Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 3 Mart 19:00 Beşiktaş - Fenerbahçe

Liebe

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

5 puan fark var antalya ile, GS ilede 5 puan fark var GS para mı harcadı hiç..

E tamam oranla Gs'nin harcadigi para ile bjk'yi bjk ile antalya'yi benim dedigim de bu zaten ki Antalya sakatliklardan falan daha cok cekti.

Yazik koskoca Besiktas bu kadar fakir edebiyati yapamamali su ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

Feda'nın olayı futbol takımı bazında gençleştirme operasyonu değildi ki, takım içi dengeyi sağlamaktı.

Beşiktaş'ta geçen yıllarda maaş dengesi aşırı derece kötüydü. Böyle dengesiz takımlarda oyuncuları mutlu tutamazsın. Aşırı fazla alanlar yollandı. Fazla alanlar Fernandes, Almeida gibi adamlar olunca da kalmalarına pek ses çıkmadı. Takım içi huzuru sağlayan adamlar çünkü, ardından az maaş alanların maaşları arttırılırdı.

Herkes ne oynuyorsa o kadar alacak denildi. Feda'nın olayı Ersan ve Holosko maaş indirimine gidince tamamen ucuza kaçmak olarak algılandı ama asıl olay takım içi dengeyi sağlamaktı.

Şuan Beşiktaş'ta as oyunculara baktığında aralarında neredeyse hiç maaş farkı yok. Hatta sezon sonu konuma göre bütün takıma maaş zammı gelmesi de gündemde ödül olarak primin yanında,

Dentinho'yu daha görmedik ama Niang'ın alınmasından sonra kulübede kalacak belli oldu. Holosko ile kulübeye destek, fazla para almıyor.

Sinan Kurumuş'ta geleceğe yatırım olarak alındı. Ben çok beğeniyorum, iyi geliştirirse kendini gayet yerli yerinde bir adam, maliyeti neredeyse yok denecek kadar az ve yerini bilip devasa paralara oynamıyor. 1 maç panik yaptı diye de ölüme terk edilmemeli, Almeida'nın yerini çok rahat alabilir ki daha çok genç.

Feda olayı ne takımı gençleştirmek ne de maliyetlerden kaçınmaktı. Maliyet olayları işin tamamen farklı bir boyutunda yönetimin çalışma alanında, Feda ise futbol şubesinin içinden çıkıp taraftara kadar tamamen bir PR olayıydı. Yaradı mı? Yaradı. Beşiktaş yıllardır olmadığı kadar birbirine kenetlenmiş durumda her kademe de, şampiyon olduğumuz son sene bile bu takım taraftarıyla ve oyuncularıyla bu kadar kenetlenmiş bir halde değildi.

Çıkıp yalan oldu denemez bu yüzden, fazlasıyla da başarılı oldu. Ha Feda, Feda, Feda diyip bazı saçmalıkların halı altına itildiğine bende katılıyorum ama doğruya doğru, onlarda genelin yanında istisna olarak kalabilirler sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yorumlar doğru.saçma şekilde beşiktaş yerin dibine batırıldı.sezon başında kadro kalitesi olarak bariz olarak diğer 15 takımdan güçlüydü zaten.ben açık ara ligde ilk 3'e girmesi garanti diye söylüyordum.ki ortada başarı da yok diğer 3 büyükler gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

yorumlar doğru.saçma şekilde beşiktaş yerin dibine batırıldı.sezon başında kadro kalitesi olarak bariz olarak diğer 15 takımdan güçlüydü zaten.ben açık ara ligde ilk 3'e girmesi garanti diye söylüyordum.ki ortada başarı da yok diğer 3 büyükler gibi.

feneri yendik diye hepsi değere bindi şimdi ha
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende ilk dört kovalar diyordum da direk dördüncülük slotu için kovalamasını bekliyordum. Öyle ya da böyle şampiyonluk adayı olması cidden çok beklenmedik bir şeydi.

Gerçi kimse ligin bu kadar dandik olacağını tahmin edemedi. Bildiğin rezil bir sezon ya, en azından güzel oynuyoruz da neşe geliyor az asfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...