Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada alakasız bir konuyla giriyorum.

burada taffarel'in topu oyuna sokma, oyun kurma özellikleri haricinde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu falan düşünen var mı? böyle en iyi olduğu dönemde top 10 kaleci arasında falan var mıdır mesela sizce?
Mesaj tarihi:
peak yaptığı dönemde top 10 kaleci arasında rahat vardır. şuan muslera onun seviyesine erişemedi daha bence ama böyle ilerlerse 1-2 yıla erişebilir.
http://www.youtube.com/watch?v=_GvRIGAYcDQ
Mesaj tarihi:
o zaman ben de fikrimi belirteyim, taffarel top 10'u geçtim, 20'de ise şanslı saymalı kendisini bence. tabii ki muhteşem kurtarışları vardı ama yenmeyecek gol de çok yiyordu, hani öyle arada sırada değil baya leş şeyler yiyordu, çok hatırlıyorum yani kıytırık heyecanlanmadım pozisyonlarda gol yediğimizi.

muslera mesela çok net daha iyi.
Mesaj tarihi:
Abi kaleci dediğin kritik maçta öyle bi kurtarış yapıcakki karşı takımın ''o nası lan?!?'' diye moralini bozsun vs.

üstteki örnekler gibi.
Mesaj tarihi:
Mondragon ile feneri 5-1 yendiğimiz maç var.

Musleranın anadolu takımlarına karşı yaptıkları var. Hatta muslera gs defansına girişşe bizde dalarız falan demiştik.
Mesaj tarihi:
selçuk inan mondragon'a türkiyede frikikten gol atabilen tek oyuncuydu zaten.

efsane baraj yaptırır mondi, pıt pıt toplardı cepheden frikikleri.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

o zaman ben de fikrimi belirteyim, taffarel top 10'u geçtim, 20'de ise şanslı saymalı kendisini bence. tabii ki muhteşem kurtarışları vardı ama yenmeyecek gol de çok yiyordu, hani öyle arada sırada değil baya leş şeyler yiyordu, çok hatırlıyorum yani kıytırık heyecanlanmadım pozisyonlarda gol yediğimizi.

muslera mesela çok net daha iyi.

milli tkaımla galatasraydan daha iyi bir durumdaydı.sadece gs maçlarıyla değerlendirmemek lazım taffareli
  • Yeni Oluştur...