reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 5 puan fark var antalya ile, GS ilede 5 puan fark var GS para mı harcadı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.ligtv.com.tr/haber/sahane-bitiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 reampage said: 5 puan fark var antalya ile, GS ilede 5 puan fark var GS para mı harcadı hiç.. E tamam oranla Gs'nin harcadigi para ile bjk'yi bjk ile antalya'yi benim dedigim de bu zaten ki Antalya sakatliklardan falan daha cok cekti. Yazik koskoca Besiktas bu kadar fakir edebiyati yapamamali su ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Feda meda ayaklarina yediler herkes feda meda yok ortada takir takir veriliyor paralar, dentinho normal bi zamanda alinmis olsa yönetim yerin dibine sokulur adi bile gecmiyor. adam sakatlandı.. bu yüzden oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Adam hazir degildi, sakat mi geldi saglam mi bilmiyorum ama güclü gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Feda'nın olayı futbol takımı bazında gençleştirme operasyonu değildi ki, takım içi dengeyi sağlamaktı. Beşiktaş'ta geçen yıllarda maaş dengesi aşırı derece kötüydü. Böyle dengesiz takımlarda oyuncuları mutlu tutamazsın. Aşırı fazla alanlar yollandı. Fazla alanlar Fernandes, Almeida gibi adamlar olunca da kalmalarına pek ses çıkmadı. Takım içi huzuru sağlayan adamlar çünkü, ardından az maaş alanların maaşları arttırılırdı. Herkes ne oynuyorsa o kadar alacak denildi. Feda'nın olayı Ersan ve Holosko maaş indirimine gidince tamamen ucuza kaçmak olarak algılandı ama asıl olay takım içi dengeyi sağlamaktı. Şuan Beşiktaş'ta as oyunculara baktığında aralarında neredeyse hiç maaş farkı yok. Hatta sezon sonu konuma göre bütün takıma maaş zammı gelmesi de gündemde ödül olarak primin yanında, Dentinho'yu daha görmedik ama Niang'ın alınmasından sonra kulübede kalacak belli oldu. Holosko ile kulübeye destek, fazla para almıyor. Sinan Kurumuş'ta geleceğe yatırım olarak alındı. Ben çok beğeniyorum, iyi geliştirirse kendini gayet yerli yerinde bir adam, maliyeti neredeyse yok denecek kadar az ve yerini bilip devasa paralara oynamıyor. 1 maç panik yaptı diye de ölüme terk edilmemeli, Almeida'nın yerini çok rahat alabilir ki daha çok genç. Feda olayı ne takımı gençleştirmek ne de maliyetlerden kaçınmaktı. Maliyet olayları işin tamamen farklı bir boyutunda yönetimin çalışma alanında, Feda ise futbol şubesinin içinden çıkıp taraftara kadar tamamen bir PR olayıydı. Yaradı mı? Yaradı. Beşiktaş yıllardır olmadığı kadar birbirine kenetlenmiş durumda her kademe de, şampiyon olduğumuz son sene bile bu takım taraftarıyla ve oyuncularıyla bu kadar kenetlenmiş bir halde değildi. Çıkıp yalan oldu denemez bu yüzden, fazlasıyla da başarılı oldu. Ha Feda, Feda, Feda diyip bazı saçmalıkların halı altına itildiğine bende katılıyorum ama doğruya doğru, onlarda genelin yanında istisna olarak kalabilirler sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sow ve fernandes bu ligin en iyi 2 oyuncusu tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Batalla'yı da eklemek gerek oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Evet Burak da en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yorumlar doğru.saçma şekilde beşiktaş yerin dibine batırıldı.sezon başında kadro kalitesi olarak bariz olarak diğer 15 takımdan güçlüydü zaten.ben açık ara ligde ilk 3'e girmesi garanti diye söylüyordum.ki ortada başarı da yok diğer 3 büyükler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Adam hazir degildi, sakat mi geldi saglam mi bilmiyorum ama güclü gelmedi. idmanda sakatlandı reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 inprc said: yorumlar doğru.saçma şekilde beşiktaş yerin dibine batırıldı.sezon başında kadro kalitesi olarak bariz olarak diğer 15 takımdan güçlüydü zaten.ben açık ara ligde ilk 3'e girmesi garanti diye söylüyordum.ki ortada başarı da yok diğer 3 büyükler gibi. feneri yendik diye hepsi değere bindi şimdi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 valla bende ilk dört kovalar diyordum da direk dördüncülük slotu için kovalamasını bekliyordum. Öyle ya da böyle şampiyonluk adayı olması cidden çok beklenmedik bir şeydi. Gerçi kimse ligin bu kadar dandik olacağını tahmin edemedi. Bildiğin rezil bir sezon ya, en azından güzel oynuyoruz da neşe geliyor az asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yok abi ben sezon başında diyordum.kadronun dar olması nedeniyle 3.oluruz diye tahmin ediyordum ki olabiliriz 3. diğer takımların seviyesi de belli. pektemek sakatlanmamıştı ve ismail döner diye bekliyorduk sezon başlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Valla abi Beşiktaş bence şu ligde en zevkli maçları oynuo, Sadece sonuca odaklanmış bir futbol sever kitlesi olduğu için ülkede dengeyi kurmakta zorlanıyorlar tabi. Yenilince en kötü yenince en iyi oluyorsun haliyle kimse seyir zevkine pek bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yalnız şu da bir gerçek ki Beşiktaş'ta sahada işler yolunda gitmezken oyuna girip kaderi değişterecek bir oyuncu yok. Eller kollar bağlı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bir de harekete geçmek için illa gol yemeyi bekliyoruz o sıkıntı. ilk 25 dk rezil ötesiydik. gol yedik sonra oyuna denge geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bjk since 1988 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 df said: bir de harekete geçmek için illa gol yemeyi bekliyoruz o sıkıntı. ilk 25 dk rezil ötesiydik. gol yedik sonra oyuna denge geldi. daha çok aykutla ilgili aslında 3-4 sıfır olurdu o oyun dvm etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 df said: bir de harekete geçmek için illa gol yemeyi bekliyoruz o sıkıntı. ilk 25 dk rezil ötesiydik. gol yedik sonra oyuna denge geldi. fener geri kapanmasaydı yine rezil gibi olmaya devam ederdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 normalde futbol pek sevmem, ama bu kadar konuşma olunca lig tvden izleyeyim dedimde. fenerbahçenin 2 pozisyonunu hakem kesmiş direk. ofsayt denen ilk golde zaten pas verme amacı yok kaleye şut çekiyor. Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 payback is a bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi her maç bi hakem vakası oluyor. o konuda yapacak bir şey yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hmm anladım, bana biraz fazla gibi geldi ama fenerbahçeliyim ondan öyle gelmiştir kesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu maç fenere daha çok kaçtı o gerçek =P ama golü saymamasından sonra bir çoğu önemsiz hata olmasına rağmen göze batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar