guernica Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kurayı da çekiyorum burdan. alıntılarım eylülde sdfdsf porto cska moskova gs kopenhag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Braga ikiden girdi la bu sene, Cluj dörtten geldiydi bize sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tamam tamam öyleymiş. ön elemelerde elenenler olmuş 3. torbanın son takımı olarak girmişiz bu sene de. gelecek sene ama torba atlama şansımız yokmuş. üsttekilerin nerdeyse tamamı direk katıldığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 3 torba olmak daha iyi şu durumda direk patlayacak takımlar hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 almanyadan 3 takım üstümüzde: bayern, dortmund ve şalke. ama şalke'nin geçilme ihtimali var, o zaman 2 kalır üstümüzde fransa 3 takım üstümüzde: lyon, marsilya, psg üstümüzde. Nice veya st-etienne geçebilir lyon'u o zaman burada da 2 takım kalır. ispanya 3 takım üstümüzde: Barça, real, atletico. Eğer valencia, sociedad'ı geçerse 4 takım üstümüzde olur ingiltere, her şekilde 4 takım üstümüzde olacak. italya 2 takım üstümüzde, ola ki fiorentina Milan'ı geçerse 1 takım kalır üstümüzde portekiz 2 takım üstümüzde, braga paços'u geçerse 3 takım olur üstümüzde ukrayna her şekilde 2 takım üstümüzde rusya 2 takım üstümüzde, ola ki anzhi zenit'i geçerse 1 takım kalır üstümüzde hollanda her şekilde 2 takım üstümüzde isviçre 1 takım var üstümüzde, olur da basel saint gallen'e geçilirse 0 takım olur isviçre hariç her yerde 1 takım ön eleme oynuyor, isviçrede 2 takım da oynuyor. toplamda üstümüzde 24 takım var. bu rakam en iyi ihtimalle 20 olabiliyor. sonra bu 20'nin 5'i ön elemede patlasa 2. torbadan gireriz. hasudfhuah. kısacası imkansız gibi bir şey. Aynı zamanda 4'e düşmemiz de imkansız gibi bir şey. 2014-15'te 2. torba için, yine çeyrek final yapmamız lazım. evet işim yoktu baktım bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oha saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Torba bayaa önemli, iyi kura çekmezsen gruptan çıkmak bir hayli zor çünkü. Çıkması çeyrek finalden zor gruplar gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dormuntu cok istiyordunuz bu sene 4. torbadan gelir artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 dortmund ya 2'nin sonlarında yer alır ya da 3'ün ilk takımı falan olur... muhtemelen 2 olur diye düşünüyorum ama bakmak lazım benim gs'ye baktığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şansa kadere kupayı alırlarsa ilk torbaya zıplıyorlar yamulmuyorsam. onun dışında da 31. sıradalar şu anda. yukarda dendiği gibi ya 2nin sonundan ya da 3ün başından girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Can ne işsiz adamsın kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sabo cs zamanlarini andiran post atmis olm. Sdf Harbi la cok istiyodunuz dortmundu, gelsin simdi. Barca dortmund gs twente :P Twente yasiyo mu lan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sabonis said: almanyadan 3 takım üstümüzde: bayern, dortmund ve şalke. ama şalke'nin geçilme ihtimali var, o zaman 2 kalır üstümüzde fransa 3 takım üstümüzde: lyon, marsilya, psg üstümüzde. Nice veya st-etienne geçebilir lyon'u o zaman burada da 2 takım kalır. ispanya 3 takım üstümüzde: Barça, real, atletico. Eğer valencia, sociedad'ı geçerse 4 takım üstümüzde olur ingiltere, her şekilde 4 takım üstümüzde olacak. italya 2 takım üstümüzde, ola ki fiorentina Milan'ı geçerse 1 takım kalır üstümüzde portekiz 2 takım üstümüzde, braga paços'u geçerse 3 takım olur üstümüzde ukrayna her şekilde 2 takım üstümüzde rusya 2 takım üstümüzde, ola ki anzhi zenit'i geçerse 1 takım kalır üstümüzde hollanda her şekilde 2 takım üstümüzde isviçre 1 takım var üstümüzde, olur da basel saint gallen'e geçilirse 0 takım olur isviçre hariç her yerde 1 takım ön eleme oynuyor, isviçrede 2 takım da oynuyor. toplamda üstümüzde 24 takım var. bu rakam en iyi ihtimalle 20 olabiliyor. sonra bu 20'nin 5'i ön elemede patlasa 2. torbadan gireriz. hasudfhuah. kısacası imkansız gibi bir şey. Aynı zamanda 4'e düşmemiz de imkansız gibi bir şey. 2014-15'te 2. torba için, yine çeyrek final yapmamız lazım. evet işim yoktu baktım bu olaya. ._. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bjk macina bilet bulabilir miyim diye sormaya gelmistim, karsiliginda bi transfer dedikodusu cakip gideyim. Mendes Nani'yi teklif etmis GS'ye Ahmet Bulut araciligi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben de messiyi tavsiye ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 said: Adebayor istiyor! Cimbom istemiyor! http://www.gsgazete.com/futbol/adebayor-istiyor-cimbom-istemiyor-h488.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 GS Terry nin istediği haftalık 150.000 pound ücreti kabul etmiş. 8M bonsevis üzerinden Chelsea ile anlaşılmış. Eğer Mourinho gelince Terry için ısrar etmez ise yüzde 99 GS ye imza atacakmış. D-Smart spor programında ki Hürriyet yazarı adam kesin diyor. Lincoln mu ne menajeri varmış onla konuşmuş. Terry olmaz ise K.Toure plase imiş. Abi Terry güzel hoşta böyle bir transfere bu kadar para verilir mi. Yıllık 8m yapıyor. Gelirse sürpriz olmaz. Artık GS böyle adamları getirebilir Ünal Aysal varken ama 8m ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 8m ne lan ahaha yalan haberdir o.eğer doğruysada gs direk şampiyonlar ligine gözünü dikmiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sezon sonu sözleşmesi karşılıklı feshedilecek çok büyük ihtimal, ne bonservisi la sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yıllık 8m pound diyorsun. bi de buna ciddi ciddi inanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 melo gidici heralde.sene başında bonservisiyle alınmadığı için kırgınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sabonis said: Adamın çocukluğu babasının gölgesinde geçmiş ve bi ezikik olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 30 yas ustu adam gelmesin daha allaskina, ben savasan takim gormek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 fenn said: Adamın çocukluğu babasının gölgesinde geçmiş ve bi ezikik olmuş sanki. oha hasudfhudashufhudash nerden neyi nasıl çıkardın helal olsun. senarist miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar