Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Fener 2 oyuncu değiştirdi, bizde oğuzhanı aldık direk orta saha bize geçti zaten. Oğuzhan ile Fernandes in birlikte oynamaları aşırı farkediyor, Almeida ve Niang ın beraber oynamalarınıda merak ediyorum gerçi bakalım o nasıl farkedecek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 evet benim de dikkatimi çekti aynı şeyi sorguladım ben de. fernandesin bu çocuklara bir şeyler öğretmesi lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 said: İnönü Stadyumu’nda oynanan son derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etmesi sonrasında tribünlere anons yapıldı: “Koltukları sökmeyin!” Maç öncesi yayınlarını izleyen oldu mu bilmiyorum da Eski Açık'ın altındaki Lig TV stüdyosunda canlı yayında çatı akmaya başladı. Hatta Okay Karacan'dı yanılmıyorsam, bayağı güldü falan eski yer işte ne yaparsın falan dedi :D Komikti bayağı, neyse ki yıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ne güzel yahu türkiye bir tane daha güzel stada kavuşacak. artık bazı şeyleri aşmamız lazım ülke olarak. bence gençlerbirliği ve eskişehir için de stadyum yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 BabacumMostors said: maçı izlemedim ama beşiktaşın kesin hakkı yendi asfafasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BEdPEQ3CQAAiGij.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kavurma said: messi mübarek better than messi... :) Santrasız golle kazanınca daha coşkulu seviniliyor. Normal galibiyet bu kadar sevindirmiyor resmen ahaha İlk yarı fenerin, ikinci yarı beşiktaşın iyi oynaduğı anlardı. Bence artık bu tip hakemleri atıyorlar ki iki takımında içine etsin diye ahaha Notr duruma geliyor her şey. O değilde Fernandes'in çalımından sonra emre'nin zavallıca tekme atma çabaları filan.. yazık lan çocuğa. 2. defa çizgide geçtikten sonra evde oley çekmeye başladık Bekir'i geçişi filan... aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 koyduk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oğuzhan sahada yok, necip sakat, baktığında beşiktaş ortasahasında veli ve toraman gibi iki tane top kullanamayan sadece koşup press yapan iki adamdan kurulu aralarında bir tek fernandes var. Aykut direk olarak fernandes'i kitlemiş olsa, bırak beşiktaş'ın gol atmasını, top oynayamazdı. Fernandes beşiktaşın %70 i orta sahada , aykut un en büyük hatası bu oldu bence, fernandes i maçın başında kitlemiş olsa dibine bir adam dikse, sen fernandes i oynatmayacaksın dese, çok rahat alırdı maçı, ama bunu yapmayınca fernandes babada tam gününde olunca, maçı tek başına kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 fernandesin olduğu bölgede 3 tane fenerli bitiyordu be hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 press başka bir şey , başında gölgesi gibi yapışık ikizi gibi birinin yapışması başka bir şey, ben bundan bahsettim, adam yapıştıracaktı fernandes'e bitmişti bizim takım. Fernandes günündeyse topu ayağına aldımı, 3 kişi press yapsalarda farketmiyor, adam kaptırmıyor topu, işte o yüzden ayağına top alamaması lazımdı. aykut bunu yapmayı akıl etseydi bitmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ez dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 daha gürültülü bir fotoğraf yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 verilmeyen gol olmayan elden yenilen gol falan derken nerde bu fenerliler istedigim tadı yakalayamadım su topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 :D aslında bu gibi durumlar için her takım için bikaç tane bot ayarlamak lazım fiks mesajlar post etsin, galip gelenler hevesini alsın :) Bombaymış şu foto :p http://forum.paticik.com/thumbnails/b4a/428/1f7/b89/cb7/298/e52/574/c6f/cae/77_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 fenerbahce dun gayet iyi oynadi. hakem yuzunden yenildik diyemem ama hakem maci etkiledi. bir hayli kotuydu. ben mactan epey zevk aldim yenilsek de, guzel macti. 0-0 dansa tercih ederim. aykut kocaman'in ziegler-bekir tercihi cok hataliydi, onun disinda bence gayet iyiydi oyun da degisiklikler falan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Şimdi özetleri tekrar izliyorum da Ya kusra bakmayın ama ben bile isyan ettim, Fener'in çatır çatır hakkı yenmiş maçta ehah. Bi pozisyon var, Sow giderken önüne BJK'nın 22 numarası geçip kendi kendine yere düşüyor, fenerli kaleciyle karşı karşıyay tam da topu ortaye çekmişken yalan bir faulle durduruyor hakem oyunu. Orada Fener'in bir golü yenmiş. Fener'in attığı sayılmayan gol var, buz gibi gol, oradan fenerin 2. golü yenmiş. (ilk sayılmayan golden bahsediyorum, kornerle gelen) BJK golünden önceki frikikte, 1 metreden kısa mesafeden kapalı kola çarpıyor top, o frikik hatalı, devam olması gerekirdi, frikik oldu, sonrası malum, gol. Ha, GS'li olarak FB'nin kaybetmesi tabii ki işimize yaradı diyebilirim, ama göz var izan var yani. Daha hafta başında "Hakem hatalarından en çok bjk madur oldu" açıklamasının üzerine hemen ilk maçtan üstüste bunların gelmesi de arkada komplo teorisyenlerinin çarklarını çalıştırmış hemen sosyal medyada :) Bu arada FB ne zaman öne geçse anında geriye yaslanan Anadolu takımı zihniyetine bürünüyor, özetlerden bile belli oluyor resmen. E sonuçta da kötü oluyor. Yoksa baskı kuran fenerin bjk'yı boğması çok daha kolaydı. Aykut faktörü bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aykut faktoru degil o bu arada ya. samet faktoru aslinda, soyle ki; fenerbahcede dun 3 ortasaha oyuncusu da COK kotuydu. hadi hakkini yemeyelim meireles vasatti emre ile baroni kotuydu diyelim. besiktas berabereyken (0-0) geriye yaslaniyordu. fenerbahce de 3 forvete dondugunden beri doldur bosalt oynadigi icin (iyi de oynuyoruz bu oyunu zaten, lafim yok), rahatlikla oyunu rakibe kabul ettirmisti. ne zamanki besiktasi leri cikmayi dusunmeye basladi; fenerbahce ortasahasinin biraz topu tutmasi gerketi, ve bunu yapamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Topal' oynatip Fernandes'e birebir markaj verse rahat kazanirdi FB, Bu arada FB nin cidden hakki yenmis fena sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Besiktas degil bu maci firindan ekmek alamaz. 3 ekmek bir kalıp peynir birde 2.5 litrelik kola kap gel bakkaldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya haftasonu karşıyaka da adana demir sporu yenmiş, onu niye konuşmuosunuz anlamadım. yani 4 üde yeto takımlar neticede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sergen hangi derbide ne yapmıs diyordu fernandes için sanırım bu bişeyleri göstermeye yeter Ayrıca oguzhan tam zamanında girdi macın basında oynasa ezilirdi muhtemelen yorgun takıma karsı dinc girince hemem defansının zayıflıgı belli olmadı hemende cok rahat hucum etti. toromanda dmc de bence cok iyi duruyor mumkunse defansta oynamasın hep orda kalsın fernandes oguzhan toroman gayet iyi duruyor zaten illa biri formsuz sakat bişe oldugu için necipde onlarla takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Suark said: ya haftasonu karşıyaka da adana demir sporu yenmiş, onu niye konuşmuosunuz anlamadım. yani 4 üde yeto takımlar neticede lol adanada bunu söylemeni diliyorum mumkunse stadın yakınlarında flan mac cıkısında bir de adanaspor forması giyersen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Rewendor said: Şimdi özetleri tekrar izliyorum da Ya kusra bakmayın ama ben bile isyan ettim, Fener'in çatır çatır hakkı yenmiş maçta ehah. Bi pozisyon var, Sow giderken önüne BJK'nın 22 numarası geçip kendi kendine yere düşüyor, fenerli kaleciyle karşı karşıyay tam da topu ortaye çekmişken yalan bir faulle durduruyor hakem oyunu. Orada Fener'in bir golü yenmiş. Fener'in attığı sayılmayan gol var, buz gibi gol, oradan fenerin 2. golü yenmiş. (ilk sayılmayan golden bahsediyorum, kornerle gelen) BJK golünden önceki frikikte, 1 metreden kısa mesafeden kapalı kola çarpıyor top, o frikik hatalı, devam olması gerekirdi, frikik oldu, sonrası malum, gol. O sow'un pozisyonunda ayağı takılmıştı galiba sowun tam ne oldu hatırlamıyorum ama fauldü sanki. Ofsayt verilen gol zaten buz gibi goldü, orda hakkı yendi hakkaten fb'nin. frikikten attığımız golde de el verilmeyebilirdi ama ona benzer bi çok pozisyonda hata yaptı hakem. o frikik çok yakından atılsa belki etki etti diycem de, epey uzaktan kullanıldı yani. maçın hakkı beraberlikti heralde ama o fenerin ilk golü sayılsa daha pis kapanıp gol yemeyebilirdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Berabere kalsak çok üzülürdüm. Yenilmemize ise hiç üzülmedim. Çünkü her kaybedilen maç , Aykut'un gidişini hazırlıyor. Bu adam olduğu sürece ne futbol izleriz , ne de bir başarı görürüz. Sırf 2-3 tane futbol yorumcusu bu takım 442 oynar dedi diye , onlara inat , sanki onların dediğini yaptım gibi olmasın diye 442 oynatmıyor şu takımı. Öylede bir kompleksi adam işte Aykut. Neymiş , 3 kulvarda da devam ediyormuşuz. Hadi canım sende.. Hangi büyük takımı yendin o 3 kulvarda. Aykut varken kaç tane derbi kazandık?? UEFA'da gelsede şöyle sağlam bir takım , ağzımızı yüzümüzü kırıp dağıtsa bizi. Dünkü maçta , Bir tane ileride topa basan bir orta saha oyuncusu olsaydı , Beşiktaş kendi sahasından çıkamazdı. Ama bunu anlayamacak kadar KOCAMAN kafalı AYKUT. Topuz'u son 2 dk oyuna sokacak , 2-2 ye razı olacak kadarda Küçük takım hocasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar