Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Lan özüne dön işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 said: Multiplayer Online Game - which can also be played solo player / offline said: Unlike most RPGs, players will not be limited to the class they select at the beginning of the game. We will be discussing this feature in more detail during an upcoming Developer Blog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya beyler bizde yapsak ya bi kickstarter beceremedik deriz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu ne lan çakma mount and blade gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 10k ödülü Richard'ın köşkünü gezmek. "Ahahaha dingil, 10k verecek kadar zenginsin bu oyuna ama bir ben değilsin. Bu da 5.banyo..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 herif ne güzel anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 adam geçmişte yarattığı marka değeriyle son bir vurgun yapacak emeklilikten önce, ben bunu anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 adam şatoda yaşıyor, uzaya bile çıktı parayı daha ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kickstarter başlatması bile ayıp ya, yap lan oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Myshkin said: adam şatoda yaşıyor, uzaya bile çıktı parayı daha ne yapacak şu düşünce bir yetişkine sahipse beni çok üzer... hangi evrende yaşıyorsunuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Adam uzaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 işe başlangıç hikayesi çok iyi yalnız adamın. :) oyuna bakmak lazım da en azından ios olmaması sevindirici. ahah thief hikayesi çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 thief muhabbeti güzeldi anlattığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Senin allah belanı versin ya. Yapıcan oyuna kakazlıyım single player ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 thief muhabbeti güzeldi hakkaten aha oyundan görüntüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 instanced based mi abi oyun bu ne anlamadım ben, 2 şehire arasında 3 sn de yürüdü? ve her girdiğinde map generate ediliyor? consistant değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 fikirler fena değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 abi ne olursunuz yapmayın... bundan 10 yıl önce UO'da open world'de kimsenin olmadığı dağlara istediğin evi taş üzerine taş koyarak kendi mimarınle, fantezinle inşa ediyordun. şimdi open world bile yok, dünya yok lan, instance'lar var, o instancelar'da sınırlı sayıda slotlar var, o sınırlı sayıda slotlara, önceden belirlenmiş herkes için aynı olan evler/dükkanlan var. 10 yılda buraya mı geldik, bu mu progress? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ÇOK kötü ya çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 classless olması ve housing olması dısında meh olmus gibi duruyo bi 5dk dusundum 25 dolar veriyim mi diye. Sonra dedim cıksın olmadı 15 dolar fazla veririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Oyun mmo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 biri cıkıp mortal online ın bugsız daha buyuk haritalı ve biraz daha az hardcore olan sekllini yapsın da oynayalım adam gibi. "SUREKLI KOSACAKSIN" olmayan versiyonundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 zaaaaa bende oyun mmo diye izliyorum ya... çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar