sadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Farklı bi tarif. somon üzerinde denenmiş ve parmaklarla beraber yenilmiştir. Zeytinyağını bir kat atıyosun tepsiye, üstüne dilimlenmiş patatesleri diziyosun. Üstüne soğan, diş sarımsak, biber vs ne geliyosa aklına koy bol bol. Üstüne balıklar(önceden tuzlanmış), her parça balığın üstüne de en genişinden domates dilimleri ve defne yaprağı koy ve tekrar zeytinyağı gezdir. En son biraz da su koy ve kısmen düşük ayarda uzun uzun pişmeye bırak. Yanına da mantarların içini oyup kaşar koyup atıyolar ya fırına, ondan yaparsın mis gibi. Veya ince dilim patatesleri fırında kızartabilirsin, cips gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: Holy said: sarımsak soğan olmasın gibi saçma ve anlamsız kalıpların varsa at fırına 20 dakka sonra al hakikaten. ya da ne seviyosan ondan koy işte tepsiye, biraz da su koy bitti gitti. bir daha düsün sence sacma mi?Sarımsağı soğanı kararında koyarsan ve pişirirsen kokusunu çekmezsin merak etme. Bir diş sarımsak, biraz soğan her yemeğin pezevengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Klasik bütün buğlamalar yazılmış zaten de çok farklı birşey arıyorsan ,normal buğlama gibi pişir soğan,sarımsak olsun yada en kötü soğanlı,sarımsaklı baharatlar var balık için onlardan al,pişmeye yakın balığın üstüne mayonez dök ,çok fazla değil ,onunda üstünü kaşarla kapla,kaşar erisin çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Balığı sütte pişirdin mi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Somon ve çuprayı bol domates doğrayıp, sonra biraz da yeşil biber doğrayıp domatesin suyuyla pişiriyorum ben çok güzel oluyor. Tabi biraz yağ ve tuz eklenecek(ben bunu kapaklı bir tencerede yapıyorum, fırında da olur sanırım). Alabalığı ise mısır ununa bulayıp, tavada tereyağı ile kızartırsan çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 farklı bişey arıyosan tuz ile de pişirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 somonu bulaşık makinasına atıp 15 dakikada enfes bir somon da elde edebilirsin. iyice streçlemek gerekiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 balığa patates domates denmiş midesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Fırında balık yavan olduğundan öyle sebzelerle destekleniyor. Mangal olanağınız yoksa illa fırın diyorsanız yağlı balıkları tercih etmek gerek. Somon tarzı Levrek, Lüfer, Çipura falan yapılacaksa yağlı fırın kağıtları var onun üzerinde pişirin Ama evde en iyisi tavada balıktır, koku yapar biraz ama tadına varılır. Al yarım kilo tekir veya barbun unla, önceden biraz kızmış yağda 10 dakika pişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Holy said: somonu bulaşık makinasına atıp 15 dakikada enfes bir somon da elde edebilirsin. iyice streçlemek gerekiyor yalnız. abi şu troll mü ciddi mi, sahiden arada kaldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Gayet ciddi, pişirme poşetlerine koyup çamaşır makinasında da yapabiliyorsunuz. 90 derecede, kısa programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Aynen. Buharda pişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Deterjan haznesine biraz sirke+tuz koyarsan daha iyi olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sirke tuz muz troll de, bulasik makinesi olayi gercekten ise yariyor. Hatta cok da lezzetli oluyor. Somon disinda mezgitle denedim kotu oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kaynar suya atsan olmuyor mu illa bulaşık makinası mı bir de futbol bölümünde trol dönüyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ota boka troll demeyin http://www.gurmerehberi.com/haberler/bulasik-makinasinda-somon-bugulama/ bu kadın benim teyzem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 en iyi balık fırında balıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 çiğ balık yerim daha iyi bulaşık makinasında kurutma sekansı 50 dk filansa elektrik santrali kuralım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bob amca abartmış. 15 dakikada pişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cig balik + sampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BulletRide said: Fırında balık yavan olduğundan öyle sebzelerle destekleniyor. Mangal olanağınız yoksa illa fırın diyorsanız yağlı balıkları tercih etmek gerek. Somon tarzı Levrek, Lüfer, Çipura falan yapılacaksa yağlı fırın kağıtları var onun üzerinde pişirin Ama evde en iyisi tavada balıktır, koku yapar biraz ama tadına varılır. Al yarım kilo tekir veya barbun unla, önceden biraz kızmış yağda 10 dakika pişir Cevap gelmiş. Fırında balık yapıcaksan mutlaka bir destek vermen lazım balığa yoksa aradığın lezzeti bulamazsın. En başta çiftlikten alabalık alıcaksan saman gibi olur onlar büyüklerinden iste bari, bir de içine tereyağ parçacıkları koyarsan biraz bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 fırında baligin yanına sogan + tum sarimsak + paşa biberi + defne yapragi koymak lazim coh iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bi kaç saat önce şunu yaptım evde. fırında balık falan hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Tavada pişirmeyi bi kenara atmayın derim. Çerez gibi, cips gibi doyuyorsun hala yiyorsun o derece. Hatta arada çerez gibi gece 10-12 gibi gidip yiyorsun. Tabi ben usandım balıkların tümünden biraz özlemem lazım o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben yıkayıp fırına atıyorum çupra levrek yeniyor yani sıcakken önemli olan besin ihtiyacını karşılamak ne öyle domates sarımsak soğan uğraşcam limon tuz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar