gibi, file manager iste. Root destegi olan ucuz bir tane al ya da sunu al, tum islerini halletsin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpydW1teS5saWJlcnR5LnRvb2xib3hwcm8iXQ.. Telefonun isteyebilecegi her tool var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 osh cok iyiymis ama cok detayli, simdilik bundan uzak duriim ben :) sagolasin gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 htc one türkyie ye gelmedi mi ya inceleyebileceğim bi yer yok mu hala xperia mı htc one mı s4 mü kararsızlığındayım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Peki virus mevzuu nasil android os'ta? Marketten indirdigimiz app'lerde bi riskimiz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 "brazilian pron videos" ya da donanım olarak imkansız "xray vision" gibi uygulamaları bulup indirmedikçe virüs olayı yok gibi bişey, marketten kolay kolay virüslü bişey indiremezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sifirdan ögrenmek cok zor yav, bastan hatmediyorum herseyi okadar alistiktan sonra ios'a zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bi soru daha, whatsapp'in bildirimlerini kapattim suan, ama birisi mesaj attiginda mesela whatsapp iconunun uzerinde ios'taki gibi 1-2 vs. seklinde mesaj oldugunun uyarisini aliyim istiyorum. Ayarlarda denemedigim kombinasyon kalmadi tam olarak cözum bulamadim, varmi tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Android'te öyle icon üzerinde bi count yok sanırım. Notification'a geliyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 aynen ikon üzerinde saymıyor androidte whatsapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 alisamicam buna yav, notificationlar kapali öle kalcak artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Buarada flash siteler acilmio yav? Chrome dolphin falan acmio. Adobe flash player die arattim ama bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aciyor bende ikisi de ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bende acilmiyo :/ flash destegini cekti androidden diye bisiler okudum edik http://shiftdelete.net/android-jelly-bean-icin-flash-player-41345.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ha ben ics kullaniyorum ondan bilememisim dsf indirdin mi calisti mi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 calismadi valla adobe airde indirdim flash player 11de, olmadi :) neyse artik zaten flashsiz takiliyoduk iosta :) edik: ICS nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tarayıcı olarak ne kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ics: ice cream sandwicth bir önceki android sürümü her sürümün böle tatlı isimleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 chrome kullaniyorum tarayici olarak Buarada lockscreen'e widget eklenmiyo 4.1 de galiba. 4.2 mi atsam diyorum, yada custom bi rom bulupmu yuklesem diye dusunmeye basladim. Tavsiyen varmi reampage? Sen baya bi ugrasmistin galiba en son rom mevzusuyla :) Edit: Bide artilari eksileri neler tam olarak? garanti disina cikarmi yani rom atsam alete? sapitirmi durduk yere? Jailbreak kafasi gibi biraz sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Lockscreen mevzu iyice canimi sikti. Whatsapp ve viber'da mesela notificationlari kapatiyorum(yukardaki barda ne mesaj geldigi görunsun istemiyorum preview olmasin yani). Bu sefer led notificationsta kapaniyo. Kapatmiyorum notificationsi, busefer gelen mesajlarda ne yazdigi görunuyo. Notificationlari kapatip sadece sesi acik birakiyorum buseferde ekran kilitliyken ekranin isigi yanmiyo. Ne yapsam bilemedim asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Dandik telefonu satip master race iphone alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ahaha yok satmam artik, bukadar degistirip kurcalayabilmek guzel. Illaki bi yolu var ama daha yolun basindayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar