Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bi de utanmadan release 28394273 maili yolluyolar, eklenen şeyler: "evinizin kapısına artık çorap asabilirsiniz xD" tarzı çer çöp dekorasyon aptal saptal nolduğu belli olmayan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 eh... yani biraz belliydi o kickstarter'dan böyle olacağı. en en kötüsü instancing ve o travel system. o sıçışı düzeltmenin bir yolu yok. bence ultima severler bu kadar soruna rağmen bir gün mutlaka oynarlar. ben kesin oynarım. tabii uzak gelecek için konuşuyorum. almaya değer hale gelmesi daha epey sürecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben soft release'den beri oynuyorum. Yoklukta gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Shred of hopes : Forsaken pledges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 mmo diilmi bu neden kötü bide 3d uo olmamışmı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 BeIlow said: Bi bandit kampi buldum arrowum az diye sehre gittim geldim bandit kampi alevler icindeydi elfler saldirmis. Yerde buldugum cesetleri lootlayip kalanlari temizliyerek para kastim. Cesetlerden cikan hikayeleri okuyarak elfleri tanidim filan. Sonra sehirden biraz uzaklasayim dedim daga ciktim kurt surusune rastladim, allahtan beni fark etmemislerdi. Sansima yakinimda iki tane geyik vardi bunlari korkutarak surunun ustune dogru kovaladim kurt surusu geyiklere saldirdi bende yandan gecerek yoluma devam ettim... hahahha futile hype yaratma cabasi adeta yazik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ilk sayfalardaki heyecana baktım da bir kat daha üzüldüm. ben de backledim ksden bi 5-6 dakika oynamışımdır heralde. gerçi oynayalı 1-2 sene oldu. hiç mi toparlamadı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 mono said: Nostalji, vicdan derken $8,259,790 carpmis bile, cidden uzaya bir tur daha cikabilir..Cok fena cok :) Hani suc Unity Engine'da degil, yapan yapiyor gayet. http://www.youtube.com/watch?v=AZIcZUUTv6M €48,700EUR fund etmis, 1 kisilik firma. ne güzelmiş ya fareli oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 senko said: Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=jwheAW15Hmo şimdi oyun yapmaya başlasam 3 aya şundan daha kaliteli şey çıkartırım. hani oyun zordu, hiç girmezdin o toplara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Wishmaster said: mono said: Nostalji, vicdan derken $8,259,790 carpmis bile, cidden uzaya bir tur daha cikabilir..Cok fena cok :) Hani suc Unity Engine'da degil, yapan yapiyor gayet. http://www.youtube.com/watch?v=AZIcZUUTv6M €48,700EUR fund etmis, 1 kisilik firma. ne güzelmiş ya fareli oyun :) Meraktan baktim, Steam early accese girmis 1 ay once sessiz sedasiz. link geympley https://www.youtube.com/watch?v=j4cYhLm6TN4 SoTA cidden ogrenci projesi gibi, emulator isterse sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 o paraya on tane oyun yapabilen şirketler de var tabii ama amerika diyelim, büyük şirket diyelim, minimum iki oyunluk para toplamış riçırd ve ortada 0.3 oyun var. bu durumda yat mı aldı kat mı aldı denmemesi için en azından ne yaptı bir bilgilendirmesi lazım. var mı öyle bir postu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 adama emeklilik fonu yaratmış oldu işte lord biritiş diye cüzdan fırlatanlar keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 geri zekalı bu herif ya http://massivelyop.com/2016/01/12/richard-garriott-cuts-off-some-of-his-rat-tail-to-raise-money-for-shroud-of-the-avatar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 adam işi biliyor, LORDUM BİRİTİŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 lord jet fadıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 30k dolar verirseniz altindan kale sahibi oluyorsunuz, https://www.seedinvest.com/portalarium/series.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 emeklilerin kiyi illerinde emlak alip gocmesi gibi eksiden ultima/UO oynayanlarin sirf aidiyetten emekliliklerini bu oyuna gomecegini saniyorlar galiba. bu kadar olmayacagi pazarlama hayalperestligi gecmis, dolandiriciliga donmus. said: transforming massively multiplayer online role playing games said: Players will likely be charged $45 for each new episode. We will start developing Episode 2 after we have launched Episode 1 and expect to launch additional episodes every 18 months or so. elimdeki oyun hakiki, calisan, iyi mmorpg olsa bu kadar sansimi zorlamam. altta riskler kismindaki neredeyse her paragraf bu firma icin kacinilmaz. diyordum ki 3-4 senede bile olsa toparlarlarsa 7/10 singleplayer ultima oyunu diye oynarim. planlara gel abi... kuskucu olarak bile bakis acim pozitif kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Şimdi gördüm steam de oyunu, 150 tl de fiyatı var, hala oynayan varmı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 lordum ne güzel gömdü ya. gerçi alan adam kendini "yıllarca beleş uo oynadım, iade-i itibar yaptım" diye avutabilir de OSI'de parayla oynayan napsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 noldu buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Bok ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 daha episode 2-3-4 falan gelecek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 f2p'e cevirsinler oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 uo'yu britişin yapmadığını hep beraber anladık sanırım sonunda? raph koster ve uo'yu ilk ortaya çıkaran osi'deki stajyer yazılımcı kadrosunun crediti baya çalınmış bu egoist dolandırıcı tarafından, bu gayet bariz. şu oyunun adını okumak bile dünyanın en kısa fıkrası etkisi yapıyor. geçen mailleri karıştırdım allah allah dedim neden mail yok bunlardan, meğer spam'e düşüyormuş. yüz tane mail, release bilmemkaç, dekoratif mum ekledik xd tarzı updateler. bu oyunu savunanın, düzenli takip edenin akıl sağlığı yerinde olamaz. şu herifin topladığı paranın 1000'de 1'ini toplasam işi gücü bırakır, en azından eğlenceli 8-bit indie shit bir şey çıkarırım. bu aptal milyonlarca doları cebe atıp unityden kağnı hızında çalışmayan generic aptal saptal bir şey yaptı. dolandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 abi facebookta gördükçe şaşırıyorum. hala ısrarla oyunu geliştiriyorlar sürekli girip bakmadım ama hakikaten ısrarla oynayan bi tayfa var heralde? 2 kere fln girdim 5 dakika sonra fln bayıp çıktım. hayatımın en büyük faili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar