BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Büyük ihtimalle ve İnönü'deki son konser olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Başlığı görünce merak ettim ekşisözlükten baktım, 4 sayfa yaı yazmışlar ama çoğu lagaluga. Nereden duyuyor ki bu insanlar bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ben başka bir kaynaktan öğrenmiştim. Bana söyleme dedi başta kimseye, şimdi kendi söylüyor. Çaba harcanıyormuş şu an baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 İkinci defa izlemeye değermi ki ? gerçi sonisphere de tad alamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 geçen seferkine düğün hazırlığından zaman, para, mecal, vs yoktu bu sefer giderim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Abi her yıl gelseler her yıl gidilir yapmayın yahu Maiden bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 geçen sefer hayatımın en züğürt dönemine denk gelmişti. nefret ettiğim grupların hepsi bir aradaydı o festivalde umarım bu sefer festival kapsamında olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 monoscope said: İkinci defa izlemeye değermi ki ? gerçi sonisphere de tad alamamıştım. rezildi küçük çiftlik park'daki. hiç tat almamıştım ben. stadyum'dan aşağı konser vermeyen adamlar nasıl oldu da öyle bir yere ok dedi o da ilginç. ne yalvardılarsa. inönü'yü ayarlayabilirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yandaydık sahne önüne geçtiydik. Oralara boşaldıydım ya güzel konserdi :D en çok vip diye 21312 tl verdikleri karşıdaki salaklara gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben de son günlerde kurulan platformdan izledim. çok rahattı. görüş de iyiydi. normalde sahne önüne geçiş de yasaktı güya ama geçiliyordu yani. vip'nin tam simetriğinde izledik. sahne önünden de ucuza. keyif almıştım gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aha yanı şeyleri yapmışız lam :D dasdasda çok keko yerdi orası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 merak etmeyin vip'ten izleyenlerde size salaklar diye bakıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 samaella said: yandaydık sahne önüne geçtiydik. Oralara boşaldıydım ya güzel konserdi :D en çok vip diye 21312 tl verdikleri karşıdaki salaklara gülmüştüm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.ironmaiden.com/iron-maiden-to-play-istanbul-turkey-on-maiden-england-tour.html gogogogogogoog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 monoscope said: İkinci defa izlemeye değermi ki ? gerçi sonisphere de tad alamamıştım. 1000 defa izlemeyede değer. Hemen kapmak lazım bileti kesinleşirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ALLLAAAAAHHHHHHH Valla "Take My Money" modundayım şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şu saçma sapan lunaparkta çıktıkları için gitmemiştim ve sinir olmuştum. şimdi şartlar tamam. vakit konsere gidip hacı olma vaktidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bir de biliyorsunuz alkolsüz oluyor etkinlikler stadyumlarda. Ancak İnönü'nün yıkımına başlanmış olursa prosedür değişebilir deniyor. Yani alkol tüketilebilen bir organizasyon olabilir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 setlist şu: moonchild can i play with madness the prisoner 2 minutes to midnight afraid to shoot strangers the trooper the number of the beast phantom of the opera run to the hills wasted years seventh son of a seventh son the clairvoyant fear of the dark iron maiden aces high the evil that men do running free allahına kurban. son albümden abanıp araya 2-3 klasik atarlar diye korkmuştum. ayrıca ön grup anthrax oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Cidden şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/tr etkinlkik sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Setliste baktıkça içim bi fena oluyor. Lan Phantom of the Opera var, Seventh Son var aman yarabbim sana geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hallowed be thy name de olaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 3 gün kaldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bakalım sahne önüne nekadar sokacaklar :D bu arada sonishphere de kapalı Alt C tarafından canavar gibi izlediydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar