Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temmuz Ironmaiden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efendi gibi en arkadan alıcam. Ayaklarımı uzatıp izlicem. Yüz bin milyon tl olmassa kapalı tribundende aşlabilirim. Hayatta ayakta almam. Fakirlikten zaten roger waters ayaktan aldım.
Mesaj tarihi:
Bu biletix ne kadar mal bir kurumdur.

Iron Maiden official sitesinde yerel saatler 25 Mart saat 11:00 de biletler satışa çıkacak dedi. Şu saat oldu yeni çıktı biletler satışa. Onda da kategori belirtmişler ama mallar sahne düzeni vs hangi kategori nerede belirtmemişler daha.

Kategori 1 - 320.00 TL - Sahne Önü Ayakta
Kategori 2 - 270.00 TL - Tribün
Kategori 3 - 220.00 TL - Tribün
Kategori 4 - 170.00 TL - Tribün
Kategori 5 - 140.00 TL - Vodafone Saha İçi Ayakta
Kategori 6 - 110.00 TL - Tribün

Bundan başka bir şey yok elde veri olarak. Şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Sahne sanırım Yeni açık tarafında olacak. En azından tribün fiyatlarından anladığım kadarı ile.

Hadi oldu da sahne önü aldık diyelim şimdi. Herifler yarın bir gün Diamond Ring kıl yün diye sahne önünün önüne ekstra kategori eklerse sokarım yani.

Biraz beklemek lazım bilet için. Nasıl olsa tükenmez diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Kategori 6 - 110.00 TL - Tribün

Bundan başka bir şey yok elde veri olarak. Şaka gibi.

Fucking yes. Alırım 110 TL ye açıktan. Az uzak olur ama ayaklarımı uzatır çekirdek çitlerim Mis.
Mesaj tarihi:
6 tane sahne önü aldım, 3 ay sonra tanesini 1k tan satarım :D deermişim.

Hoş şuanda 10 arlı alsak biletleri 2 katına satabiliriz belki. Hoş o fiyata bilet bitermi tartışılır. Maiden stadyum doldurabilir mi, meehh. Açık havayı dolduramadıydı :D
Mesaj tarihi:
Sahne önü için adamlar planlanan sayıyı satsa bile barikatı 10 metre geri çeker yine sahne önü satmaya kasarlar. Yani ben sahne önü biletlerinin kolay kolay tükeneceğini zannetmiyorum ne yazık ki. Ha umarım yanılırım.

Sahne önünden alacağız biz de arkadaşlarla 10 kişi kadar.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...