Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 :( http://i47.tinypic.com/2rniss1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ronaldo daha balık etliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 CthuLhu said: Aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu arada alakasız bir konuyla giriyorum. burada taffarel'in topu oyuna sokma, oyun kurma özellikleri haricinde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu falan düşünen var mı? böyle en iyi olduğu dönemde top 10 kaleci arasında falan var mıdır mesela sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 musleradan hallicyedi tafferel peanltı kurtarıyor diye aldık kurtardı da yani epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yalnız onur kıvrak ı alırsak çok super eğitir gereksiz yere yatmadan kurtarış yapmasını öğretse bir de topu oyuna sokmayı imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 taffarel net o donem finale cıktıgımız donemden bahsediyorum dunyanın en iyi 10 kalecisi arasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 forgiverin topu küçükken musleranın kalesine kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 peak yaptığı dönemde top 10 kaleci arasında rahat vardır. şuan muslera onun seviyesine erişemedi daha bence ama böyle ilerlerse 1-2 yıla erişebilir. http://www.youtube.com/watch?v=_GvRIGAYcDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu çok fena bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 o zaman ben de fikrimi belirteyim, taffarel top 10'u geçtim, 20'de ise şanslı saymalı kendisini bence. tabii ki muhteşem kurtarışları vardı ama yenmeyecek gol de çok yiyordu, hani öyle arada sırada değil baya leş şeyler yiyordu, çok hatırlıyorum yani kıytırık heyecanlanmadım pozisyonlarda gol yediğimizi. muslera mesela çok net daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tafarel+muslera+rüştü bunlar iyi kaleciler hadi dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi kaleci dediğin kritik maçta öyle bi kurtarış yapıcakki karşı takımın ''o nası lan?!?'' diye moralini bozsun vs. üstteki örnekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mondragon ile feneri 5-1 yendiğimiz maç var. Musleranın anadolu takımlarına karşı yaptıkları var. Hatta muslera gs defansına girişşe bizde dalarız falan demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 mondragon olmasa 6-5 falandı o maç dfkvmbdfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Herşeyi unuttum bi o olayı unutmadım. Unutulmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi selçuk onuda boş geçmemiş ahaha http://www.facebook.com/video/video.php?v=4455051647621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 selçuk inan mondragon'a türkiyede frikikten gol atabilen tek oyuncuydu zaten. efsane baraj yaptırır mondi, pıt pıt toplardı cepheden frikikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 mondragon ya adam bi garipti ama iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 said: Burak en iyi 8 isim arasında! http://gsgazete.com/forum/burak-en-iyi-8-isim-arasinda-t12677.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 her takımdan birini seçmişler işte dfklbvmfdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ya 1 takımdan 2 kişi seçselerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 beckham ne lan? CL'de kaç maç oynadı da beckham'ı seçiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 sabonis said: o zaman ben de fikrimi belirteyim, taffarel top 10'u geçtim, 20'de ise şanslı saymalı kendisini bence. tabii ki muhteşem kurtarışları vardı ama yenmeyecek gol de çok yiyordu, hani öyle arada sırada değil baya leş şeyler yiyordu, çok hatırlıyorum yani kıytırık heyecanlanmadım pozisyonlarda gol yediğimizi. muslera mesela çok net daha iyi. milli tkaımla galatasraydan daha iyi bir durumdaydı.sadece gs maçlarıyla değerlendirmemek lazım taffareli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar