reampage Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Evet maç güzel oldu fenerin golü verilmedi, geçmiş olsun. Ama şu aykutun bariz golden sonra düşen tempo olayı hastalığı olmuş. Beşiktaş aslında kısmen çok kaliteli top örnekleri gösterdi ama bütününde çok zayıf defans vs. Zevkli maç oldu en azından 90 dakka heycan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Lan böyle kavgasız gürültüsüz herkesin birbirini tebrik ettiği derbi topiğimi olur? Girişsenize olum.Mısır patlattım sırf bu topik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://s7.directupload.net/images/130303/i6my8bk9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 abi bu sene beşiktaşın maclarinin %95i zaten zevkli oluyor cünkü cok pozisyon buluyoruz ve veriyoruz, @liebe abi ne olursa olsun hani gözden kacıcak bir pozisyon degil,şu olsa su olurdu diye konusmayi da sevmiyorum ama dedign gibi bizi uyandıran sizin attıgınz gol oldu,ondan sonra takım pas yaptı yüklendi kornerler buldu falan, belki daha erken uyanirdik şoktan. yinede kacirmasa iyi olurdu insanlara konuscak malzeme oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Buarada maçı izlemedimde Kuyt un kendi kalesine attığı gol nası oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 O belli değil Kuyt mu attı Veli'den mi sekti. Önce Veli'ye yazdılar sonra medyanın eline koz düşsün, Kuyt'un fişini çeksinler diye kesin Kuyt'a yazdılar. Veli vurmuş gibi gözüküyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kafayla, ters yöne dogru müdahale yaptı. ben fenerbahçe'li arkadaşlarımı tebrik ediyorum, takımınız inanılmaz oynadı, başınızdaki vasıfsız adam olmasa kazanabilirdiniz de. golünüzün yenmiş olmasına da yürekten üzüldüm, öte yandan beşiktaş'ıma duydugum aşk şu anda gözlerimi kör etmiş durumda. telrar tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Fener'e maç günü operasyon yapacakmış bazıları. Telegol'de Erman birşeyler geveledi ama tam anlayamadım. 1 değil 2 sene ceza gelecek UEFA'dan fenere dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 DeathLord said: Bu arada handikap oynayacagim maca aklimi celip 4-6 oynatan sevgili dostum apple a tesekkrü borc bilirim :) ahahaha abi ben bunu görmemiştim ahah kesin istiyorum dürüm :p yüzsüzlüğün böylesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Yok hakettin, denkgelirse ismarlarim sana bi dürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 şaka maka tek mac mi oynadin, kazancın iyidir insh :D valla o yorumu cok içten yaptım takımın kafadan 2 gol yicegni bildgm için :D atıcagmıza da güveniyordum, son derbiye yakışan mac oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 DarKRideR said: O belli değil Kuyt mu attı Veli'den mi sekti. Önce Veli'ye yazdılar sonra medyanın eline koz düşsün, Kuyt'un fişini çeksinler diye kesin Kuyt'a yazdılar. Veli vurmuş gibi gözüküyor ama İyi komplo teorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 applev0dka said: şaka maka tek mac mi oynadin, kazancın iyidir insh :D valla o yorumu cok içten yaptım takımın kafadan 2 gol yicegni bildgm için :D atıcagmıza da güveniyordum, son derbiye yakışan mac oldu ya Tek mac girdim ama iyiydi yani , darkin deyimiyle kasayi vurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 iyi hadi sevindim gz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yine çok zevkli bir beşiktaş fenerbahçe maçı izledik, daha öncede söylediğim gibi beşiktaş fener maçları son senelerde müthiş zevkli geçiyor, tribünde gördüklerime göre yorumlarsam, fener golu atana kadar beşiktaş sahada yoktu, sadece ileri topu şişiriyorduk, fener futbol oynuyordu, sonra fener golü attı ondan sonra ne olduysan durdular! onlar durunca beşiktaş cesaretlendi ve 1-1 bitti ilk yarı. fener golü attıktan sonra ilk yarım saatte oynadığı gibi oynamaya devam etseydi fark olurdu maç daha ilk yarıda. neden durdular anlamadım. ikinci yarı dengeli gitti bence iki takımda kazanabilirdi, bugün bizim şansımız ve fernandes vardı kazandık, özellikle son saniye golü hele ki böyle bir maçta acaip oldu gerçekten! golü attık ne olduğunu hatırlamıyorum, bir baktım bir adamın sırtına çıkmışım adam sağa sola koşuyor ben sırtımdayım falan böyle saçma sapan durumlar! bir kamera seyircileri çekmiş olsa çok enterasan görüntüler yakalayabilirdi. Derbi maç kazanmayı özellikle inönüde kazanmayı çok özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 tinu said: neden durdular anlamadım. KOCAMAN STYLE. madem one gectik haydi anadolu futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Helal olsun Kartalıma, son anda da olsa yendik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yalnız 3-2 olduktan sonra maç bitmeseydi, santradan sonra 3-3 olabilirdi maç. Valla ben ve benim yanımdakiler fener iki defa üst üste korner atarken kesin yiyecez şimdi dedik, top döndü gol attık! gerçekten çok enterasan bir duyguydu. yani feneri 4-5 farkla yenmiş olsak bu kadar sevinmezdik heralde, son saniye de galip gelmek hep son saniyede puan kaybetmeye alışmış bir taraftar için çok bambaşkaydı. fenerin durması bence biraz takımın piskolojisi diye düşünüyorum, yani fener öne geçtikten sonra aykuk geri çekilin mi dedi yandan? fenerli futbolcular gol atana kadar ne kadar üstün oynadıklarının bence farkında değillerdi, beşiktaş sahada 3 pas yapamıyordu, bunun farkında olsalar 1 nci golden sonra durmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 biz macı skypeta consla beraber izliyoduk fener attı "inc kocaman style anadolu futbolu" dedik fener geriye yaslandı bjk basmaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Niang da 1gol 1 asist. Adam ba$ladi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 niang henüz güçsüz bunu canlı izlerkende fark ediyorsun, ama adam çok iyi gerçekten, o attığı pas inanılmaz, şimdi izledimde zamanlaması, hızı , yönü falan müthiş, yani bunlardan birini yanlış hesaplasa gol olmazdı. adam tam zamanında tam yerine tam doğru hızda atmış pası. almeida ile nasıl bir ikili olurlar, daha doğrusu olurlar mı merak ediyorum. birde olcay 8 gol 3 asisst le oynuyor, adam bazen o kadar acemice o saçma sapan şeyler yapıyorki böyle futbolcu olmaz diyorsun ama sonra çıkıp 90+3 de 92 metre koşup gol atıyor vay lan diyip kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 14.90 saniyede 92 metre koştu ve bunu 90dk sahada kalınca yaptı, usain bolt yapamaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 messi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 oğuzhan'ın girmeside büyük fark yarattı , o girince orta sahada top yapmaya başladık, veli'yi canlı izleyince bir kez daha bu cocuğun futbol zekasının yetmediğini anladım, bir pozisyon var, tam önümde oldu, top veli de, veli kafasına koymuş sol tarafta gökhan a verecek topu gökhan doğru topla yaklaşıyor ama gökhan ın önünde iki fenerli var, ama veli o an topu tutup arkasına dönmeyi yada başka bir şey yapmayı düşünmüyor şartlamış kafayı gökhan a pas atacak ve attı top taca çıktı. canlı canlı görünce bunu yok dedim gerçekten bu heriften futbolcu olmaz. ulan baktın adam dolu tut topu bir kafanı kaldır etrafına bak geri dön falan ama yok işte yetenek sınırlı, sadece koşsun arada ayda yılda bir pas atacağı tutuyor işte, ama böyle orta saha yok, böyle orta saha oyuncusu olmaz. oğuzhan ın mutlaka ama mutlaka oynaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar