Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 GERGE said: Kacakcilik o dedigin, uygulanmiyor binlerce insan yaptigindan ama hapis cezasi bile var. Yakalarlarsa kapatiyorlar ama telefonu hemen. Kapatiliyor da, sonra baska imei ile degistiriyorsun, boyle donguye giriyorsun. Yapma. Orrayt, ben cok eskide kaldigim icin o mevzularda aklima gelmisken soriim dedim. Peki bu android os 4.1 ve 4.2 farki ne? Yani simdi s3 alsam 4.2 yukleyemicekmiyim alete? Apple kafasindayim hala galiba, nasil isliyo update olayi anlamadim tam olarak. Bunun disinda baska "sunu mutlaka yap" dediginiz bi olay varmi? Buarada siparisi veriyorum, S3 lte alicam sanirsam. S4 le S3 Lte arasinda cok buyuk fark yok ekran ve bi kac kullanmayacagim ivir zivir disinda. Fiyat olarak cok fark var netekim sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Htc one sv nasıl ?? Konusunu bulamadım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 4.2 kullanmadim hic ama ufak farklar var, 4.0 ile 4.1 farki kadar degil. Kullanabilir misin bilmiyorum, Samsung guncelleme konusunda pek iyi degil. HTC One SV'yi tavsiye etmem. Cok pahali. Donanim olarak Lumia 620'ye denk ama sadece Android oldugu icin 400TL daha pahali. Daha uygun Android'ler var. Soyle demis GSMArena: If real 4G data speeds are not what you are necessarily after, there is a plethora of Android smartphones, which can give you a lot more than the HTC One SV. They are mostly top dogs from 2012 and include HTC's own One S, the LG Optimus 4X HD, and the Sony Xperia P. Spec for spec, each of those will offer you a lot more than the HTC One SV, save for the LTE functionality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bakindim biriki yerede, 4.2 basitce yukleniyo aslinda. Iphone, jailbreak, yok shsh kaydi bilmemne falan kastirmaktan artik telefon tamircisi oldum nerdeyse. Androidin upgrade olayi pek zor gelmedi, tabi garanti disina falan cikiyomu bilmiyorum. HTC one cok guzelmis yalniz siyahi.. Kararsiz kaldim, netekim htc one gelmesiyle tukenmesi bir oldu hicbiyerde yok. S3 Lte alcam mecbur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 alınca bi anlat memnunmusun iyimi flan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Daha almadim la :) Ama hatuna s2 aldik, valla sahane cok begendim. S2 bile cok hosuma gitti, iphone minnacik kaliyo. 15" ten wide screen'e gecis gibi oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 tamam olm bende onu diyom :D bende kafayı feci takmış durumdayım s3 e çok orjinal şeyler yapılabiliyor aletle fakat hala 1k küsürlerde tr fiyatı bekliyorumki biraz insin. sen alırsan ayrıntıları anlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi s3 daha ne inicek ya 1k bence çok ideal fiyat 1999'dan girmişti o pazara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 1999 yalan ya, çıktıktan 2-3 hafta sonra her yer indirimle 1500 diye satmaya başladı. arkadaşım öyle almıştı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Black_Lupin said: tamam olm bende onu diyom :D bende kafayı feci takmış durumdayım s3 e çok orjinal şeyler yapılabiliyor aletle fakat hala 1k küsürlerde tr fiyatı bekliyorumki biraz insin. sen alırsan ayrıntıları anlatırsın. Aynen yavru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 reampage said: abi s3 daha ne inicek ya 1k bence çok ideal fiyat 1999'dan girmişti o pazara ben aldım 1k ya. on numara cihaz. bu fiyata sıfır daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 souldarkorn said: reampage said: abi s3 daha ne inicek ya 1k bence çok ideal fiyat 1999'dan girmişti o pazara ben aldım 1k ya. on numara cihaz. bu fiyata sıfır daha iyisi yok. 10 numara hareket olmuş 7 ay önce aldım 1700 e gerçi adşgmsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sabonis said: 1999 yalan ya, çıktıktan 2-3 hafta sonra her yer indirimle 1500 diye satmaya başladı. arkadaşım öyle almıştı yani. abi işte öyle girio pazara s4'de öle başladı teknosada varmış şuanda 1999, 1 ay içinde 1500a bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Geldi valla telefon, simdi ne kuruyum öncelikle? Launcherlara baktim, nova launcher guzel gibi, sartmi launcher? Olmazsa olmazlarinizi söyleyinde kuriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 şart bence, touchwiz çok sığ. Ben action launchera çok alıştım ama bence sen apex kur oda nova gibi çok yakın birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Apex iyidir. Touchwiz kullan ama once, hemen gecme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 niyeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 O kadar para verdin, kullan biraz kendi yazilimini diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Salla yav, kullanissizsa vakit öldurmeyim hic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Kullan bence orjinal olanı önce. En azından bi süre, en son değiştirirsin launcher'ı.. Bi bak bakalım memnun kalcakmısın kalmicak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Peki madem, o degilde iphone'dan butun kontaklari vcf olarak alip gmail uzerinden export ettim. Simdi mesela telefona viber yukledim, sadece simdeki numaralari kisileri göruyo. Bi yolu varmi bunun? Sadece telefon kisileri olsun mesela, bi kere export ediim, google uzerinden falan filan su kisilerinde var bunnarda var haci, al facebook kisileri bilmemne falan demesin. Syncli bi sekilde kalsin istiyorum netekim. Varmidir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Kisiler programina bagli o. Touchwiz bilen birini bulacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Hallettim onu simdi, googledan önce export ettim vcard olarak. Attim hafizaya(beyin bedava), googledaki butun kontaklari sildim, telefondakileride sim karttakileride sildim. Sonra usb den ice aktardim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Peki gerge bi soru, simdi dosya resim muzik vs. atmak icin android file transfer diye bi program buldum mac icin. Gayet guzel falan hizli cok guzel, netekim sd card'a erisemiyorum. SD card'i gösteren bi program biliyomusun mac icin? Cok fena fail asdasg, yukarda sdcard diye buton varmis görmemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.android.com/filetransfer/ Bunu kullaniyorsan icinde SD Card diye bi yer olmali. Yoksa bilgim yok, aylardir mac kullaniyorum, hep sd karti cikartip takarak yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar