Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni telefon alıcam

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Kacakcilik o dedigin, uygulanmiyor binlerce insan yaptigindan ama hapis cezasi bile var. Yakalarlarsa kapatiyorlar ama telefonu hemen. Kapatiliyor da, sonra baska imei ile degistiriyorsun, boyle donguye giriyorsun.

Yapma.

Orrayt, ben cok eskide kaldigim icin o mevzularda aklima gelmisken soriim dedim.

Peki bu android os 4.1 ve 4.2 farki ne? Yani simdi s3 alsam 4.2 yukleyemicekmiyim alete? Apple kafasindayim hala galiba, nasil isliyo update olayi anlamadim tam olarak. Bunun disinda baska "sunu mutlaka yap" dediginiz bi olay varmi?

Buarada siparisi veriyorum, S3 lte alicam sanirsam. S4 le S3 Lte arasinda cok buyuk fark yok ekran ve bi kac kullanmayacagim ivir zivir disinda. Fiyat olarak cok fark var netekim sdfh
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
4.2 kullanmadim hic ama ufak farklar var, 4.0 ile 4.1 farki kadar degil. Kullanabilir misin bilmiyorum, Samsung guncelleme konusunda pek iyi degil.

HTC One SV'yi tavsiye etmem. Cok pahali. Donanim olarak Lumia 620'ye denk ama sadece Android oldugu icin 400TL daha pahali. Daha uygun Android'ler var. Soyle demis GSMArena:

If real 4G data speeds are not what you are necessarily after, there is a plethora of Android smartphones, which can give you a lot more than the HTC One SV. They are mostly top dogs from 2012 and include HTC's own One S, the LG Optimus 4X HD, and the Sony Xperia P. Spec for spec, each of those will offer you a lot more than the HTC One SV, save for the LTE functionality.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakindim biriki yerede, 4.2 basitce yukleniyo aslinda. Iphone, jailbreak, yok shsh kaydi bilmemne falan kastirmaktan artik telefon tamircisi oldum nerdeyse. Androidin upgrade olayi pek zor gelmedi, tabi garanti disina falan cikiyomu bilmiyorum. HTC one cok guzelmis yalniz siyahi.. Kararsiz kaldim, netekim htc one gelmesiyle tukenmesi bir oldu hicbiyerde yok. S3 Lte alcam mecbur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki madem, o degilde iphone'dan butun kontaklari vcf olarak alip gmail uzerinden export ettim. Simdi mesela telefona viber yukledim, sadece simdeki numaralari kisileri göruyo. Bi yolu varmi bunun? Sadece telefon kisileri olsun mesela, bi kere export ediim, google uzerinden falan filan su kisilerinde var bunnarda var haci, al facebook kisileri bilmemne falan demesin. Syncli bi sekilde kalsin istiyorum netekim. Varmidir yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

Peki gerge bi soru, simdi dosya resim muzik vs. atmak icin android file transfer diye bi program buldum mac icin. Gayet guzel falan hizli cok guzel, netekim sd card'a erisemiyorum. SD card'i gösteren bi program biliyomusun mac icin?

Cok fena fail asdasg, yukarda sdcard diye buton varmis görmemisim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...